Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bizim de dini nikahımız nişanın ertesi günü kıyıldı. Biz de yoktur hiç böylebi adet. Düğün sabahı ya da gecesi kıyılır hep. Ama erkek tarafından böyle biistek geldi. Aslında ailem çok da gönüllü değildi ama bi an bağlandılar sanki tamam dediler. Ama bizim herkes biliyor nerdeyse imam nikahını. Hani sadece nişanlılar rahat görüşsün gizli olsun gibi bişey değil.

Nişanlıma gelince herhangi bi beklenti içine girmedi çünkü dini nikahı açıkçası çok da gerekli gören biri değil. Ama arada takılmıyor değil beni sinir etmek için kaydirigubbakcemile3

Esmaaaaaaa ben de gördüm sonunda delikafadulden Bu nasıl bişey böle :jeyyar::jeyyar::jeyyar: ama küçük çıkmış

Bu arada kızlar mobilyacıyı nişanlım yine aradı. Salon bitmişti zaten onu pazar günü gönderceklermiş. Yatak odasını da cuma günü :sm_cool: Bugün ise başka bi mobilacımızın yaptığı oturma odası tv ünitesi geliyor. :dance: Birazdan çıkıcam dua edin nolur güzel olmuş olsun

hayırlı olsun kuşuum, inşallah herşey istediğin gibi süper güzel olur, hepsi sapasağlam gelir. :Saruboceq:

sulfatcım için rahat olsun herşeyin çok cici olur eminim a.s.
imam nikahı konusunda da bizde bazen düğünden eve gelince kıyılır bazende ki ablamın böle oldu düğünden bi hafta önce.yani her ikisindede resmi nikah zaten yapılmış oluyo yerimseniben

hayırlı olsun canım..umarım herşey istediğinden daha cici olur.. güle güle eskitin inşallah :1hug:

bağluı buket sen gormedınmı tamam buuyk eklıyorum acemiperide özelden yazmıs gormedı sanırım

bunebu kususra bakma ama bence dediğin çok saçma
sonuç olarak allah katında nikahın olmaması normal bişeymi.allahın emri bu.
ya bizce de öyle de işte
eniştemin amcası büyük bi şehrin müftüsü
o öyle diince biz de ok dedik haliyle
bana mantıklı da geldi allah biliyo ya

eda dediklein bana gayet mantıklı geldi ama gel görki bunu kayın pedere kayın valideye kabul ettirmek imkansız. eski insanlara açıklama yapmak zorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…