Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar selamm...yaa çok heyecanlıyım bugun gidip yüzüklerimizi alıcaz Allah'ın izniyle :kedi:

birde sözde bohça yapılmasın dedim mustakbel k.validem yok yapıcam ben diyo kafamçokkarıştı birde söz kıyafetini biz alıcaz diyolar..söz kıyafetini erkek tarafı alan var mı aranızda yaa ben beğenip işte bu nasıl dicem beğendiğimde varsa beğenmedim derim almasınlar diye :kedi:

BU KAYNANALAR NE MERAKLI HER SEYE YAAA.. BENIMKI KARISMADI AMA GENEL OLARAK HEPSI MERAKLI..mirmirmirmir

evet maleseffff :teytey:
ya kızlar bişe dicem ama gülmeyin..ben kömürlük kokusunu çok severim hani rutubetli bi koku olurya..ay keşke burasıda öle koksada azcık koklasam canım çekti :lepi:

delinin hamile gibi aşerdiği şeye bak gözünüzü seveyim :roflol: bir tanemizde akıllı çıksaydı şu toikte yaaa:roflol::roflol::roflol:

hayırlı olsun canım.
benim sözüm kendi aramızda küçük bişey olduğu için bişey yapmadık o tarz. ama içlerinden almak geldiyse alsınlar canım. beğendiğin neyse onu söyle içinde kalmasın sonra. utanmana gerek yok bence.

BU KAYNANALAR NE MERAKLI HER SEYE YAAA.. BENIMKI KARISMADI AMA GENEL OLARAK HEPSI MERAKLI..mirmirmirmir

hiçbir şeye karışmaz aslında ama heves etmiş yoksa bal gibidir kayınvalidem :asigim:

ama surda 7 gün sonra söz var ben o zamana kadar nasıl bohça yaparım onu düşünüyorum :sinifsinif:

canım söz zamanıda kıyafet alan var almak istemişlerse kabul et beğendiğin bişeydede söyle bakmaya utanıyo insan ama adetten yani herkes çıkıyor bu alışverişlere bende çıktığımda çekingendim ama mecbursun bakacaksın yani giydim giydim çıktım nişanlıma mankenlik yapmıştım oda beğenip beğenmedini nasıl durdunu sölüyodu ay ne güzeldi yaaaaaaa :kedi:

benim bildiğim kömürün içinde mineral ve demir vardır.
eğer canın kömür kokusu duymak ya da kömür yemek isterse mineral ve demir vücudunda eksiktir canım.
demiri alabileceğin şeyler yemen lazım ki canın kömür kokusu duymak ya da tadına bakmak istemesin :)

ben kimseden bişey isteyemem ki :bbo: huff birde kayınvalidem olsaydı o zaman daha kötü olurdu gerçi..kız tarafı sözde ne yapıyor peki hediye falan oluyor mu??erkeğin giyiceklerini mi alıyoruz ya da??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…