Buket, geleceğini biliyordum kaydirigubbakcemile3 Çok tatlı olmuşsun yaaaDarısı düğünün başına, böyle sorunsuz güzel geçsin
günaydın kızlar,iyi hafta sonları...
buket çok güzel olmussun,yüzün de ne güzel gülüyor inşallah hep böyle gül...
gunaydınnn
buketcım canım benım çok gusel olmuşssun
günaydın şekerler
buketcim çok cici olmuş pembiş pembişzemuszemus
burcuşum son 4 :lepi:
ay herkes gidiyo anacım yaw..opuyorumnanaktan
gunaydınn
ayy cok cok yorgunum yaa
komşumu gordum masallah yaa prenses olmuşş prensessacları cok yakışmışş
buketcim çok güzel olmuşsun cnm bir ömür mutluluklar
günaydınnn buketcim vallahi maşallahın var hemen bakıyorum resimlereeee :1ninca:
günaydınnnn
anaaa bukeyt gelmişşş
ayyy canım benim yaaaa hiçte vazgeçemez bizden
kızlar bugun yokum birazdan yola koyulup bakırköye geçeceğim..eşimee güzel bi süprüs yapmak için doğumgünüsü geliyor bi erkeğe verilecek en güzel hediye playstation dur heralde :kedi: en uygununu orda buldum...herkese iyi tatillerr p.tesi görüşmek üzereee Şeniz
canım benım senı mı kırcam senın ıçın hemen degıstırıyorum
h geldın guzeller guzellı komşummmmŞenizŞenizŞeniz
bukettt..ay inanamıyorum sana yaa hala heyecan yokmu sende bugün gelin oluyosun we burdasın canım benim çok çok çok güzel olmuşsun kınada bugün eminimm çok daha güzel olcaksın peri kızları gibi....
bukettt ben neden seni sarışın hatırlamıyordum kuzumm
ay fıstık gbi hatunmuşsun yawrum yaaaa
çok cici olmuş benim arkidişimmm
vay vay vay hadi bakalım hayırlısı sneide gittin he ben yanlız kaldımmafoldumben
ben sana dememişmiydim sen bi anda pat diye gidiceksin gör bak diye yerimseniben
valla kasım erken olmakdan öte kışa doğru yani yaz gelini ol şöle cıvıl cıvıl olsun mis gibi hava..balayına gidersiniz hemen sonrasında...nisan yada haziran ii bence..vall hazırlık kısmınıda erkek tarafı dusunsun senin bildiğim kadarıyla 3 gelin evlendircek kadar ceyizi varzemuszemus
artık topiğin en uzun bekleyen tek geliniyim galiba turkbayragi
buket ya dün bi karışıklık oldu ben iki tane ilaç içtim.sonradan olayı çözdüm bi tanesini boşuna içmişim unuttum sanmıştım ondan iki tane içmiştim..şimdi napsam ben?bugün içmesem yarın dewam etsem olur heralde dimi??he bu arada ben tedavi amaçlı kullanıyorum koruyucu olarak diil.benim derdim etkisi beni koruması diil yani :lepi:
bışeyı 40 defa dersenız olur
benımde başımı yaktınız:sinifsinif: ne guzel bekarken pek derdın olmuyodu sımdık onu düşün bunu düşün çuvaldakı unu düşün oldu:gitme:
ama herseye rağmen askk guzel :asigim:
darısı sana ınşş
ceyıs eksığı hıc bıtmez
daha fırın yok
yatakk örtusu kucuk ev aletlerı yok bornoz yok ne bıcım ceyıs benımkı
hakkında hayırlısı olsun canım.dilerim dugununude konuşur fotolarını görürüz aynı mutlulukla opuyorumnanaktan
saol cnm benim. burda eklediim resimdede sarışındım ama bu fotolarda baya bi sarı çıkmışım bende farkettim
saçların alt kısmıda postiş azracım sormuştu.
kınaya gelen küçük kızlar ablaaa senin saçın takmamı deyip deyip çekiştirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?