Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben küçük sandık içinde söz mendili vermiştim tatlım. eğer bohça yapılacaksa kız tarafıda bohça yapar ama yapılmıcaksa bizde söz mendili verilir

merhaba kızlar.. nasılsınız gorusmeyelı?

ayy kızz ne cabuk gecmıs zamanlar burcum 4gunun kalmıs zemuszemus Allah rast getırsın işlerini tatlım .. bu arada bende reglılı olcam dugun gunu off yaa.. ertelemıyom ozaman balayına denk gelcek artık kat kat giyinirim :roflol:

Huhuuu ben geldimm :1ninca:

Gelinii getirinn aneyy :gitme: Ayy bu şarkıyı bi süre duymak istemiyorum kaydirigubbakcemile3

ben kimseden bişey isteyemem ki :bbo: huff birde kayınvalidem olsaydı o zaman daha kötü olurdu gerçi..kız tarafı sözde ne yapıyor peki hediye falan oluyor mu??erkeğin giyiceklerini mi alıyoruz ya da??

Canım bu ne yapılır konusu herkesin heryerin adetine göre değişiyor aslında.. Ama benim bildiğim sözde kız tarafı bişey yapmaz.. Zaten nişan kız tarafına ait olduğundan erkek tarafıyla tekrar alışverişe çıkıcan ve onlar sana bohça yapacaklar sende ailenle onlara yapacaksın nişanlının takımını alacaksın ama sözde kıyafet falan alınmaz bohçada çok nadirdir zaten nişanda yapılıyor.. ben bunu istiyorum deme sende alışverişte öyle bakın biraz gözüne kestirdiğin bişey olunca git daha yakından bak anlarlar zaten hoşuna gittiğini bi denesemmi falan yap :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

benım herıf calısıyoo
ve okadr yoğunkı calısma saatlerınde telı bıle acmıyoo benım deıll

gazwoman apla:jeyyar: senın mı yoksamm
:roflol: :roflol: :roflol:

Gelinii getirinn aneyy :gitme: Ayy bu şarkıyı bi süre duymak istemiyorum kaydirigubbakcemile3
ooyy gelinlerimizden biri daha gelmiş, yarından önce görüşemezsek eğer betacım;
hep mutlu ol emi?
seviyoruz seniŞeniz

beta bu sana özel
Kinayi getir Aney
Kinayi getir Aney
Parmagin Batir Aney
Parmagin Batir Aney

Bu gece Misafirem
Bu gece Misafirem
Yaninda Yatir Aney
Koynunda Yatir Aney
Bu gece Misafirem
Bu gece Misafirem
Yaninda Yatir Aney
Koynunda Yatir Aney

Havada var Ceferler
Havada car Ceferler
Cefere su serperler
Cefere su serperler

Uzak yoldan geleni
Irak yoldan geleni
Terli Terli Öperler
Terli terli Öperler
Uzak yoldan geleni
Irak yoldan geleni
Terli Terli Öperler
Terli terli Öperler

canım bizde adettir kızın kıyafetini erkek erkeğin kıyafetini de kız alır.belki kayınvalidenlerde de adettir.biz öyle yapmıstık benimkini onlar aldılar aşkımınkini biz aldık.

betacım hoşgeldin ben de beta gelmemiş msn e geldi buraya gelmemiş diyordum tam ki geldin.nasıldı kınan?

:roflol: :roflol: :roflol:
ooyy gelinlerimizden biri daha gelmiş, yarından önce görüşemezsek eğer betacım;
hep mutlu ol emi?
seviyoruz seniŞeniz
Saol canumm Şeniz İnşallah hepimiz mutlu olalımm yerimseniben
Bende sizleri çok seviyorumm opuyorumnanaktan

:dilcikar: Seni en silincekk yere yazimdee gör gününüü kınayıı nasıl getiriyor aneyinn :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
Ağlatamadılarr işte ohhh kaydirigubbakcemile2
Benim ismim Gülsünn kaydirigubbakcemile3 Ağlasın değilkii (İğrenç tipik espirim kaydirigubbakcemile3 )

