Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Cümleten Günaydın Hatunlar :teytey:

Hayırlı Cumalar olsun inş. hepimiz için, dua kapısı açık olsun da ettiğimiz dualar kabul olsun inş. :Saruboceq:

neyse bücüğüm gelsin duamızı etsin de amin diyek :))

Günaydın kızlarrrr...
dün vilmam ve fredim geldi bu gün fotolarını çeker koyarım sizler için...
şiirlerde yazım aşamasında bir örnek çekip koyabilirm...
hayırlı cumalar bu arada..

günaydın kızlar ,hayırlı cumalar herkese...

burcu heyecan dorukta dimi haftaya bugün aşkınla uyanacaksın ne güzelll ...

günaydın kızlar ,hayırlı cumalar herkese...

burcu heyecan dorukta dimi haftaya bugün aşkınla uyanacaksın ne güzelll ...

aynen öyle canım :1rolleyes:

ama var ya karmakarışığım...
nasıl çıkıcam bu evden nasıl gidicem çok zor.. öte yanda aşkımla yeni tertemiz mutlu bir hayat...
Allah yardımcım olsun

günaydin.. uyukuya kalmisim mesai baslamasina 20 dak. gecikmeyle basladim..

gözlerimi bi actim eyvah dedim kostur kostur geldim. Dün gece Yemekteyiz izledim avrupa yayininda daha da gec bitti gec basladigi icin. Faturasi bana cikti neyse sag saglim geldim icimin basindayim.
Iki izmirli cok tatli ve Banu hanim cok zeki konusmasi olsun hareketleri olsun ben o kadina bayildim diye bilirim türkceyi ne güzel konusuyor.

aynen öyle canım :1rolleyes:

ama var ya karmakarışığım...
nasıl çıkıcam bu evden nasıl gidicem çok zor.. öte yanda aşkımla yeni tertemiz mutlu bir hayat...
Allah yardımcım olsun

güzel şeyler düşünki güzel şeyler olsun canım olumsuzlukları kafandan çıkar hep mutlu ol bak herkese aynı şeyi söylüyorum :)))) çünkü en güzel günlerrr sonradan keşkeler olmasın hiç düşücelerinde :kedi:

hayrılı cumalar kızlar
RABBIM hayrlı yuvalar kurmayı nasıp etsın
hayrlı evlat hayrlı devlet hayrlı ınsanlarla karsılastırsın
sağlıklı bebekler:ecrin_bebek:
mutlu huzurlu aşk dolu evımız olsun hepımızın
savaşsız bı dunyada yasayalım ınş
RABBIM düşmana fırsat vermesın
ayrıca lutfen çin mallarını almayalım baykot edelım
TÜRK kardeslerımıze yapılan zulmun cezasını tez zamanda verrsın ALLAHIM :Saruboceq:

Son düzenleme:

evet canım aynı zamanda en özel günümü en mutlu günümüde berbat etmek istemiyorum...opuyorumnanaktan inş her şey güzel olur...
biz düğünden sonra ki gün de burdayız. yani 16 düğün 17 burdayız kuaföre gidip saçlarımı falan kestiricem sonra ki gün yani 18 sabahı balayına gidicez. 17 sinde size foto ekleyemesem bile havadis vermek için küçük bir aralık yakalamaya çalışıcam:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…