Ben çıkıyorumm muhtemelen bir daha giremicemm :gitme:
Düğündaşımm sana ömür boyu mutluluklar diliyorum inşallah düğünümüz kına gecemizden daha güzel olur gerçi benim 2 saati bile aşmayan bi nikah olacak ama olsun yinede düğün gözüyle bakıyorum opuyorumnanaktan
Hemşom,Esma,böcük,burçişim,pınarım,ptırıcığım,lahanam,fmkcım,gasolincim,crosillecım,aybuercim,eccum,tubisim,azracım,nihalcim,pashminam,toprağım(parpalm),ovegcim,tobi (nerelerdesin bilmiyorum),blackqueen,darkcık,dimplesim,mandilinim,sinaycım, ve aklımda olan isimlerini getiremediğim tüm arkdaşlar kendinize çok ama çok iyi bakımm hepinizi kocaman öpüyorumm Şeniz
Düğündaşımm sana ömür boyu mutluluklar diliyorum inşallah düğünümüz kına gecemizden daha güzel olur gerçi benim 2 saati bile aşmayan bi nikah olacak ama olsun yinede düğün gözüyle bakıyorum opuyorumnanaktan
Hemşom,Esma,böcük,burçişim,pınarım,ptırıcığım,lahanam,fmkcım,gasolincim,crosillecım,aybuercim,eccum,tubisim,azracım,nihalcim,pashminam,toprağım(parpalm),ovegcim,tobi (nerelerdesin bilmiyorum),blackqueen,darkcık,dimplesim,mandilinim,sinaycım, ve aklımda olan isimlerini getiremediğim tüm arkdaşlar kendinize çok ama çok iyi bakımm hepinizi kocaman öpüyorumm Şeniz
offf yaa kızlar bana bıraz moral verin cok ıhtıyacım var.. daha onceden soylemıstım babannemı kaybettım buyuzden kınam olmucakmafoldumben okadar hazırlanmıstık kıyafetim ayakkabım hersey bosa gıttı yaaa bunları yasamak zorundamıydım ben hıc sansım yokmus benım... heyecanla bekledıgım gunler sımdı yas oldu bana..neyapcam aglamaktan gozyası kalmadı gozumdemafoldumben
hulka canim basin sagolsun, kismet ama ileride arkadaslarini eve cagirip yakabilirsin kinani. Bütün elbiselerinide filan o gün giye bilirsin ki.
evet maleseffff :teytey:
ya kızlar bişe dicem ama gülmeyin..ben kömürlük kokusunu çok severim hani rutubetli bi koku olurya..ay keşke burasıda öle koksada azcık koklasam canım çekti :lepi:
delinin hamile gibi aşerdiği şeye bak gözünüzü seveyim :roflol: bir tanemizde akıllı çıksaydı şu toikte yaaa:roflol::roflol::roflol:
Huhuuu ben geldimm :1ninca:
Gelinii getirinn aneyy :gitme: Ayy bu şarkıyı bi süre duymak istemiyorum kaydirigubbakcemile3
kovaladın kızı cadı böcük,bence senden korktu die yazmadı
şaka şaka
ya kızlar ben size birşey sormak istiyorum nişanlı olanlara ya da evlilere. nişanlandıktan sonra bende kıskançlık daha da artıı .biz nişanlandık nişanlımında hep kuzenleri fln evleniyor o da gidiyor düğüne fln ben evde ağlamaklı oluyorum. acaba anormal bir durum mu bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?