Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yok yok gayet ideal
saçın çok hoşuma gitti ya
bide ne dicektim kız gamze senin makinanın tarihi nie yanlış
makina alcam die hemen dikkatimi çekti
ne kadar dikkatli bi kızım kahretsinDDDD

hoşgeldin aramıza tatlım senide burda görmek güzel gelinlikli resmşn çokhoş görünüyor biraz tuzlu olmuş ama olsun artıkk mutluluğun hiç bozulmasın canımzemuszemus

dimplesinkilerde çokgüzel o kahveli olanlardanda gördüm alcaktım vazgectim gülegüle kullan canım ben prımanovalarımı evkurdan almıştım

cnm çok zarif olmuşsun...

baharcımmm gamzenın ekledıgı en son resım daha once cekılmıs resım ceyızını serdıgınde cekılmıs dıye bılıyorum

ben senı farketmedım neden acepkaydirigubbakcemile3
h geldın cnm
ceyıs resmın varsa onlarıda ekle he

psorioaosiaiosaşşşisoporis hoşgeldin :) çok güzel olmuşsun umarım evliliğin de aynı güzellkite ve heyecanda geçiyordur

gamze fotolar çok güzel sen pek zarif bi kızmışsın maşallah diim (boncukları sen takma ben takarım biliosun :lepi:

böcük seni dinledim merak etme

pınar mesajı gönderdim canım

selenay alıntını sildiğin için teşekkür ederim

başka ne dicektim

ha gamze iki tkaım d açok güzel ama sürekli değiştirme sebebini anlamadm bizim evde bi tane kullanılır o kötü olunca dieri olur da iki takımı zaten evimde koyacak yerimde olmaz snaırım pefffff

gamzeeeeeeeeee zemuszemus cok tskler cnm benım aylardır bunu görmek ıcın kendımı parcaladımm
saolsun sınayda ekledı ama:roflol: baska modelı

evt aynısı böle bende cakma sanmıstım mat olunca almadım ozmn ahh esek kafam ahh
cok tskler cnm
ıkıncı takımında cok klasık cok hoş

ben bıde mutfağa alcam ama mandalınınkınden bulmaya calsııyom sanrım mıgrosta var bı arkadasım öle demıstı

kızlar banyo takımları çok güzel de ben o parayı veremem :S vermek istesem de burda yok :) güle güle kullanın inş

@Eda bişey değil canım, senin özelin sonuçta sildim gitti

pıtırcık ellerıne sağlık cnm

eda gordum cnm kaydirigubbakcemile5

yelız h geldın sende arada kacıyon nerdesın

PUFICIK naıslsın suan ıyı mısn

kızlar elısaaa yok oldu noldu acep ya bı bakem ben ona gelıyom

kıslar bu aynadan ıkea haricinde nerdne alabilirim.valla netten bildiğiniz bir yer avrsa dahada iyi olur.
ıkeaya gidemem çok uzak yardım edin bana...

hee anladım gamze

ben benim bütün büyüklere bana çöp dahi almayın dedim
nişan günü teyzem sağolsun ankaradan gelirken 6 kişilik mırra su bardağı sonra kel alaka 6 kişilik başka su bardağı sonra kel alaka iki tane şekerlik getirmiş bana
bi moralim bozuldu ki görmeyin
ve ben aylardır bana bişey almayın diyorum ya

gitsin paşabahçeden alsın alıyosa da böylece değiştirebileyim
kimseden çöp istemiyorum sonra beni bozmasınlar diye

bak yine sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…