Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hatta daha güzel ve daha elenceli olacak, ben öyle düsünüyorum. hic kafana takma cnm. Hersey güzel olur. Öyle düsün ki, öyle olsun.

canım benm gönülümüz seninle :gitme:
seni çok seviyorum Şeniz
lütfen mutlu ol gel....Şeniz

canım allah bi ömür boyu mutlu etsin sizi,hep gül,mutluluklarrrrr canım arkadaşım

betacım mutluluklar diliyorum..opuyorumnanaktan
herşey gönlünce olsun...Şeniz

Canıııımmmmmmm oh be gelmişsin Şeniz Ne yazdın okumadım hiç sayfayı açtım direk bu mesajın çıktı. Umarım süpeeeer geçmiştir dün hep kalımdaydın. Herşey gönlünce olsun :1hug: Kendini özletmeden çabucak gel. Seni çok seviyorum Şeniz

hulka canim basin sagolsun, kismet ama ileride arkadaslarini eve cagirip yakabilirsin kinani. Bütün elbiselerinide filan o gün giye bilirsin ki.

üzme kendini hulkacim.. jtosik dogru demis icinde kalacagina az zaman gectikten sonra kendi evinde kina gecesi düzenlersin giyersin cicilerini gidersin kuaföre..

Bi kac gün aradan sonra herkese selamlar ceyiz güzelleri opuyorumnanaktan

Beta'cım, Buket'cim ömürboyu mutluluklar dilerim canlarım, Allah her gününüzü böyle mutlu, huzurlu, saglıklı gecirir insallah. :Saruboceq:

Buket'cim resimlerini görmeyi cok isterdim ama ark.listende yokmusum, yolladım eger kabul edersen sevinirim Şeniz

öncelikle başın sağolsun Allah rahmet eylesin güzelim üzme güzel canını bak ne güzel gelin olacaksın sen babanen için zaten üzülüyorsun birde bu eklenmesin moralini yüksek tut olsun herşeyde bir hayır vardır değil mi bilemeyiz ki biz vardır bir sebebi bunuda yaşamanın şimdi önüne bak kına gecen içinde kalmasın ileride toplar kızları eve bi parti falan düzenlersin :) farklılık olur hem ille evlenmeden önce olcak değilya canııııım

beta ve bukete mutluluklar diliyorum Allah mutlu huzurlu hayırlı geçim versin canlarım çok mutlu oluyn inşallah eşlerinizle yaşlanın.. resimlerinizi görmeyi çok isterim bu yüzden arkadaşlık teklifimi kabul ederseniz bende çok sevinicem :)

canım karaca biraz pahalı geliyor ama çok güzel modelleri hem kullanışlı yeni çıkan simetri modelleri bi harika zaten ben almış olmasam gider alırdım ama malesef onları çok önceden aldım değiştirme şansımda yok 1 kere alınıyor çeyizlik canım taksit yapıyolar ama yaa birde kampanyası oluyor aslında çelik tencere seti falanda dahil oluyor içine onları bir araştır

ya kızlar ben size birşey sormak istiyorum nişanlı olanlara ya da evlilere. nişanlandıktan sonra bende kıskançlık daha da artıı .biz nişanlandık nişanlımında hep kuzenleri fln evleniyor o da gidiyor düğüne fln ben evde ağlamaklı oluyorum. acaba anormal bir durum mu bu ?

delı mısın uşağım senkaydirigubbakcemile3
bırak gtsın yada senıde gotrsun
sen gıdemezsın o gtsın düğünd kız kacrcak deıl ya

abıme gıdıyokk
gıdem dıyem bana ceyıs hedıyesı olarak arcelık lal serısını alsınn

he bıde zam ıstedm sonunda ve verceklerrr cok mutluyum bakalım kac tll

napım ya elimde değil kıskanıyrm herkes beni soruyormuş nerde die. ben gidemedim birde demez mi gelen misafirleri karşılıyoruz die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…