ben kimseden bişey isteyemem ki :bbo: huff birde kayınvalidem olsaydı o zaman daha kötü olurdu gerçi..kız tarafı sözde ne yapıyor peki hediye falan oluyor mu??erkeğin giyiceklerini mi alıyoruz ya da??
:roflol: :roflol: :roflol:benım herıf calısıyoo
ve okadr yoğunkı calısma saatlerınde telı bıle acmıyoo benım deıll
gazwoman apla:jeyyar: senın mı yoksamm
ooyy gelinlerimizden biri daha gelmiş, yarından önce görüşemezsek eğer betacım;Huhuuu ben geldimm :1ninca:
Gelinii getirinn aneyy :gitme: Ayy bu şarkıyı bi süre duymak istemiyorum kaydirigubbakcemile3
Huhuuu ben geldimm :1ninca:
Gelinii getirinn aneyy :gitme: Ayy bu şarkıyı bi süre duymak istemiyorum kaydirigubbakcemile3
kızlar selamm...yaa çok heyecanlıyım bugun gidip yüzüklerimizi alıcaz Allah'ın izniyle :kedi:
birde sözde bohça yapılmasın dedim mustakbel k.validem yok yapıcam ben diyo kafamçokkarıştı birde söz kıyafetini biz alıcaz diyolar..söz kıyafetini erkek tarafı alan var mı aranızda yaa ben beğenip işte bu nasıl dicem beğendiğimde varsa beğenmedim derim almasınlar diye :kedi:
Huhuuu ben geldimm :1ninca:
Saol canumm Şeniz İnşallah hepimiz mutlu olalımm yerimseniben:roflol: :roflol: :roflol:
ooyy gelinlerimizden biri daha gelmiş, yarından önce görüşemezsek eğer betacım;
hep mutlu ol emi?
seviyoruz seniŞeniz
beta bu sana özel
Kinayi getir Aney
Kinayi getir Aney
Parmagin Batir Aney
Parmagin Batir Aney
Bu gece Misafirem
Bu gece Misafirem
Yaninda Yatir Aney
Koynunda Yatir Aney
Bu gece Misafirem
Bu gece Misafirem
Yaninda Yatir Aney
Koynunda Yatir Aney
Havada var Ceferler
Havada car Ceferler
Cefere su serperler
Cefere su serperler
Uzak yoldan geleni
Irak yoldan geleni
Terli Terli Öperler
Terli terli Öperler
Uzak yoldan geleni
Irak yoldan geleni
Terli Terli Öperler
Terli terli Öperler
Daha evlenemedim lahanam inşallah yarınn hayırlısı ile yerimsenibenay ben ne yazdım öle.birden kafam karıştı betaya yazmışım evlenip evlenip geliyoralar.kusura bakma canım.
Kaç gündür giremedim diye çatladım Çok üzgünüm çoookcanım bizde adettir kızın kıyafetini erkek erkeğin kıyafetini de kız alır.belki kayınvalidenlerde de adettir.biz öyle yapmıstık benimkini onlar aldılar aşkımınkini biz aldık.
betacım hoşgeldin ben de beta gelmemiş msn e geldi buraya gelmemiş diyordum tam ki geldin.nasıldı kınan?
yaz kız en silincek yere nolcek
hulka canim basin sagolsun, kismet ama ileride arkadaslarini eve cagirip yakabilirsin kinani. Bütün elbiselerinide filan o gün giye bilirsin ki.
offf yaa kızlar bana bıraz moral verin cok ıhtıyacım var.. daha onceden soylemıstım babannemı kaybettım buyuzden kınam olmucakmafoldumben okadar hazırlanmıstık kıyafetim ayakkabım hersey bosa gıttı yaaa bunları yasamak zorundamıydım ben hıc sansım yokmus benım... heyecanla bekledıgım gunler sımdı yas oldu bana..neyapcam aglamaktan gozyası kalmadı gozumdemafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?