Ağlatamadılarr işte ohhh kaydirigubbakcemile2
Benim ismim Gülsünn kaydirigubbakcemile3 Ağlasın değilkii (İğrenç tipik espirim kaydirigubbakcemile3 )[/QUOTE]

delikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay ben ne yazdım öle.birden kafam karıştı betaya yazmışım evlenip evlenip geliyoralar.kusura bakma canım.
Daha evlenemedim lahanam inşallah yarınn hayırlısı ile yerimseniben

Kaç gündür giremedim diye çatladım Çok üzgünüm çoook
Ev kalabalıktı çok dün gece 4 te yattık.Gırgır şamataa kaydirigubbakcemile3
Walla kınam süperdi çok eğlendik kıyafet değiştirmekten nasıl geçti anlamadım zaten kaydirigubbakcemile3
Ama ilkokul-ortaokul-lise ve üniversite tüm arkdaşlarım eşleriyle çocuklarıyla geldiler çok mutlu oldum yafs duygulandım çok senağlama
Ama herşey çok güzeldi ben azcuk asabiydim :1ninca:
Ama geçti bitti..Ellerimi haritaya çevirdiler benki kınayı hiç sevmem lmaz:
Ona çok sinir oldum dünden beri klorakta yıkıyorum ellerimi kaydirigubbakcemile3
yaz kız en silincek yere nolcek

kaydirigubbakcemile3 yaziciimm yerimseniben

offf yaa kızlar bana bıraz moral verin cok ıhtıyacım var.. daha onceden soylemıstım babannemı kaybettım buyuzden kınam olmucakmafoldumben okadar hazırlanmıstık kıyafetim ayakkabım hersey bosa gıttı yaaa bunları yasamak zorundamıydım ben hıc sansım yokmus benım... heyecanla bekledıgım gunler sımdı yas oldu bana..neyapcam aglamaktan gozyası kalmadı gozumdemafoldumben

hulka canim basin sagolsun, kismet ama ileride arkadaslarini eve cagirip yakabilirsin kinani. Bütün elbiselerinide filan o gün giye bilirsin ki.

Ben çıkıyorumm muhtemelen bir daha giremicemm :gitme:
Düğündaşımm sana ömür boyu mutluluklar diliyorum inşallah düğünümüz kına gecemizden daha güzel olur gerçi benim 2 saati bile aşmayan bi nikah olacak ama olsun yinede düğün gözüyle bakıyorum opuyorumnanaktan

Hemşom,Esma,böcük,burçişim,pınarım,ptırıcığım,lahanam,fmkcım,gasolincim,crosillecım,aybuercim,eccum,tubisim,azracım,nihalcim,pashminam,toprağım(parpalm),ovegcim,tobi (nerelerdesin bilmiyorum),blackqueen,darkcık,dimplesim,mandilinim,sinaycım, ve aklımda olan isimlerini getiremediğim tüm arkdaşlar kendinize çok ama çok iyi bakımm hepinizi kocaman öpüyorumm Şeniz

hulka canim basin sagolsun, kismet ama ileride arkadaslarini eve cagirip yakabilirsin kinani. Bütün elbiselerinide filan o gün giye bilirsin ki.

oyle ama tatlım yınede gercek kına gıbı olmazkı... sanırım hıcbısey benı tesellı etmeye yetmıyoomafoldumben

hayırlısı olsun canım yaa bunda da vardır bir hayır Allah rahmet eylesin babannene.bi laf vardır derler ya düğün de kalmaz cenaze de diye.istediğin gibi olmaz kına gününde küçük çaplı bir şey yaparsınız ailenle,arkadaşlarınla belki olmaz mı...olmazsa da hayyırlısı olsun kısmet böyleymiş.mekanı cennet olsun babanneciğinin.

betacım ömür boyu mutluluklar diliyorum sana.inşallah çok güzel geçer düğünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…