Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sinay....
evin hakkında yorumlarımı burdan yazmak istedim canım.
ilk başta güle güle otur balım.rabbim mesut etsin ve o çatının altında hzuurla yaşlanmanızı nasip etsin.
salon koltukalrını çok beğendim .renk olsun kumaş olsun her şeyi çok hoşuma gitti.
sadece salonda camın önündeki çiçekler normalde çok güzeller ama salona basit gelmiş gibi geldi.naçizane fikrim.

banyona bayıldım.sen kıslara o anyo takımlarını gösterirken hiç banynun diğer tarafını koymadığın için banyo prdeni falan daha yeni görüyorum ve direk sarılasım gedli valla.ne kadar cici ve süper bişiydir o ya.paspasların falan harika olmuş hepsi.ay o perdeye bittim harika...
banyodada bir tek gözüme batan çamaşır makinasının örtüsü oldu.öle şeylere çok gıcıkımdır.bir tek o gözüme iğreti geldi...

başak ne diyim güle güle otur canım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar biz bi düğne gittik amanın yani

düğündü balayıydı güzel olursa iyi ama bunlar gidici
ev kalıcı keşke evine özen gösterip diğerlerini sıradışı değilde normal bişe etseymiş
zevk meselesi işte
sizede işkence olmuş üzüldüm valla
düğün bu kimseyi kasmaya gerek yok
bu arada konuşmada neler dedi merak ettim :roflol:

gamze
bazı ınsanlar vardır dışardan baksan ohoo ıstanbul olun
evıne gtsen yıycek ekmek bulamazsın

ayranı yok ıcmeye ..............:roflol:

sinay yorumlarımıda yazdm burayada yazım Allah güle güle oturmak nasip etsin arkadaşım
ayrıca o biri dediğin insan bendim hoşşik

sinaycımmm çok güzel evin maşallah güle güle oturun

Gamze çok güzelsin canım hiçde kilo almış gibi durmuyorsun

arşı sana kızıyom hee
nıe dersen burda gelıyonn ıkıde bır hoşşık dıon
eve gıdıyombende demeye baslıyom
yengeme abıme neyım:roflol: o ne be dıolar

ben bı ınsanı cok takıp edersem onun hareketlerını sözlerını cok cabuk kapıyom
bu huyumu hıc sevmıyom ornek
kankam otururken yastığı kucağına alır kucaklar öle dızı ızler elıde dişinde tırnak kemırıyo
kıza kac kez vurdum yapma dıe
o gelınce yastıkları saklardım bu kez benım elımı tutardı
sımdık bende tırnaklarımı yemıyom ama yastık alıskanlık ettı
hatta benım uşak laz şivesı ıle konusrken bende arada kayyom o tarafa:roflol:

Merhaba kızlar geçmişten çıkıp ancak gelebildim yaaa nekadar sayfa birikmiş öleeeee napıyosunuz bakalım hepinizi öpüyorum :))kaydirigubbakcemile3 gelelim fasulyenin faydalarına şöle bi giriş yapayım bakalııııım

Sinayın evini bende gördüm çok hoş döşemiş hele o yatakodasına bayıldım cibinlikli falan çok güzel görünüyor Allah güle güle mutlulukla oturmayı nasip etsin hem sinaya hemde tüm yeni evlenen esmy arsima ve adını unuttuğum diğer arkadaşlara mutlulukla huzurla inşallah..Güle güle eskitin:Saruboceq:

bencede ev dha önemli balayı dediğin ne ki bikaçgün ama ordan sonda dönüp huzurla kafa dinleyeceğin bi evinin oldunu bilmek daha güzel balayıda olcakta tabi herşey yerinde gerek-tatlicadiarzu-

[/IMG]

benimde banyo takımım böylee el yapımıymış bunlar satan bayan yere at dene istersen kırılmıyo demişti :icecream:

:1ninca::1ninca: ığğğ abartı olmuş bayağ bayağ bayağ.. neyse Allah mutlu etsin

erva yere atıp denemedım dersen ben senı atcam:mymeka:

pekı rengı parlak mıydı mat mıydı
kac tl aldın
klozet ve perdesını aldın ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…