sulfat inş canım herşey gönlünden geçtiği gibi olsun.inş hepsi güzel olmuştur,inş sorun çıkmaz...
alınnnnnnnnnn
esmaaaaaaaaa, çok acil tarafından bu şeyi nerden bulduğunu de bakeeemm :jeyyar: :jeyyar: sadece senin gecelerin mi renkli olcak? sen sadece kendine mi müslümansın hı??? bizim günahımız ne? alak biz de koyak çeyize :))) elbet lazım olur bi günkaydirigubbakcemile3
lahana [/COLOR]cıgım ama nıkahı erken yapmkta söle sakıncalı
kedının onune ciğeri asıyorsun ama yeme dıyorsun onun gıbı bişey
Esmaaaaaaa ben de gördüm sonunda delikafadulden Bu nasıl bişey böle :jeyyar::jeyyar::jeyyar: ama küçük çıkmış
anammmm aboww pek seksıymıs sutyenının onu yok bunu yaa kafamçokkarıştı
Esmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu nasıl bişey yaw
bktm cnmmmesma özel mesaj attım bi el atsana:kedi:
ay guldmmmesmaaaaaaaaa, çok acil tarafından bu şeyi nerden bulduğunu de bakeeemm :jeyyar: :jeyyar: sadece senin gecelerin mi renkli olcak? sen sadece kendine mi müslümansın hı??? bizim günahımız ne? alak biz de koyak çeyize :))) elbet lazım olur bi günkaydirigubbakcemile3
esma resme kaynak belirtmemişin ama canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
böylece nerden aldığını öğrenirdik canım opuyorumnanaktan zemuszemus kaydirigubbakcemile3
markadsı dreamgırl kızlar ama pahalııı
ha işte o da bi konucnm kesın dogru dıyıp vebalını alamam yınede ben yaptırdım o rıskı alamam yanı
hah ben d eonu söylemeye çalıştım ama rehyanla kara lahana beni yanlış annladıesmanın dediği gibi aslında, ben de içim rahat etsin diye kıydırıcam tabi imam nikahını ama esas itibariyle resmi nikahla zaten dini nikahın bütün şartlarını yerine getirmiş oluyorsun. merak edenler google a bi yazsın , dini nikahın şartları diye 5-6 maddelik birşey zaten. bunlarında hemen hemen hepsi resmi nikahta gerçekleşir zaten.
Pashminam Şeniz
babende bir blogmuş ben baktım hemen :)))
şimdi ben dreamgirl diye arıyorum :)))))
bktm cnmmm
ay guldmmm
esma resme kaynak belirtmemişin ama canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
böylece nerden aldığını öğrenirdik canım opuyorumnanaktan zemuszemus kaydirigubbakcemile3
markadsı dreamgırl kızlar ama pahalııı
pahalı mahalı işe yarıosa alcaz çeyize demektirr
adam böyle olur rkafamçokkarıştı
esma şaka bir yanada saol canım
ya peki düğün bitiyor atıyorum gece saat 12 1 gibisulfatcım için rahat olsun herşeyin çok cici olur eminim a.s.
imam nikahı konusunda da bizde bazen düğünden eve gelince kıyılır bazende ki ablamın böle oldu düğünden bi hafta önce.yani her ikisindede resmi nikah zaten yapılmış oluyo yerimseniben
wışşşşşşşşş woşşşşşşşşşşşşşalınnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?