Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bukett cok cıcı olmusss cnm yaaa betanın yokmukızlar onuda cok merak ettım

selam herkesee :) bugün elbise bakmak için laleliye gittim ama gene birşey bulamadım gerçi çok güzel elbiseler vardı ama satışları toptandı onların o yüzden alamadım, başkada beğenemedim.. zaten ne istediğimi bilmiyorum ya ondan böle oluyo.. bi elbise çıksa karşıma da heh tamam bu desem hemen alsam keşke

bu arada geçmişi anca bitirdim :)

vazgeçilmezim ; annemle babamdada kan uyuşmazlığı var ben sapasağlamım çok şükür ha birde kardeşim var, dert etme onu.. ki ben 25 sene önce doğmuşum sen düşün aradaki teknoloji farkını :) ha farkedilmeseydi kan uyuşmazlığı olduğu o zaman doğum riskli olurdu ama babamın bir arkadaşının öyle oldu, çocuk doğup hastalanınca anladılar doğumda, o yüzden bebeğin kanı değişmesi gerekti hemen annem gitti kan verdi onun uyuyodu ve o bebek şu anda ortaokula başladı :) yani endişe edilecek bi durum yok siz erkenden öğrenmişsinizde bir sorun çıkmaz içini ferah tut..

düğünde beyaz giyme konusuna gelince :) evet bu sene beyaz çok güzel elbiseler var hatta annem ve arkadaşıyla çıktık bugün bana elbise bakmaya ben düğünde sadece beyaz giyer dedim ama onlar ilk defa duymuş, hatta olurmu öyle şey isteyen istediğini giyer dediler, ama ben inat ettim bakmadım bile :))) bu arada bizim bi kuzenin eşide evlenirken görümcelerine tembihlemişti sakın beyaz giymeyin diye, sonra bikaç sene sonra eltisi evlendi bu kadın kalk sen bembeyaz elbise giy.. yuhh dedim yaa insan bu kadarmı olur!! neyse işte Allah iyilerle karşılaştırsın diye boşa demiyolar :)

Gamzee pijamaların çok güzelmiş bende bayıldım güle güle giy :)

Arsima Allah kavuştursun.. ya böyle evlenincede daha bi zor gelir heralde ayrılması yaa ama üzülme bak azcık gitçek gelcek :)

ben bişiler daha yazcaktım ama unuttum :S neyse affediverin unuttuklarım kutlamadıklarım varsa :)

ı aksamlar kızlarr
suan cok ıyyım ya askımla konustumda :kedi:
abımın doğum gunuydu süprıs ettk ona
bıde söz gunu için cekım yapmıstı abım kameradan sonra bulamamıştım
oda galıba yanlış tuşa basmıştım yoksa cekmedım mı demıstı
ama bugun onlarıda buldum
ısteme anı kahvesını ıcerken benımkının surat ıfadesı
yuzukler takılırken
hersey cekılmış cok mutlu oldummm

kardelen neden acaba cnm

ruyacım ben baktım masallah

ohh bee sonunda ıcım rahatlad neydı o sıkıntı öle

canım gözün aydın ne güzel düşünmüşsünüz öyle istemede kameraya almakla benimde aklıma gelmişti ama o günün telaşından hiçbişey yapamamıştım anca süslendim püslendim anacımda evde koşturdu ah canım benim yaa ne günlerdi beee canlandı hatıralarım ..

benımkıler 21:00 gelceklerdı ben 20:40 hala kuafordeyım dedım nan yetr suslemek artık
mısafrlerden sonra varcam nerdyse bı koşu cıktım 5 dk evde oldum
sonra ablamın bırı corabımı gıydırdı yengemın bırı elbıselerıme yardım ettı
dığer yengem yıyeceklerı hazrladı diğer ablamda bısıler edıyordu
ben ne kahve yptım ne bısey sadece servıs yaptım
herkesın elıne bı foto mak verdım
abımede kamerayı vermıstım kaydirigubbakcemile3
yuzuğümü eklıyorum cnm
bızımkısı söz nışan olcak daha ınş

pıtırcık ekle cnm beklıyom
ben nazar ıle ılgılı boncuk falan tasımayı hıc sevmem ınanmamda bı boncuğun nazardan koruduğuna o yuzden almadık cnm ondan hıc dusunmedım

tektaşımıda askım aldı yuzukllerıde
hıc unutmam ılla alnından öpcem demıstı yuzuğü takarken
sımdık söz gunu bu yzüğü taktı ben dıomkı sakın öpme sakın öpme
kameraya cıkmış sesımm:ıresıl oldum

görmüştüm o alyansları evet güzel oluyolar bende bvulgari kullanıyorum ama sıkıldım değiştiricem evlenince bütün parmağımı kaplıyo

kaydirigubbakcemile3 çok hoş canım Allah mutlu mesut etsin Allah tamamına erdirsin yüzüklerin çok hoş..insan alınyazısını öpermiş alnından ne güzel öpmüş işte a.s

üfs benim tektaşım aşkımda :) büyük geldide onu ayarlattı hala buluşamadık püüff yüzüğümü istiyorum beenn:çok üzgünüm:

böcüğüm çok yakışmış parmağına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…