Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kaydirigubbakcemile3 ya canım buketcim şöle ki, gün sıralaması warya canım.orda perşembe günü içmem gereken ilacı geçmişte kalan pereşmbe günki ilacı içince dün bi baktım perşembe ilacı duruyo.e dünde cumaydı.bende unuttum heralde diyip içtim iki tane halbuki yanlışlık yok sadece alttaki perşembeyi içiceme üsttekini içmişim

esasen hiç pahalı değil kuzum... yerimseniben genelde bu tarz dış çekimler 1500 den başlıyor. bakma biz çok çok uyguna hallettik. üstelik adam düğünede gelecek. size verilen fiyat oldukça iyi canımcım Şeniz

yaa buket alemsin ne işin var kız git dinlen huuuuu kız bişi sorcam elini açmadın dimizemuszemus

yarından sonra artık daha az girebilirim sanırım kızlar uzaktaki akrabalarımız halamlar falan geliyorlar 4 gün önceden ev dolu olacak

ohh ıcım rahatladı
benım abım 2 yıl once 250 tl verdı iççekıme ustelık 5 pos toplam 10 adet resmem ve ığrenctı
ıste güllerın ortasına falan koymuslar hatta aksam yngem dıokı
adam bana nasıl durmak ıstersınız dıo kendı bısey bılmıyo dıo hıc deılse hayatımda bı kez olcak şey dıyorum

yaa buket alemsin ne işin var kız git dinlen huuuuu kız bişi sorcam elini açmadın dimizemuszemus

yok yok açmadım kaptım altını :lepi:

anladım cnm bende 10 saat bakıom zaten oklarına neydi die

günaydinnnn,,, gelen arakdaslik taleplerini kabul ettim!

buketim gelmis kinalari yakmis.. hic aglamamis o ne güzel fotolarada bakacam hemencik kahvaltiya yapayim hele

günaydın cnm hoşgeldinnn.

Yaaa kızlar bi türlü hastalanmadım ben yaaa. Hesaplar tamamen şaştı stresten gecikti. Ne yapıcam ben yaaa, bana bi akıl verin hele. Şimdi hastalanır ve hapa başlarsan tam düğün günü adet olcam :çok üzgünüm: Geciktirici kullanmam için de hapı içmiyor olmam lazım. Doktor ikisi bir arada olmaz dedi. ılk ay hap kullanmayım diyorum bu sefer nasıl olcak offf kafam karıştı :bbo:

canım yerinde olsam hapa başlamam geciktirici kullanırım zaten geciktiriciyi bırakınca hasta olcaksın hemen başlarsın o zaman hapa..azcıkta dikkat edersiniz bişecik olmaz :kedi:

yarından sonra artık daha az girebilirim sanırım kızlar uzaktaki akrabalarımız halamlar falan geliyorlar 4 gün önceden ev dolu olacak

Kelebeğim benim :1hug: özlerim ama ben seni. Mümkün olduğunca hep gel. Benim düğüne kadar dönmüş olcak mısın :çok üzgünüm:

Hani fred ve vilma kaydirigubbakcemile

canım yerinde olsam hapa başlamam geciktirici kullanırım zaten geciktiriciyi bırakınca hasta olcaksın hemen başlarsın o zaman hapa..azcıkta dikkat edersiniz bişecik olmaz :kedi:

Ben de öyle yapıcam galiba canım. Çok kötü oldu böyle çünkü. Nişanlım da aynen dediğin gibi dedi, ben hallederim sen düşünme diye :jeyyar:

mawro gözun aydın hadıı:jeyyar:

3 müü aboow ben bıle yoruldum sımdık kaydirigubbakcemile3

Kelebeğim benim :1hug: özlerim ama ben seni. Mümkün olduğunca hep gel. Benim düğüne kadar dönmüş olcak mısın :çok üzgünüm:

Hani fred ve vilma kaydirigubbakcemile

ay unuttum ben onlar dur çekip ekliyim kuzum...
ben marmarise döndüğümde ayın 26 sı olacak ama ağustos başında ancak internet bağlatmış oluruz kuzum :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…