Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bugün buraya ben katılamıycam ofiste çok iş var onları halledip hemen evime gidicem akşama kız kardeşim geliyor kalmaya opuyorumnanaktan çook mutluyum bu arada bu akşam evimin fotolarınıda çekicez kardeşimle yarın yada en geç pazartesi evim güzel evime konu açmış olurum Allah nasip ederse
bugün çook işim varr çoookk akşama patlıcan oturtma yapmayı düşünüyorum daha patlıcan almadımmkaydirigubbakcemile3

Buket, geleceğini biliyordum kaydirigubbakcemile3 Çok tatlı olmuşsun yaaa Darısı düğünün başına, böyle sorunsuz güzel geçsin

günaydın kızlar,iyi hafta sonları...

buket çok güzel olmussun,yüzün de ne güzel gülüyor inşallah hep böyle gül...

gunaydınnn

buketcım canım benım çok gusel olmuşssun

günaydın şekerler

buketcim çok cici olmuş pembiş pembişzemuszemus

burcuşum son 4 :lepi:

ay herkes gidiyo anacım yaw..opuyorumnanaktan

gunaydınn
ayy cok cok yorgunum yaa

komşumu gordum masallah yaa prenses olmuşş prenses sacları cok yakışmışş

buketcim çok güzel olmuşsun cnm bir ömür mutluluklar

günaydınnn buketcim vallahi maşallahın var hemen bakıyorum resimlereeee :1ninca:

günaydınnnn
anaaa bukeyt gelmişşş
ayyy canım benim yaaaa hiçte vazgeçemez bizden

hepinizi çok öpüyorum cnm arkadaslarımm :1hug: :1hug:

ya bende almak istiom en büyük hayalim...ps 3 :lepi:

bukettt ben neden seni sarışın hatırlamıyordum kuzumm
ay fıstık gbi hatunmuşsun yawrum yaaaa
çok cici olmuş benim arkidişimmm

h geldın guzeller guzellı komşummmmŞenizŞenizŞeniz

komşum özledim kız seniii. hoşbulduk cnmm

bukettt..ay inanamıyorum sana yaa hala heyecan yokmu sende bugün gelin oluyosun we burdasın canım benim çok çok çok güzel olmuşsun kınada bugün eminimm çok daha güzel olcaksın peri kızları gibi....

yawruşum ben yarın gelin olicem o sebepten bugun tatil :lepi:

buket ya dün bi karışıklık oldu ben iki tane ilaç içtim.sonradan olayı çözdüm bi tanesini boşuna içmişim unuttum sanmıştım ondan iki tane içmiştim..şimdi napsam ben?bugün içmesem yarın dewam etsem olur heralde dimi??he bu arada ben tedavi amaçlı kullanıyorum koruyucu olarak diil.benim derdim etkisi beni koruması diil yani :lepi:

bukettt ben neden seni sarışın hatırlamıyordum kuzumm
ay fıstık gbi hatunmuşsun yawrum yaaaa
çok cici olmuş benim arkidişimmm

saol cnm benim. burda eklediim resimdede sarışındım ama bu fotolarda baya bi sarı çıkmışım bende farkettim
saçların alt kısmıda postiş azracım sormuştu.
kınaya gelen küçük kızlar ablaaa senin saçın takmamı deyip deyip çekiştirdi

bışeyı 40 defa dersenız olur
benımde başımı yaktınız:sinifsinif: ne guzel bekarken pek derdın olmuyodu sımdık onu düşün bunu düşün çuvaldakı unu düşün oldu:gitme:
ama herseye rağmen askk guzel :asigim:
darısı sana ınşş
ceyıs eksığı hıc bıtmez
daha fırın yok
yatakk örtusu kucuk ev aletlerı yok bornoz yok ne bıcım ceyıs benımkı

kız üstünde günleri yazmıyomu aşıkmısın sen
yanormalde unutulunca 2 tane içiolar geçmişi telafi için sen de geleceği telafi etmişsin gibi bi durum söz konusu burda mantıken bişey olmaması lazım
çok yaşa emi unutanı duydumda 2 tane içeni ilk duyuyom :1hug:

kızlar bende haftasonu aldığım bi kaç pijma falan vardı onları çekiyimde koyayım bari pazartesi sizlere doncuklarımı falan kaydirigubbakcemile3

25 temmuzda kısmet olursa ist gelicem yıllık izimde ve kendimi bakırköy pazarına atıcam

hakkında hayırlısı olsun canım.dilerim dugununude konuşur fotolarını görürüz aynı mutlulukla opuyorumnanaktan

burcu sana bısey sorcam yanı sordum aslında ama sen yoktun
ben dün bı fotocuya gıttım dış çekım ıcın
400 resım ıcınden 40 tanesını beğenıp özel album ve poster yapıyorlar
2 saatlık cekımı kamereya alıp sana verıyorlar
400 resmıde dvd seklınde verıyorlar
ve 3 mekan dedıler üçüde boğazı yakından gören yerde ve ınanılmaz guzel atmosferı var cekılen resımlerden baktım
1000 tl dedıler pesın 800 olur belkı ne dersın cok mu pahalı

hakkında hayırlısı olsun canım.dilerim dugununude konuşur fotolarını görürüz aynı mutlulukla opuyorumnanaktan

ınş cnm
ıst gelınce benı ara ıstersen ben bıraz züğürtum ama olsn sadece takılırım sana zemuszemus

abboww amma msj yazmışım :1shok:

harika olmuşsun buketcim daha once resmini gormemistim..fistigim benim hayirli olsun şimdiden allah bi omur ayirmasin koçisinle seni inşallahhhhhh

günaydinnnn,,, gelen arakdaslik taleplerini kabul ettim!

buketim gelmis kinalari yakmis.. hic aglamamis o ne güzel fotolarada bakacam hemencik kahvaltiya yapayim hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…