Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bazıları yapıyo canım bazıları yapmıyo, heves işte
benim anne bana zor aldı kardeşime mi alıcak bi de kaydirigubbakcemile3

ama daha ben sözlenmeden biliyorum bir sürü dantel, uyku setim, yün yorganlarım filan var kaydirigubbakcemile3 müstakel kayınvaildem sağolsun opuyorumnanaktan, daha neler de yapacak kadın kimbilir, sana sormadan daha bişey almam diyo ya bakıcaz artık zemuszemus

allam yaa gene gelmışşşşşşş:roflol:

aklıma bı atasözu gelıyy ama sız anladınız onu:jeyyar:

la pelınnn eğer erkeksen bak burda bekar yok artı nan ne işin var ceyıs topıcınde derdım vara gıt kendımı normal hıssetmıyom de
eğer kız ısen ondanda süphe etcem hee:roflol:

pıtı pıtı pıtırcık kertenkele ne durumda canım??

sorma kız pashmina dün bütün odayı kaldırdık çekyatları fln en son artık bi köşede benim kışlıklarımın olduğu hurçlar vardı onları kaldırdım onun yanında da gardrop var çalıştırdım süpürgeyi bi baktım bişi kıpırdadı gittimi dolabın arkasına hay dedim kertenkele gibi,dolabı oynatmak imkansız annem her yerden sinek ilacı sıkıo ben bi tel buldum dolabın altına sokuom ama yok çıkmadı şerefsiz
artık en son tekrar yerleştirdik,inşallah gebermiştir orda,bide banyomuza yarasa girdi o da kayıp nereye saklandıysa:)
hayvanat bahçesine döndü ev valla delircem

ben gördüm

vazgecilmezimm
bosver cnm onların terbiyesziliği sen yıne en güzel olcaksın o gün merak etme fıstıgım

saol bitanem . aslnda güzellikle ilgisi yok walla . istermki onlarda çok güsel olsnlar. ama o böle yaptıkça yüzü iice bana çirkin gelmeye başlıo

uğurum böcüğüm saol yorumn için ınşallah bi sorun olmz balım opuyorumnanaktan

canım sağlık ocağında yaptrmadm zaten .hastanede yaptrdm. o tahlillerle sağlk ocağından rapor alınıo.sağlık ocağındaki doktor dedi yanlşlık olmştuır die kaydirigubbakcemile5

sadece şimdi diil ben herzamn böleyim . hep kasıorum kendimi ister istemez. . kusursuz olsn istiorum herşey ama olmuo. tabi Hayatta hiçbişey dört dörtlük olamaz :sinifsinif:

bnm kayınvaldemde yok heves zaten aman gerek te yok hanı olsun diye demıyorum
bi uykuseti bi battaniye vardı1

desene katıp karıştırmış ortalığıı, :bbo:

anam dikkat et ölüsü de kokar bu sıcakta ama inş. çıkmıştır geldiği yerden
yarasa da mi varrrrrrr :1shok:
esmy sorcan bacım yarasalar esmyden sorulur

kolya gelsin canım desteğe ihtiyacınız olursa geliriz Şeniz

canım teyzemde aynı durumdaydı ama hiçdert edilecek bişey değil bu arkadaşların dediği gibi bi iğneye bakar..üzme kendini böyl şeyler için sen gelecek güzelgünlerini hayal et

sorma yaa kız ufacık bişi aslında manyak hayvan yaaa
yarasa banyoda ona babam el atçak çıkarsa ortaya
bize her sene girio banyoya kız nerden bilmiom bütün deliklerde tıkalı ama anlamıom yaa
hepicinizi çağırem bi gün bari

:1ninca: kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile böyle götürürüzz onları takma sen

amaaan esmacım boşwer bizimkinde de bi battaniye bi uyku seti bide 2nevresim takımı vardı. boşwer canım...

nastasia sen benim yazdıklarımı okumadın sanırmklava:

pıttır tam ben sorcaktım pashmina benedn erken davranmış. canım kertenkeleden sonra bide yarasa mı girdi yafs :):) sizin ev kalabalıklaşmış iyice

amaaan esmacım boşwer bizimkinde de bi battaniye bi uyku seti bide 2nevresim takımı vardı. boşwer

mandilin yok kız ben o anlamda demıyom olmasın zaten bıde onnkilere yer bulamam dıyom ıyıolmuş yanıı ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…