Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sonunda ne oldu. ben tatlı kısımına geçmeden uyudum.
sarışın hatun ağlamaya devam ettimi.

böcükkk, düşmana fırsat vermesin oalrak düzelt şekerim şimdi kızlar Amin dicek Allah muhafaza duanın ne zaman kabul olacağı belli olmaz.

burcu, o gece nerede kalcanız zemuszemus

inş. canım inş. herşey gönlünce olsunn artık ben havadisleri sedat beyden alırım hemen ertesi günü kaydirigubbakcemile3...heyecanla bekliyoruzz o zman seni kuzum Şeniz

16 sı ve 17 si akşamı gölcük ordu evi balayı suiti adımıza rezerve edilmiş bulunmakta tubişim zemuszemus 18 25 akşamına kadarda kıbrıstayız. opuyorumnanaktan aşkımın izni hala bitmemiş oluyor evimize dönüyoruz 1 haftada marmariste geziyoruz sonra aşkım iş başı

inş. canım inş. herşey gönlünce olsunn artık ben havadisleri sedat beyden alırım hemen ertesi günü kaydirigubbakcemile3...heyecanla bekliyoruzz o zman seni kuzum Şeniz

evet ben anlatamasamda sen burda yazarsın böyle olmuş şöyle olmuş diyekaydirigubbakcemile3
hem objektif farklı br gözden bakış... gerçi bir erkek ne kadar anlar detaylardan amakaydirigubbakcemile3 ay birde çok kötüydü çok sıkıldım falan diyormuş :roflol:

tubışş duzelttım nan saol ayy nasıl yanlış yazmışım öle

mawro ondan benden alcam gordum ve cok hoşuma gıtmıstı gule gule kullan

burcuu yerınde olmak ıstıyorummmm

ohh walla süpermiş, tatilartık sen kara burcu olarak dönersin aramıza.
zaten yazlık yerdesin arada olaja gidiyorum diye bizi çatlatırsında. zemuszemus

arkadaslar dun esmy nın koydugu resım cok hostu bende bugun benımkınden bı tane koymak ıstedım umarım basarbılmışımdır... a.s.

olmuş, :lepi:

herkes ne rahat askım dio ben utanıyom sevgılıme askım demeye..bende bı tuhaflık mı var... :kedi:

aynen öyle canım :1rolleyes:

ama var ya karmakarışığım...
nasıl çıkıcam bu evden nasıl gidicem çok zor.. öte yanda aşkımla yeni tertemiz mutlu bir hayat...
Allah yardımcım olsun

inşallah canım Allah yardımcın olsun güzel bir düğün olacak hayırlısıyla...burukluklar elbette olacak duygulandım yine sabah sabah ...

amin böcüğüm ,yazan ellerin dert görmesin.ne güzel dua etmissin.

amin inşallah...

günaydın kızlar
hayırlı cumalar
site çıkış yapınca bir anda offline göstermiyo sanırım, yoksa dün yazıyı yazar yazmaz pc yi kapadım :)

burcuözge canım azıcık burç takıntılı olduğum için genelde çiftlerin burçlarını hatırlıyorum :)

günaydınn güzellerrr

böcükcüm aminnnnn !!!!

Düğündaşım havlularına bayıldımmm çok güzelll

kaşıklığında öyle
hele biblona bittim

herkes ne rahat askım dio ben utanıyom sevgılıme askım demeye..bende bı tuhaflık mı var... :kedi:

peki nasıl hitap ediyorsun ?

Allahım burcu 5 gün için bu kadar heyecanlı ben şimdiden deliricem heyecandan 5 gün kala nolurum bilmiyrummm kafamçokkarıştı

bende direk salihayla konuşurum ozaman kız:roflol:süper olacağına eminim

YAVRU KUŞ DıORUM ARADA opuyorumnanaktan GENEL OLARAK ADIYLA HITAP EDIYORUM..AMA O ASKIM DIO.. :kedi:

yaa ınanılmas bunalıyom ya sızdede oluyor mu hıc kılolu deılım ustelık
aksam eve gdııyom dırek banyo edıyomm sbh ıse gelırken edıyom gelene kadr kuruyorum suan bıle sankı nefes almakta zorlanıyor gıbıyımm

bu sıcakların sonu hayır olsun ınş aklıma kötu seyler gelıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…