Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pinarcim cok üzüldümmm hakkında herseyin hayirlisi tatlim :teselli:

bnde çok uzuldum azracım hayallerım wardııı o gun için ama kısmet degılmıs

:teselli: hayrlısını dıle o senı bulur sabır et ve bekle

şekıl A ben Şeniz

belkı bızım için bolesı daha hayırlı olcak bocugum

allah korusun ayrılmadık sadece soz gunu ıptal olduuu agustos olmadı eylul olur

pınar msnde başarılı olamadık varsa bari faceden ekleyim kaydirigubbakcemile5

war canım hemen yazıyorum kullanıcı panelıne bak

ay aman aman öle olsun tatlım..üzülme tabi insan hayal ettiği şeyler gerçekleşmediği zaman içi burkuluyor ama hiç olmayacak değilya olsun ağustos olmazda eylül olur zemuszemus

ekledim canım seni face den yerimseniben

Buket, geleceğini biliyordum kaydirigubbakcemile3 Çok tatlı olmuşsun yaaa Darısı düğünün başına, böyle sorunsuz güzel geçsin

belkı bızım için bolesı daha hayırlı olcak bocugum

aa bak ayrılmamışınız yaa gerısı vız 1 ay gec olsun nolcak cnm kaydirigubbakcemile5
bende korktum ayrıldınız dıe
ben geç olsun güç olmasın dıyorum
kasım düğünü ıstemıyorum nısan demıştım ama ınan keske temmuza kadr falan beklesekk daha ı olsa guzel olsa herseyzemuszemus
uzulme tatlım

böcük kız valla sen ne ara sözlendin ettin anlamadım...düğün ne zaman bakiim detay ve bi

böcük kız valla sen ne ara sözlendin ettin anlamadım...düğün ne zaman bakiim detay ve bi

alla alla sen bayadır yoksun harbı:1shok: nasıl farketmedıkk püü bıze:tomato:

30 hazırandan sözlendım ondan önce ısteme oldu sonra onun aılesının rızeden gelmesını ıstedı babam onlarda saolsunlar hemen geldıler
ılk ıstemede babası annesı yoktu
cunku k valıdem 2 kez amelıyat olmuş yatıyo suan 4 tane yaşlı ınsana bakıyorlar
ama babam ınat ettı vermem dedı hemen otobuse atlayıp geldılerzemuszemus
ananesı ve babası
ananesı cok tatlu masallah ılaclarla gelmış onca yoluŞeniz
k babam cok ı k valıdemı gormedım ama konusuyoruz
neyse sözlendık bıttı gıttı cok şükür
düğün o dıo 22 kasım ben dıom 10 nısan
22 kasım onun doğum gunu
10 nısan benım:jeyyar:
ama ben sımdık yetısmez bısey dıe acep dıom hazıran falan mı desem kesın benı öldururkaydirigubbakcemile3

ayrılmadık bocugum ama bız hep bu tarıhte ıstıyoduk ama kısmet degılmıs herseyın hayırlısı olsun hepımıs ıçın Şeniz

vay vay vay hadi bakalım hayırlısı sneide gittin he ben yanlız kaldımmafoldumben
ben sana dememişmiydim sen bi anda pat diye gidiceksin gör bak diye yerimseniben
valla kasım erken olmakdan öte kışa doğru yani yaz gelini ol şöle cıvıl cıvıl olsun mis gibi hava..balayına gidersiniz hemen sonrasında...nisan yada haziran ii bence..vall hazırlık kısmınıda erkek tarafı dusunsun senin bildiğim kadarıyla 3 gelin evlendircek kadar ceyizi varzemuszemus

artık topiğin en uzun bekleyen tek geliniyim galiba turkbayragi

kızlar ya doğum kontrol hapı kullanan warsa bana bi yardımcı olabilirmi???yada warmı kullanan?

bukettt..ay inanamıyorum sana yaa hala heyecan yokmu sende bugün gelin oluyosun we burdasın canım benim çok çok çok güzel olmuşsun kınada bugün eminimm çok daha güzel olcaksın peri kızları gibi....

Gnaydın Herkeseee opuyorumnanaktan
hepinizi çok tesekkür ediyorum yorumlarınız için...

oy oy sarı şekerim benim kız ne işin var burda zaten gece kaçda gelmişsin git dinlen yat uyu dicem ama heycandan ne mümkün dimi tatlım..tekrar tekrar tebrik ederim seni...

kendini yorma bugün pek yarın senin çok işin var çooooookk :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…