Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arkadaşlar balayına çıkmaya yer bakıyoz tesettürlüyüm ona uygun yerler...

Benim bu gelinlik meselesine canım çok sıkılıyor hiç gelinlik denemiyordum bir hafta önceye kadar.
Bir hafta önce aklıma takıldı gittim denedim, hani diyordunuz ya gelinlik herkese yakışır diye ben kendimi hiç beğenmedim böğğğ ne biçim oldu apar topar çıkardım zaten. Napıcam bilmiyorum içime sinmeyen bir gelinlik giyicem diye ödüm kopuyor mafoldumben

arkadaşlar balayına çıkmaya yer bakıyoz tesettürlüyüm ona uygun yerler...

canım ben caprice palace duydum, bayanlar için filan ayrı havuzu varmış, aşçımızın kızı orda tatil yapmıştı ve öve öve bitirememişti

ve açıkcası bende balayına gidecek olursam orayı düşünüyorum

Konuyu Toplam 25 Kullanıcı okuyor. (21 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
parpalm, Arsima+, baberko, bunebu, burcuözge+, DarkAngel, eccu+, esmy+, fmk+, Gasoline, khhiwa+, lecwan, mandilin+, mawro, PARANTEZ, pembelipembe, Pufilota, pıtırcık85+, p_nr+, reyhan85, Selen_Ay

kalabalığız bugun

canım bende farklı bir sıkıntı var ben hiç bir gelinliği beğenmiyrm çok seçici davranıyrm bu konuda gelinlik bulamıcam zevkime göre gibi geliyor çok kabarık olmıcak çok dar olmıcak işim zor yani.
ama gelinlik saçın makyajın yapılınca güzel olur mutlaka yakışır canım. saç fln çok değiştirir.

mawro canım,
caprice accık tuzludur. ama güzel bir yermiş , arkadaşım gitmişti, tesettürlü olduğu için değil de iş için kalmış orda, bana göre değil ama çok konforlu ve şık yapmışlar demişti.

marmara adası avşa adasına göre biraz daha sakin ve muhafazakar diye duyuyorum hep, ve çok güzelmiş. Fiyat olarak da çok büyük ihtimalle Caprice e göre daha uygun olacaktır zaten.

ben de örtülü değilim ama halka açık yerlerde bikini giymediğimden dolayı en sessiz sakin ücra köşeleri bulmaya çalışıyorum tatil için , genelde sakin kıyı köylerinde ev tutarak yazpıyoruz tatilimizi, bu sene de Caprice gibi biryere gitmek istiyordum ama olmadı. kısmet değilmiş tatil yapamayacağım (

sen de inş. güzel bir yer bulursun balayı için canım. tatil sitelerindeki yorumlara da bak, oralarda bayağı birşey yazıyor. ben çok bakmıştım.

mawro caprice saaray resmen normal otellerde bile daha guzel gormedım benn
onun dısıdna bera
sahınn var aynı kalıtede
birde daha uygun dersen armutlu olabilir

caprıce de 1187 uhh anasını cok pahalı yaa...bız sımdı ucakla reserve edeces burda yenısehır havalımanı var erken reservsynda 38 tl bursa antalya yol parasından yırtıoon bı anlamda ama tatıl yerıı?

aman bee
sanki ben evde oturcam
kızım ayda 2500 lira kredi ödememiz var
200 lira aidat
e elektrik su desen en az 150 (kombi klima olarak hesapladım)
e evin harcamaları desen en azzzz 500 eeetopla bakim kaç para

sen direk 3500 lira gibi düşün
bu kemiksiz harcamalar
e bunun allah korusun hastalığı var
bi yere gitsen hediyesi var
ne bileyim bişey bozulsası falan var sen öyle de bi 500 koy

e bizim maaşların toplamı 4.000 anca zaten
peki napalım
ben çalışmazsam benimki napcak
sabahtan akşama akşamdan sabaha çalışacak mı

önerebileceğiniz yerler var mı?
tatlım bizim yazlık didimde
o yüzden caprice'i çok iyi biliyorum
sitemizdeki tesettürlü kızlar da denize havuza girmeye günübirlik giderler oraya
herkes de çok memnundur

mesela önceki yaz
mahsun kırmızıgül orada konser bile vermişti düşün yani otelin havasını

ha ama fiyata gleince bilemem

bir de antalyada haermlikselamlık bi otel açılmış diye duymuştum ama bilmiyorum adını

cok zarif olmuş gelın aynı ben zemuszemus

ay koptummm

cnm oyle yerlerı yurtdısıdna uyguan gıdıyorlar birdew 5-6 ay oncede yapınca rezarvsyonu cok uygun oluyot

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…