Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet canım anaokulu öğretmeniyim 2 senelik geçtiğimiz sezon bırakmak zorunda kaldım hem ailemin hemde nişanlımın isteği..
geçen kışa kadar çalışıyodum sömestr tatilinde ayrıldım çocuklarımı çok özledim yaaa..şimdi dicen onca zaman okudunda evinin kadını olmak içinmi :))
elimde bir mesleğim var en azından çocuklarıma faydalı olabilirim inşallah.. çocuk yetiştirmek insan yetiştirmek demek eğitim çok önemli sen ne öğretmenisin tatlım

Son düzenleme:
hemde anaokulu öğretmenisin, çok zevklidir eminim yaa..

bende bu sene bi lisede öğretmenlik yaptım ama tatilde özledim yaa öğrencilerimi :) öğretmenlik eğlenceli aslındada çok yorucu işte o zorluğu var..

ben bilgisayar öğretmeniyim :) ya çalışmak önemli birşey yani en azından oyalanıyo insan işte olduğu zaman hava değişimi gibi birşeyde, herkesinde fikrine saygılı olmak lazım :)

ve ben artık gidiyiim :) iyi geceleer herkeseee, tatlı rüyalar.. Allah rahatlık versin..

Son düzenleme:
EVET CANIM BEDEN OLARAK DEĞıL AMA BEYıN OLarak çok yoruluyodumkaydirigubbakcemile3 arada arıyorlar konuşuyorlar birkısmı busene okula başlayacak.. güzel zamanlardı.. şimdide evde nişanlımın kafasının etini yiyorum ben evcil bi insan değilim alışmam çok zor oldu..
canım inşallah sende istediğin gibi bir okula atanır mesleğini sürdürürsün nişanlın istiyor dimi çalışmanı

bende çıkıyorum herkese iyi geceler uykumgeldi benimdee:))

Son düzenleme:
size bişey danışıcam.. benim nikahım ve düğünüm ayrı şehirlerde olucak, uçakta gelinliği nasıl taşımalıyım sizce? kabine alırlar mı? fisfisfis

gunaydın herkeze elis a ne guzel her sabahdegısık guanydın dıyorsun
sabaha karsı ne yapmur yağdı yaaaa

800 mü:1shok: allah yardım etsın cnm
sende bıan evvel iş bulursun ınş
ben 12 takstle aldım 200 tl oduyom 7.oduycem bu ay
sadece camasr ve bulasık mak:sinifsinif:bu kadar tuttu

sabah kalktım bı baktım yağmur atıstırıyo saat 6:30 gıbı sonra bırden şiddetlendı
hemen fırladım yataktannn
balkonda yarım saat ızledımm zemuszemus ne berekettır bu yağmur dedım
gökkuşağınıda gördum tam evın karsısından cıktı
o enerjıyle geldım işe
gece 3te yattım sbh 6:30da kalktım
nasıl aksam olcak bılmım
telde konusurken benımkıyle uyyakalmışız:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…