günaydin.. uyukuya kalmisim mesai baslamasina 20 dak. gecikmeyle basladim..
gözlerimi bi actim eyvah dedim kostur kostur geldim. Dün gece Yemekteyiz izledim avrupa yayininda daha da gec bitti gec basladigi icin. Faturasi bana cikti neyse sag saglim geldim icimin basindayim.
Iki izmirli cok tatli ve Banu hanim cok zeki konusmasi olsun hareketleri olsun ben o kadina bayildim diye bilirim türkceyi ne güzel konusuyor.
evet canım aynı zamanda en özel günümü en mutlu günümüde berbat etmek istemiyorum...opuyorumnanaktan inş her şey güzel olur...
biz düğünden sonra ki gün de burdayız. yani 16 düğün 17 burdayız kuaföre gidip saçlarımı falan kestiricem sonra ki gün yani 18 sabahı balayına gidicez. 17 sinde size foto ekleyemesem bile havadis vermek için küçük bir aralık yakalamaya çalışıcam:1rolleyes:
sonunda ne oldu. ben tatlı kısımına geçmeden uyudum.
sarışın hatun ağlamaya devam ettimi.
böcükkk, düşmana fırsat vermesin oalrak düzelt şekerim şimdi kızlar Amin dicek Allah muhafaza duanın ne zaman kabul olacağı belli olmaz.
burcu, o gece nerede kalcanız zemuszemus
inş. canım inş. herşey gönlünce olsunn artık ben havadisleri sedat beyden alırım hemen ertesi günü kaydirigubbakcemile3...heyecanla bekliyoruzz o zman seni kuzum Şeniz
16 sı ve 17 si akşamı gölcük ordu evi balayı suiti adımıza rezerve edilmiş bulunmakta tubişim zemuszemus 18 25 akşamına kadarda kıbrıstayız. opuyorumnanaktan aşkımın izni hala bitmemiş oluyor evimize dönüyoruz 1 haftada marmariste geziyoruz sonra aşkım iş başı
arkadaslar dun esmy nın koydugu resım cok hostu bende bugun benımkınden bı tane koymak ıstedım umarım basarbılmışımdır... a.s.
aynen öyle canım :1rolleyes:
ama var ya karmakarışığım...
nasıl çıkıcam bu evden nasıl gidicem çok zor.. öte yanda aşkımla yeni tertemiz mutlu bir hayat...
Allah yardımcım olsun
hayrılı cumalar kızlar
RABBIM hayrlı yuvalar kurmayı nasıp etsın
hayrlı evlat hayrlı devlet hayrlı ınsanlarla karsılastırsın
sağlıklı bebekler:ecrin_bebek:
mutlu huzurlu aşk dolu evımız olsun hepımızın
savaşsız bı dunyada yasayalım ınş
RABBIM düşmana fırsat vermesın
ayrıca lutfen çin mallarını almayalım baykot edelım
TÜRK kardeslerımıze yapılan zulmun cezasını tez zamanda verrsın ALLAHIM :Saruboceq:
herkes ne rahat askım dio ben utanıyom sevgılıme askım demeye..bende bı tuhaflık mı var... :kedi:
amin böcugum
weeeeeeeee günaydınnnnn ben bıle esmadan once yasdım :lepi:
evet ben anlatamasamda sen burda yazarsın böyle olmuş şöyle olmuş diyekaydirigubbakcemile3
hem objektif farklı br gözden bakış... gerçi bir erkek ne kadar anlar detaylardan amakaydirigubbakcemile3 ay birde çok kötüydü çok sıkıldım falan diyormuş :roflol:
buket izne gitti gideli hepimiz ondan önce yazıyoruz :roflol: :roflol:
günaydın pınarcımmm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?