Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Gamzeeeeee duy sesimi ne olur çok korkuyorum kasıklarım feci ağrıyormafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canıkım korkma hemen böylee..geçen ay aynı şey benimde başıma geldi mide bulantısı ve kasık ağrısı mafoldumben idarar testi yaptırdım bakteri çıktı meğer idrar yollarım iltihaplanmış canım.. ama şikaytelerimin devam etmesi nedeniylede gebellik testi de yaptım beklerken öldüm öldüm dirildim zaten :1shok: sonuç negatif çok şükür...idrar yollarında da sorun olabilir sinayy

ev elbisesi gecelik siparişi verdiginiz bi site vardı kizlar o site neydi yaa bi türlü hatırlayamiyorum :sinifsinif:

bendede akıntı var yaa doktorada gittim ilaçta içtim o sıra biraz azalmış gibiydi sora denize fln gidince yine başladı,bıraktım kendi haline artık napim

kızlar balayında denıs tusu yada havuz suyu seyı yakıomuş mantar falan neyım cıkıomuşş...

sunsettın netten baktım b köyde yerı varmış ama ben bulamadım nettende almak ıstemıyom cunku bedenıme olmas belkı dıe
baktım bulamazsam bende alcam unıformalarımızdan netten napım

s beden gıyerım hep s alcam ama ya kucuk gelırse

kızlar perdelerim bugun geliyorrrr inşlh güzel olmuştur yaaa

mawro bende trabzonluyum hemşerim benim kaydirigubbakcemile5
ayrıca karalahana dolmasına bayılırımmmmmmmm ama benimki sevmiyo :dilcikar:

didosh sunsetten bahsediyorsun sanırım zemuszemus

harikasınız kızlaropuyorumnanaktan keske daha önce yazsaymışım sabahdan beri aklimi yedim bulcam diye kaydirigubbakcemile3

aynen şu an bende o şekilim ama dirilmiyorum öldüm sadece-tatlicadiarzu-
yen evliler peki sizd eşey varmı ay nasıl sorsammm mantar desem analrmsınızzz
evet kaşıntıkafamçokkarıştı
ya akıntı zaten varda bu cok kasıntı felan donem donem
iltihap olabilir akıntı fazlaysa-tatlicadiarzu-
kızlar balayında denıs tusu yada havuz suyu seyı yakıomuş mantar falan neyım cıkıomuşş...

ben o günden sonra denizede havuzada girmedim valla sağlığım daha önemli dedim :dilcikar:

arsima o acik olan mezari söyle biliyorum ben... bebek dogurduktan sonra yani lohusalik döneminde

bebek dogranin mezari 40 gün acik beklermis.. hani vücut direnci düstügü ve hastaliklara daha acik oldugu icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…