yuuhhhh amma abarttınız heee:roflol::roflol::roflol:
ayy evet geçen gün kociş geç geldi eve bende mutfaktayım ev sessiz sedasız sanki arkamda biri geziyor dedim noluyor buzdolabının önündeyim aniden arkamı döndüm birşey yok başladım ağlamaya annemi aradım ayetel kürsü oku dedi sağına soluna üfle başladım okumaya ama hem ağlıyorum hem okuyorum mafoldumben neyse oturdum masaya bi su içtim o arada kociş geldi bi atladım boynuna o da korktu yazık beni öyle titrek ağlar vaziyette görünce sonradan anladım yeni gelin eşik atlarken falan sürekli besmele çekmesi lazımmış ben hiç dikkat etmiyordum ama iyi korkuttular yeni gelin loğusa kadın gibi olurmuş kızlar üç harfliler falan bu dönemde çok musallat olurmuş aman siz dikkat edin şimdi evde yalnız kalamıyorum feci korkuttular kafamçokkarıştı
zıkkımın pekini ye deklava::mymeka:
sinay ben hıc duymadımyenı gelın öyle olcagını
öle anacım öle haklısın :kedi: benim kociş hiç yemek seçmez ne koysam yer valla bazende yemek olmasın hemen sen çok güzel menemen yapyosun der kaydirigubbakcemile3yemek yönünden hiç bi şikayetim yok..maşşallahı var
şimdi geçmişi okuyorum kızlar çok duygulandırdınız beni aslında tek tek alıntı yaptım vaktim olursa öylede cevap yazıcam ama hepinize çok tesekkür ediyorum
Komşum ve pıtırcık eğer dualarım kabul olursa şu mubarek günde duam şu dur ki
burda tüm tatlı iyi niyetli arkadaşlarım bir ömür mutlu olsun
evli olan taze gelinlerimiz evliliklerindeki heyecanı mutluluğu hiç kaybetmesin en çok istedikleri anda yuvaları bebekle biraz daha şenlensin
Nişanlı olan canlarım bir an önce kazasız belasız sevdiklerini kavuşsun Allah yardımcıları olsun
Sözlü Olanlar(ki böcük sen buna dahilsin) uşağıyla bir ömür mutlu olsun aşkları karadeniz hamsisi gibi taze kalsın.
Ve pıtırcığım şu anda sevdiceği olmayan arkadaslarımda gönüllerinin prensleriyle en yakın zamanda karşılaşsın size layık olan değerinizi bilecek olan bir prensle
Kısacası Rabbim hepimize sağlık mutluluk aşk ele güne muhtaç olmayacak kadar para istediğimiz kadar bebiş nasip etsin inşallah.
kızlar perdelerim bugun geliyorrrr inşlh güzel olmuştur yaaa
Benim bu gelinlik meselesine canım çok sıkılıyor hiç gelinlik denemiyordum bir hafta önceye kadar.
Bir hafta önce aklıma takıldı gittim denedim, hani diyordunuz ya gelinlik herkese yakışır diye ben kendimi hiç beğenmedim böğğğ ne biçim oldu apar topar çıkardım zaten. Napıcam bilmiyorum içime sinmeyen bir gelinlik giyicem diye ödüm kopuyor mafoldumben
ne o üniforma ya bende görcem
Ya kızlar bişi sorcam insan kaç günde anlar hamile olduğunu birde ilk gece hamile kalmış olsan 10 günde belirti gösterir mi benim belim ve kasıklarım iki gündür acayip ağrıyor çok korkuyorum ya kaç gündür kabus görüyorum onların etkisi mi?(psikolojik)kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
güzelim korkma belli olmaz ama hamilelikte karın ve kasık ağrısı oluyormuş
sunsettın netten baktım b köyde yerı varmış ama ben bulamadım nettende almak ıstemıyom cunku bedenıme olmas belkı dıe
baktım bulamazsam bende alcam unıformalarımızdan netten napım
s beden gıyerım hep s alcam ama ya kucuk gelırse
canım bende farklı bir sıkıntı var ben hiç bir gelinliği beğenmiyrm çok seçici davranıyrm bu konuda gelinlik bulamıcam zevkime göre gibi geliyor çok kabarık olmıcak çok dar olmıcak işim zor yani.
ama gelinlik saçın makyajın yapılınca güzel olur mutlaka yakışır canım. saç fln çok değiştirir.
canımm üzme kendini sakın
bende öyle diyordum ama deneye deney buldum kendime yakışanı sende öyle yap
ilk başta denediğimde bende apar topar kaçtım çok salak bir mağazaya gitmişim meğer ondan
hiç bana yakışmayan bir gelnlik giydirdiler
bu işi bilen birine gitmek lazımm
merak etme bulacaksın hemde çok güzel olacaksın
bu dediğin olur. ayrıca bir şey yapıldı ise öncesinde gelirler.
sonr ayapılanı getirirler dikkat et.
losa ve yeni geline olur. çeyizinizden mümkün oldukça birine bir şey vermeyin.
kızlar pazar günü çeyizim gidicek sandığımın üstüne sadece abimin kızı var yiğenim 2 ye yeni geçti o oturucak başkada kimse yok öyle oturucak ya tuh ucuzamı gidicez şimdi:umursamaz:
bu dediğin olur. ayrıca bir şey yapıldı ise öncesinde gelirler.
sonr ayapılanı getirirler dikkat et.
losa ve yeni geline olur. çeyizinizden mümkün oldukça birine bir şey vermeyin.
te bende de var büle bir şopar aynen büle hiç bişi olmasın direk menemen yada karpuz peynir iste zemuszemus
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?