Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mawro ben ona sadece kızdığımda adıyal hıtap ederım oda anlar yoksa hayatta adını dıyemem cok tuhaf oluyom:roflol:
oda bana hıc ısmımle hıtap etmes :asigim:
bazı yerlerde tanıstrmak amacıyla eder o kadarcık

tubışş duzelttım nan saol ayy nasıl yanlış yazmışım öle

mawro ondan benden alcam gordum ve cok hoşuma gıtmıstı gule gule kullan

burcuu yerınde olmak ıstıyorummmm

inan kızlar burda söylüyordu ya şimdi zamanı uzatmak istyoruz diye. bende utanmasam arkama bakmadan kaçıcam öyle bir stres bu düğün illeti. aşkım bile bir daha daha dünyaya gelir ve birbirimizi bulursak nikahtan sonra kaçalım tamam mı diyor :roflol: yawrum benim ya yazık hala nasıl çırğınıyor nasıl koşturuyor :asigim:

bende öle canım adımızla hiç hitap etmeyi adımı sölediği zaman kızdığı an oluyo bana adımı sölemesi tuhaf gelyoöle alışmışımki aşkım aaaa:asigim:

cok stres olduğu kesın ya allah kolaylık versın bızım daha aylarımız var aksam benımkını pcde gördum msn konusuyorduk
alnında sıvılce cıkmış kocaman stresten bak dıo bıde bana gosterıyo:roflol:bendede cıkıyo
dusunemıyorum bızm 1 hafta kaldığını bıle abboww

vallahi gerginim yaa...

şimdi babamla düğünün son dansını etmeyi planlıyorum. onun haberi yok. alıcam elime mikrofonu dicemki babacım, ilk aşkım.... müstakbel eşimden izin aldım bu son dansı bana lütfeder misin opuyorumnanaktan önereceğiniz parça var mı kızlar????

günaydın güzeller.... böcük ne güzel dua etmişsin öle aminnnn :Saruboceq:
en çokta ÇıN MALLARINI BOYKATA katılıyorum..

günaydın kızlar. .

Mavrocuğum şahsen ben neredeyse ilk baştan beri sevgilime deişik deişik sesleniorum.ona güsel sevgi sözcüklerini söylemek çok hoşuma gidio .o benim CaNıMın ÖtEsi

bir şarkısın sen ömür boyu sürecekkkk :lepi:

Konuyu Toplam 21 Kullanıcı okuyor. (19 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
mawro, aime21, aybuer, baberko, bktbb, burcuözge, densem, eccu, elisaa, karalahana, pelinnnnnnnnnn, pinarpin, psoriasis, pıtırcık85, p_nr, reyhan85, sulfat, uğur böcüğü, VAZGECILMEZIM

uh anasını ne kalabalık...

dün akşam en samimi arkadaşım bana veda gecesi düzenlemişti evinde oraya gittik kız kıza çok eğlendik..
şaka maka gidiyorum....

burcu bencede hakan pekerin şarkısını çal.veda busesi . çok isabetli bi karar olur sanırım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…