vazgecilmezım bende yorum yazmıstım amaaa
kızlar arkdsmn abısı evlenıyor erkeğe tabak canak nevresım caydanlk ne ceyızler konmuuş
bizim bi uyku seti bi battaniye vardı sizin nasıldı
ay zaten bide kocişden gelse yemek takımı yanmıstm nereye koycamki
pıtı pıtı pıtırcık kertenkele ne durumda canım??
ben gördüm
vazgecilmezimm
bosver cnm onların terbiyesziliği sen yıne en güzel olcaksın o gün merak etme fıstıgım
nastasıa cnm süpersın masallah kar yağsa gene durmaz oynarsın senmutluluğun daım olsun cnm
resımlerı eklersın deıl mı
vazgecılmezım sorunların dusundukce çoğalıyor ınsan gözunde bırak dusunme
hem kan uyuşmazlığınada hıc takılma ablamla enıstemdede aynı sorun oldu
yığenım ılerı zeka cıktıı :roflol: hıperaktf falan cıktı testlerde
ınanılmaz zekı
hem bı iğneye bakar bu işler düşünme
haklısın arsimacığım beyaz gelinin rengidir düğünde bende giymem ama giymek isteyen kendine yakıştırıyorsa da çokta takılmam... hatta ilk başta bende garipsemiştim ama sonuçta gözde olan bendim hahahah:)))
vazgeçilmezim belkide sağlık ocağında yanlışlık olmuştur... hastanedekiler doğru çıkar bence... için rahat etsin die bi kez daha baktır istersen!!!
böcüğüm kınada çekilmişte koydum bikaç sayfa geride...
aa canım bunları filan sorun yapma ki hiç
benim teyzemde de yengem de de kan uyuşmazlığı var
hiç sorunları da olmadı
zaten ilk çocukta bişey olmuyormuş
ondan sonra da hr doğum ya da kürtajda iğne yapıyorlar zaten hiç bi sorun kalmıyo
benimde büyük ihtimal kan uyuşmazlığım olacak ki çünkü benim kanım (-) ve sevdiğimle kan uyuşmazlığım var ben şimdiden biliyorum yani
çok gerginsin, herşeyi kötü düşünüyorsun bence, biraz rahatla canım :teselli:
sorma kız pashmina dün bütün odayı kaldırdık çekyatları fln en son artık bi köşede benim kışlıklarımın olduğu hurçlar vardı onları kaldırdım onun yanında da gardrop var çalıştırdım süpürgeyi bi baktım bişi kıpırdadı gittimi dolabın arkasına hay dedim kertenkele gibi,dolabı oynatmak imkansız annem her yerden sinek ilacı sıkıo ben bi tel buldum dolabın altına sokuom ama yok çıkmadı şerefsiz
artık en son tekrar yerleştirdik,inşallah gebermiştir orda,bide banyomuza yarasa girdi o da kayıp nereye saklandıysa:)
hayvanat bahçesine döndü ev valla delircem
desene katıp karıştırmış ortalığıı, :bbo:
anam dikkat et ölüsü de kokar bu sıcakta ama inş. çıkmıştır geldiği yerden
yarasa da mi varrrrrrr :1shok:
esmy sorcan bacım yarasalar esmyden sorulur
kolya gelsin canım desteğe ihtiyacınız olursa geliriz Şeniz
haha kızım şunu üyelikten fln atsınlar sölede,gizli gizli izlemesin bizi,yada bizim topiğe girmesin böcük el at bi şu işe
sorma yaa kız ufacık bişi aslında manyak hayvan yaaa
yarasa banyoda ona babam el atçak çıkarsa ortaya
bize her sene girio banyoya kız nerden bilmiom bütün deliklerde tıkalı ama anlamıom yaa
hepicinizi çağırem bi gün bari
opuyorumnanaktan sağol canım benim senin evlenmen de dün gibi aklımda ne ağlamıştım sen evlenince mafoldumben
eeeee nede olsa topiğin ilk göz ağrısı benim ilk ben gittim kocaya:kedi: evlilik güzel şey yarın 14 temmuz ve biz 4. ayımıza giriyoruz nasıl geçti anlamadım bile rüya gibi sanki :asigim:
slm kızlar nasılsınız lap diye daldım ama c.tesi benimde düğünüm inş. yağmaz acayip stresliyim annatamam
hehe öle yapsınben dedım ama bısey eden olmadı dımekkı yasak deıl oku oku dursun ozmn :umursamaz:zaten kactı
:1ninca: kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile böyle götürürüzz onları takma sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?