alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:enbuyukkk:
bende sanazemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
ben karalahana dolmasını ii yaparım ...kaydirigubbakcemile5
Gamzeeeeee duy sesimi ne olur çok korkuyorum kasıklarım feci ağrıyormafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
didosh sunsetten bahsediyorsun sanırım zemuszemus
sunsettın netten baktım b köyde yerı varmış ama ben bulamadım nettende almak ıstemıyom cunku bedenıme olmas belkı dıe
baktım bulamazsam bende alcam unıformalarımızdan netten napım
s beden gıyerım hep s alcam ama ya kucuk gelırse
aynen şu an bende o şekilim ama dirilmiyorum öldüm sadece-tatlicadiarzu-canıkım korkma hemen böylee..geçen ay aynı şey benimde başıma geldi mide bulantısı ve kasık ağrısı mafoldumben idarar testi yaptırdım bakteri çıktı meğer idrar yollarım iltihaplanmış canım.. ama şikaytelerimin devam etmesi nedeniylede gebellik testi de yaptım beklerken öldüm öldüm dirildim zaten :1shok: sonuç negatif çok şükür...idrar yollarında da sorun olabilir sinayy
evet kaşıntıkafamçokkarıştıyen evliler peki sizd eşey varmı ay nasıl sorsammm mantar desem analrmsınızzz
iltihap olabilir akıntı fazlaysa-tatlicadiarzu-ya akıntı zaten varda bu cok kasıntı felan donem donem
kızlar balayında denıs tusu yada havuz suyu seyı yakıomuş mantar falan neyım cıkıomuşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?