Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu dediğin olur. ayrıca bir şey yapıldı ise öncesinde gelirler.
sonr ayapılanı getirirler dikkat et.

sinay ben hıc duymadımyenı gelın öyle olcagını

losa ve yeni geline olur. çeyizinizden mümkün oldukça birine bir şey vermeyin.

te bende de var büle bir şopar aynen büle hiç bişi olmasın direk menemen yada karpuz peynir iste zemuszemus

Canım kaçırdım seni Allah gönlüne göre versin.
İnşallah çok güzel bir gelin olacaksın.

Burcu, gelinliğin olmuştur balım zaten son gönderdüğünde içime sindi demiştin merak etme. Güzel haberlerle dön.

kızlar perdelerim bugun geliyorrrr inşlh güzel olmuştur yaaa

evin içine girince eşyalarla bütünleşsin bak gör fıstık gibi duracakalrdır merak etme.

kızlar pazar günü çeyizim gidicek sandığımın üstüne sadece abimin kızı var yiğenim 2 ye yeni geçti o oturucak başkada kimse yok öyle oturucak ya tuh ucuzamı gidicez şimdi:umursamaz:

canımm üzme kendini sakın
bende öyle diyordum ama deneye deney buldum kendime yakışanı sende öyle yap
ilk başta denediğimde bende apar topar kaçtım çok salak bir mağazaya gitmişim meğer ondan
hiç bana yakışmayan bir gelnlik giydirdiler
bu işi bilen birine gitmek lazımm
merak etme bulacaksın hemde çok güzel olacaksın
Şeniz

ne o üniforma ya bende görcem

güzelim o sunset de satılan betty boops pijamalarını aldı kızlar
herkes alınca da adı KK üniforması olarak kaldı olay bu kaydirigubbakcemile5

HAYATIM haakkaten neden yazmıyor yaa sanırım hala geçmişte ama oku oku bitmesz ki
gerçi o hep okuyp gelirdi bir sayfa alıntı yapardı kafamçokkarıştı

güzelim korkma belli olmaz ama hamilelikte karın ve kasık ağrısı oluyormuş

kızlar herkese mrb
sizden yardım istiyorum, özellikle ankaralı kızlar halı alıcam bana halıcı tavsiye edermisiniz? cukurambardaki zen halı cok mu ucuk, cokmu pahalı? yardııım kızlar lutfen

böcüğüm bence netten alma derim.alan arkadaşlar yazmışlardı küçük ya da büyük gelmiş bazı ürünler.en iyisi deneyip almak. ayyıldızın sitesinde de güzel pijama ve ev elbiseleri oluyor.bazen indirimede giriyor.mağazası da bakırköyde. sunsetin mağazasını eskiden bakırköyde görüyodum ama kapattı mı acaba şimdi hiç görmüyorum.bigisi olan varsa söylesin kızlar

Ya bende seçici davranıyorum evet mesela straplez giyemem yani rahat edemiyorum ama en güzel gelinlik modelleri straplez de mafoldumben

Bilmiyorum işte sevgili eski düğündaşım :umursamaz: Bulamayacakmışım gibi geliyor. Bolero giymem kaçınılmaz ama inşallah istediğim gibi bulurum. Birde gıcık satıcı kız gelinlikler hep küçük beden olur dedi sanki ben devasa boyutlardayım yada sadece 0 bedenler evlenebilir gibi mafoldumben onun da etkisi oldu herhalde...Ama kendimi hiç mi hiç beğenmedim :umursamaz:

İnşallah benim nezdimde herkesin, herşey gönüllerince istedikleri gibi olur :Saruboceq:

bu dediğin olur. ayrıca bir şey yapıldı ise öncesinde gelirler.
sonr ayapılanı getirirler dikkat et.

losa ve yeni geline olur. çeyizinizden mümkün oldukça birine bir şey vermeyin.

çeyizden bişe verince nolurki
ayrıca öncesinde gelirler yapılanı getirirler ne demek anlamadım

kızlar pazar günü çeyizim gidicek sandığımın üstüne sadece abimin kızı var yiğenim 2 ye yeni geçti o oturucak başkada kimse yok öyle oturucak ya tuh ucuzamı gidicez şimdi:umursamaz:

benim 1 yaşındaki ufaklık oturdu çokta ucuz değildi :)

slm kızlarrrr...hayatımm nasılsın cnm nasıl gecti düğününn

ayy bu nedemek tubiiiii korkuyorummm :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…