Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kaydirigubbakcemile3 çok hoş canım Allah mutlu mesut etsin Allah tamamına erdirsin yüzüklerin çok hoş..insan alınyazısını öpermiş alnından ne güzel öpmüş işte a.s
tskler cnm nışan ıcnde beğendık ama 900 tl ddıler ben veremem okadr normal bısı alırm deım
:kedi:

beraber almadınız mı cnm
sen öle dıyınce aklıma geldı bz yuzuklerı aldık
dayım parmağımıza takamadı ıkımızn parmaklarıda kucuk
yaa dıo sız alırken bakmadınız mı
becerıp bı takamadı bız kendı kendımıze taktık kaydirigubbakcemile3

ohannes kocaman oldu :)))

bunumu diyodun pıtırcık :)

yok böcüğüm süprüz evlilik teklifiyle aldım yüzüğümü :)) aldığı yerdede demişler değiştirme olmaz ama küçültülür diye oda büyük almış :))

bu sefer oldu sanırımm

bu yüzük 732 milyonmuş, fiyatı nasıl sizce? ben böyle düz beğeniyorumda kalın olsun istiyorum hafiften, pahalı oluyo sanırım birazcık öle olunca :)

bu yüzükler çok güzel canım göbekli ve kalın oluyolar bombeli model diyolar klasik eskidende böyleydiya alyanslar dimi çok güzel ama fiyatıda normal bence

köşeli alyanslar elin avuç kısmını yara yapıyomuş zaten kullananlar pek memnun değil diye duydum.. bunlarda sorun çıkmaz heralde.. gerçi eklediğim çok kalınmış biraz daha incesi var 432 yazıyo onda :)

aşkım sevmiyo kalın yüzük alırken napçaz bilmem :))

guzel cnm pekı tekı mı 732 tl eğer öleyse kalsın ben almım:roflol: zaten model olarak demıyomda bence cok yaa bı bılesık parası
off altın cok pahalı cok

papı dımek süprıs ettı hee:jeyyar: bızım onu etcek vaktımız yoktu

canım teki değil çift satılıyor çift fiyatı 7oo küsür işte alyanslar tek satılmadığından çift fiyatı veriyorlar bende 300 küsüre almıştım.. buda 700 küsür teki 400 civarıdır

valla bılmem bende cok beğendım dedığım yuzuğu sordum adam bana 450 tl falan ddı sonra almaya gıttık demesın mı cıftı 900 kardesım dedım madem öle nıe tek tek fıyat dıyonnn
sankı alan alyansı tek alcakk:mymeka: oyuzden sordumm cnm

hımm sanırım tek fiyatı çünkü çift olsaydı yazardı dimi?

online satış sitesi var çünkü atasayın ordan bakıyorumda :))

süprüz etti valla hemde hiç beklemediğim anda :)) hatta az kalsın boğuluyodum ben takılıyodum zaten evlenme teklif etmeden süpriz yapmadan kimseye bişi demem diye, eline geçen fırsatı çok iyi kullanıp şok etti beni:) :1shok:

evet işte çift satılıyor o yüzden.. benim nişanlım altın takmıyor zaten tek bana aldık erkek altın takamazya hani.
onunda benimkinin gümüşü

cık bunun teki 700dür ya, hem atasay, hemde yeni çıkardığı ürünü çünkü.. yani haybeye marka için parada ödeniyo :) normal kuyumcudan çifti 700 800 olur sanırımda atasaydan ıı ııhh

evet bencede normal kuyumcuya sorarsan ve yeni ürünü değilse çifti 700 küsür olan yüzükler sunacak önüne.. alyansı herzaman çift satarlar zaten

nastasia, hoşgeldin sende. düğün düğün diyoruz sabırla bekliyoruz o anı sonra bikaç saatte bitiveriyor değil mi? Bende düğünün sonunda bittimi yaa ne çabuk geçti demiştim. Her anın tadı heycanı başka. Aksiliklere rağmen doya doya eğlenmişsiniz ohh .
Mutluluklar dilerim canım.[/QUOTE]

buldum sanırım bunun için kızmıştın hahaha

ama ben ztn cewap vermiştim güselim...
tekrar tşk ederim güsel dileğin için:)))
kesinlikle su gibi akıp geçiyor zmn ne olduunu anlamıosun bile ...

Erva şimdi kafanı karıştırmak istemem ama az önce dedi ya köşeli yüzükler yara yapıyomuş parmağın avuç tarafında kalan yeri :) burda bi ablamız yıllar sonra yüzüğünü yenileyip 6gen gibi olan yüzükten almıştı ama 1 ay sonra tekrar değiştirdi elini rahatsız ediyo diye.. denerken avucunu kapatıp aç iyice dene ne olur ne olmaz :)onun parmaklar tombişti ondan yapmışta olabilirde sende dikkat et sonra üzülür insan yüzük değiştirmesi gerekince

çok hoş görünüyor benimde görüntüsü hoşuma gitmişti demekki yara yapıyomuş tabi rahatlığı önemli canım şuanda kullanndığımda kalın bayağ tektasla kaplıyo bir parmağı bunların düzleri oluyo nazarsız olanlarından onlarda güzel onu düşünürüm senin beğendiğinin nazarsızı yanişakkıdı

kızlar çeyizlerde daha çok taksitlemi alışveriş yaptınız nakit mi oldu?
biliyomusunuz benim büyük eşyalarımın hepsi taksitle oldu Allah yardımetsin herkese yaa her ay 800 küsür ödemesi var ailemin .bende mesleği bıraktım.. siz nasıl aldınız takside giren var mı.:bbo::bbo:

valla ben atanamamış bi öğretmen olarak hiçbişi alamadım henüz :)

sende öğretmensin sanırım nasıl mesleği bıraktın anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…