burcu sana bısey sorcam yanı sordum aslında ama sen yoktun
ben dün bı fotocuya gıttım dış çekım ıcın
400 resım ıcınden 40 tanesını beğenıp özel album ve poster yapıyorlar
2 saatlık cekımı kamereya alıp sana verıyorlar
400 resmıde dvd seklınde verıyorlar
ve 3 mekan dedıler üçüde boğazı yakından gören yerde ve ınanılmaz guzel atmosferı var cekılen resımlerden baktım
1000 tl dedıler pesın 800 olur belkı ne dersın cok mu pahalı
esasen hiç pahalı değil kuzum... yerimseniben genelde bu tarz dış çekimler 1500 den başlıyor. bakma biz çok çok uyguna hallettik. üstelik adam düğünede gelecek. size verilen fiyat oldukça iyi canımcım Şeniz
yaa buket alemsin ne işin var kız git dinlen huuuuu kız bişi sorcam elini açmadın dimizemuszemus
kaydirigubbakcemile3 ya canım buketcim şöle ki, gün sıralaması warya canım.orda perşembe günü içmem gereken ilacı geçmişte kalan pereşmbe günki ilacı içince dün bi baktım perşembe ilacı duruyo.e dünde cumaydı.bende unuttum heralde diyip içtim iki tanehalbuki yanlışlık yok sadece alttaki perşembeyi içiceme üsttekini içmişim
günaydinnnn,,, gelen arakdaslik taleplerini kabul ettim!
buketim gelmis kinalari yakmis.. hic aglamamis o ne güzel fotolarada bakacam hemencik kahvaltiya yapayim hele
yarından sonra artık daha az girebilirim sanırım kızlar uzaktaki akrabalarımız halamlar falan geliyorlar 4 gün önceden ev dolu olacak
Yaaa kızlar bi türlü hastalanmadım ben yaaa. Hesaplar tamamen şaştı stresten gecikti. Ne yapıcam ben yaaa, bana bi akıl verin hele. Şimdi hastalanır ve hapa başlarsan tam düğün günü adet olcam :çok üzgünüm: Geciktirici kullanmam için de hapı içmiyor olmam lazım. Doktor ikisi bir arada olmaz dedi. İlk ay hap kullanmayım diyorum bu sefer nasıl olcak offf kafam karıştı :bbo:
BARSITIK BIZ BALAYI YERLERINE BAKIYO SIMDIK :kedi:
yarından sonra artık daha az girebilirim sanırım kızlar uzaktaki akrabalarımız halamlar falan geliyorlar 4 gün önceden ev dolu olacak
:lepi: alemsiniz sizde bizim gibi kaydirigubbakcemile3
canım yerinde olsam hapa başlamam geciktirici kullanırım zaten geciktiriciyi bırakınca hasta olcaksın hemen başlarsın o zaman hapa..azcıkta dikkat edersiniz bişecik olmaz :kedi:
betamı cok merak edıyorummm onun bındallısına hasta olmuştummm cunkummmm
Ben de öyle yapıcam galiba canım. Çok kötü oldu böyle çünkü. Nişanlım da aynen dediğin gibi dedi, ben hallederim sen düşünme diye :jeyyar:
Kelebeğim benim :1hug: özlerim ama ben seni. Mümkün olduğunca hep gel. Benim düğüne kadar dönmüş olcak mısın :çok üzgünüm:
Hani fred ve vilma kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?