kusura bakma canım yaa farkında diiilim hadi sende bana eksi rep ver kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3 Şeniz
densem oresımdekı senmısın
aafbulaymışcnm cok cici neden cepken giydin esin mi karıstı yada kendı secımınmı merak ettm
yok bıseyı merak edıyorum hıc arada sevgı yok mu ya
ınsan demez mı ben sevdığıme aılesıne bunu nasıl ederım yarın öbur gun falan dıe dusunmez mı
bıgun buyuk yengem bana dedıkı sen sen ol evı olmayan adamı alma:1shok: nasıl yanı dedım sen abımı evı olduğu ıcın mı aldın
yanı basta kendımı garantıye aldım dedı
eden bulur ınleyen ölur
abartmadan adetlerı yapmak en guzelı
allah yapabılme gucu versın:Saruboceq:
1 ay sonra olmazsa 3 ay sonra garantiii
hem korkuyorum hemde binada çok oturan yok :) hatta ilk bi hafta biz oturduk sadece düşün yani
cumartesi normalde akşama kadar mesai ama ben 2 3 dedimi kaçıyordum
tabi haziran başından geçen cumartesiye kadar cumartesileri izin aldığım için erken kaçmaya yüzüm yok :kedi:
hayatım bugünkaçtı geç geldi
sırfff resim ekle demiyelim diyeee
canım teşekkürler.sevgilim karışmaz hiç bişeyime.nerde ne ypamam gerektiğini bildiğim için.dedeleri imamdı da.annem böyle birşey önerdi.bende giydim.soruno lmadı benim için yani.
bılıyon mu bu aıle yapısına göre değişıyo
buyuk yengemı alırken bıze lsıte verdıler ne yoktukı
beyaz esyalr monılyalar hersey yengem sadece camasr mak aldı
kendısı calısıyo 5 abısı calısıyo kımse bısey etmedı
onu gectım
nışan alısverısıne cıkıldı komşusunu bıle getrdıler komsuna takım elbıse alındı
5 abısıne 5 yengesıne anasına babasına amcasına yengesıne yanı ölekı mılyarlar dokmustuk bohca alısverısınelmaz: hatta o gun yengeme canta almayı unutmuşuz annesı annemı arayıp kızıma canta almadınız:1shok: ozmn parası ıle 3 tl canta annem tmm alırız demıs sız bılemezsınz oğlunla yolla ıkısı alsın demıs
smdık bu abartılarda doğru deıl bak annemın babamın hala aklından cıkmamış
ıkıncı gelınde duzceden aldık her gıttığınde babamdan toprağa bastın 500 tl ver
3kez ıstemeye gıdıldı artık babam yeetr be dedı
gtmıyom bıdaha kız tarafı hemen ok ok dedıler
gıttık ınanır msınız düğün salonunda foto cekılceklermış ve babam oduycekmış parasnı
nolurr cok abartmadan bısıler olsun ısterım hep
aslında ınsanı üzen yıkan canını yakan
etmem yapmam laflrı oluyoo
guzelce ızah edılse
durumuum yok yapamıycam kusra bakmayınn dense nolur sankı
ben heryer ınsanda olsa evde tek basıma duramam :1ninca:korkuyom
ozmn bu hafta aksam etceksın işyerınde
senden önce eşın eve gelırse söyle barı o yapsın temıslık falan kaydirigubbakcemile3
naz edıyo hemde cok:dilcikar:
merak edıyoruz yaa
yüz görumluğumu ıstıyo acep
sen hıc naz etmedın Şeniz
çok şükür :) çok tatlı olmuşsun fibula cidden maşallah
gülay evet sölemiştimmm küstüm ben sana :dilcikar:
aslında ınsanı üzen yıkan canını yakan
etmem yapmam laflrı oluyoo
guzelce ızah edılse
durumuum yok yapamıycam kusra bakmayınn dense nolur sankı
anam bu kınada da elini çok zor acmış bi bilezikle inci kolyeyemi ne
netcüzz bunu
oha yaneebılıyon mu bu aıle yapısına göre değişıyo
buyuk yengemı alırken bıze lsıte verdıler ne yoktukı
beyaz esyalr monılyalar hersey yengem sadece camasr mak aldı
kendısı calısıyo 5 abısı calısıyo kımse bısey etmedı
onu gectım
nışan alısverısıne cıkıldı komşusunu bıle getrdıler komsuna takım elbıse alındı
5 abısıne 5 yengesıne anasına babasına amcasına yengesıne yanı ölekı mılyarlar dokmustuk bohca alısverısınelmaz: hatta o gun yengeme canta almayı unutmuşuz annesı annemı arayıp kızıma canta almadınız:1shok: ozmn parası ıle 3 tl canta annem tmm alırız demıs sız bılemezsınz oğlunla yolla ıkısı alsın demıs
smdık bu abartılarda doğru deıl bak annemın babamın hala aklından cıkmamış
ıkıncı gelınde duzceden aldık her gıttığınde babamdan toprağa bastın 500 tl ver
3kez ıstemeye gıdıldı artık babam yeetr be dedı
gtmıyom bıdaha kız tarafı hemen ok ok dedıler
gıttık ınanır msınız düğün salonunda foto cekılceklermış ve babam oduycekmış parasnı
nolurr cok abartmadan bısıler olsun ısterım hep
valla benimde çok uykum geldi yaafibulanın resimleri nerde kızlar ben bişe göremedim..ay iş yerinde yalnızım bugün ve 10 dk uyumuşum rüya bile görmüşüm inanırmısınız..tel çaldı attım kendimi..uykusuzluk başa bela mafoldumben
canım üzülme yaa allah yuva kurana yardım eder içini ferah tut senMagnetti, davetiyeydi değişik fikirlerdi, gelinlik uzun kollu gelinlik, eşya hayallerim, ev hayallerim işte hepsi bitti gitti....
alalalal çok biliomuş kaynanan, özellikle kaynana didim o kayınvalidelikten terfi etmiş artık valla kusura bakmada canımKızlar , öğlen annem aradı. Kayınvalidem annemi aramış.. düğünümüz hakkında konuşmuşlar. Kayınvalidem olumsuz konuşmuş. ( artık bi şey yapamayız edemeyiz gibi.. )Annem sinirlenmiş.. off ya çok karışık bi durum
düğünde çocuk ıstemıyorummmmmmmmmm..zaten nısanda bıle sınır oldumm kadın 3 koca cocuk getrmıs ....ıyy nısanlımın sulalesınden nefret etmeye basladım..he anlatıyım kızlar ..bu pazar gunu kayınvalıdeme gıttık benımkııyle... bı kadın geldı akrabaları oluyo bana sarıldı bastan asagı suzdu sonra dedıkı aa ben senı kısa bulduydum ama degılmşsın senınkıne dıcektımkı(daha once gormus bısı yanyana benımkı baya uzun boylu aramsda 20 cm var)bu kızı nıye aldın...hıc sesımı cıkarmadım es gectımm ama o kadını evıme sokmayacam...sınır oldum...
yoldan gelecek bide temizlik edecek hemi
bulursan öyle bi erkek göster bana heykelini dikicem taksime :roflol:
anam bu kınada da elini çok zor acmış bi bilezikle inci kolyeyemi ne
netcüzz bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?