hoşbuldum canlar kimse silinmemiş wallahii :kedi:
pıtırcık olmadı anam neyse başka sefere artık opuyorumnanaktan
canım umarım herşeyin en hayırlısı olur hakkında
haha neden olmadı merak ettim küçükmü benden
ya burcucum sendemi yaa..bu topiğin havasındanmı suyundanmı kızlar hep evlendiği gün adetli oluyo inşallah ben olmam :jeyyar: :dance:
kızlar selamm...yaa çok heyecanlıyım bugun gidip yüzüklerimizi alıcaz Allah'ın izniyle :kedi:
birde sözde bohça yapılmasın dedim mustakbel k.validem yok yapıcam ben diyo kafamçokkarıştı birde söz kıyafetini biz alıcaz diyolar..söz kıyafetini erkek tarafı alan var mı aranızda yaa ben beğenip işte bu nasıl dicem beğendiğimde varsa beğenmedim derim almasınlar diye :kedi:
evet maleseffff :teytey:
ya kızlar bişe dicem ama gülmeyin..ben kömürlük kokusunu çok severim hani rutubetli bi koku olurya..ay keşke burasıda öle koksada azcık koklasam canım çekti :lepi:
evet maleseffff :teytey:
ya kızlar bişe dicem ama gülmeyin..ben kömürlük kokusunu çok severim hani rutubetli bi koku olurya..ay keşke burasıda öle koksada azcık koklasam canım çekti :lepi:
kızlar selamm...yaa çok heyecanlıyım bugun gidip yüzüklerimizi alıcaz Allah'ın izniyle :kedi:
birde sözde bohça yapılmasın dedim mustakbel k.validem yok yapıcam ben diyo kafamçokkarıştı birde söz kıyafetini biz alıcaz diyolar..söz kıyafetini erkek tarafı alan var mı aranızda yaa ben beğenip işte bu nasıl dicem beğendiğimde varsa beğenmedim derim almasınlar diye :kedi:
delinin hamile gibi aşerdiği şeye bak gözünüzü seveyim :roflol: bir tanemizde akıllı çıksaydı şu toikte yaaa:roflol::roflol::roflol:
kız ne alaka kömürlük kokusu ilk defa duydum valla böle kokuyu seveni,seni kaloriferci yapalım biz
BU KAYNANALAR NE MERAKLI HER SEYE YAAA.. BENIMKI KARISMADI AMA GENEL OLARAK HEPSI MERAKLI..mirmirmirmir
canım söz zamanıda kıyafet alan var almak istemişlerse kabul et beğendiğin bişeydede söyle bakmaya utanıyo insan ama adetten yani herkes çıkıyor bu alışverişlere bende çıktığımda çekingendim ama mecbursun bakacaksın yani giydim giydim çıktım nişanlıma mankenlik yapmıştım oda beğenip beğenmedini nasıl durdunu sölüyodu ay ne güzeldi yaaaaaaa :kedi:irde sözde bohça yapılmasın dedim mustakbel k.validem yok yapıcam ben diyo birde söz kıyafetini biz alıcaz diyolar..söz kıyafetini erkek tarafı alan var mı aranızda yaa ben beğenip işte bu nasıl dicem beğendiğimde varsa beğenmedim derim almasınlar diye
canım söz zamanıda kıyafet alan var almak istemişlerse kabul et beğendiğin bişeydede söyle bakmaya utanıyo insan ama adetten yani herkes çıkıyor bu alışverişlere bende çıktığımda çekingendim ama mecbursun bakacaksın yani giydim giydim çıktım nişanlıma mankenlik yapmıştım oda beğenip beğenmedini nasıl durdunu sölüyodu ay ne güzeldi yaaaaaaa :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?