Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar profilime evimi ekledim maşallah demeyi ihmal etmeyin emiiopuyorumnanaktan

evin çok güzell sinaycım maşşallah mutlulukla huzurla oturun inşallah ömür boyu...

çok haklısın gamzecim aynı duruun benzeri eltimlerde oldu kayınvalidem eltimin annesini annesi eltimi eltim de kaynımı aramıs derken olaylar içinden çıkılmaz bir hal aldı gerginlikler oldu düğün günü bile herkes bir yerdeydi .sonrasında da huzursuzluklar oldu.böyle durumlarda en iyisi muhatabın kimse onunla konusmak yoksa yanlış anlaşılmalara sebeb olabiliyor.

bizde de oluyor bazen problemler annemle ama nişanlıma yansıtmamaya çalısıyorum çoğu zaman ağır gelse de...uygun zamanda nişanlımla konusarak çözmeye çalışıyorum konuyu.

inşallah barısır elisa da...

var böcüğüm 2 banyo takımım varkaydirigubbakcemile5

ben burda mıcımı yırtıyommmm bana yakından bıtanesının resmını ekler mısn
yanı o resmı ben ekledım alcamda
gordum ondan ama rengı mattı bende cakma dıe almadım
bıde altında markası yazıyor mu
prıma nova dıe

erva yere atıp denemedım dersen ben senı atcam:mymeka:

pekı rengı parlak mıydı mat mıydı
kac tl aldın
klozet ve perdesını aldın ınş

:roflol: yok kız atmadım ama dayanıklı oldunu anlatıyodu kız yani:roflol: parlak canım benmki sinayınki gibi ugur böcüklüde halısı var perdesini almadım çünkü duşakabin var canım banyomda klozetini halısını falan aldım 130 civarıydı canım .2 takım aldım biri böyle mavili birinide taçtan aldım kahve bej tonlarında o sadece halı ve klozet..

cnm banyo takımın benim 2. takımım arasıra değiştirp kullanıorum ama kırılıoo malesef benimkinin el sabunu koyma şeyi kırıldı gidip almam lazım . güle güle kullan
Sağol tatlıımmm opuyorumnanaktan altında markası yazıyomu peki benmkinde yazıyodu prima nova diye

dimples resımler bende istiyorum hadı bır daha koy kaldırrısın hemencecık ben geçmişi okuyana kadar geçıyor

erva ne dıe benım resmı alıntı edıp koydun nan benı heycanlandırdınnn:mymeka:

ahh ahh bı göremıycemm bu banyo setımın resmını
koçtaşada gıdemem hem uzak hemde param yok hanı görsem gıdıp bakırköydekı yerden alıvercem

pıtırcık afıyet olsunn
bızdede yesıl fasulye varr en sevdım yemeklerden bı tanesı

gamzem gördüm sağol kuzum..
tam sana yrum yaıyordum patronum geldi indirdim sayfayı.
hemde ben göremdim dedikten sonra hemen eklemişin ya o zman gördüm taaaaa.
sağolasın

erva ne dıe benım resmı alıntı edıp koydun nan benı heycanlandırdınnn:mymeka:

:jeyyar::jeyyar: canımcım geçmişe bakarken gördüm bende heyecanlandım alıntı yaptım bide sinayınkileri görünce yazıyım dedim
bu ürünlerde markasının aynısı olması önemli bazı yerler prımanova diye satıyo ama olmayabiliyo

Kızlar merhaba.Ben tüm geçmişi okudum sayılır hepinizi tanıyorum.Ama topiği hep okuyordum ama katılımda çok nadirbulnuyordumGizli hayranınızım yani.Artık benımde aranızakatılma vaktim geldi eğer kabul ederseniz:)Öncelikle 2 yıllık evliyim ve düğün resimlerimi eklıyım sizlere.

[QUOTE=psoriasis;7978076]Kızlar merhaba.Ben tüm geçmişi okudum sayılır hepinizi tanıyorum.Ama topiği hep okuyordum ama katılımda çok nadirbulnuyordumGizli hayranınızım yani.Artık benımde aranızakatılma vaktim geldi eğer kabul ederseniz:)Öncelikle 2 yıllık evliyim ve düğün resimlerimi eklıyım sizlere.[/QUOTE]

hoşgeldin canım....

kıslar bana yardımcı olur musunuz .bir arkadaşıma ev hediyesi almam lazm.
şu hani aynalar varya ıkeanın yamuk uzun duvar aynası .nu netten alabileceğim bir yer biliyor musunuz?

hoşgeldin canım
ekle ekle resim dedinmi bize akan sular durur
benide bilionmu bakim sen

altında hand painted yazıo

ne güzeller kızzz

Çok sadeydi gelinliğim ve saçım makyajım ama ben çok beğenmiştim:)Ikı yıl önce genelde sade modeller vardı.Ankarada sema moda evine 1.750 ye diktirmiştim gelinliğimi.Şimdi o parayı verir misin deseler asla derdim.O zmanlar sizleri de bilmiyordum.Bilseydim çok konuda fikir alırdım.

Eklentiler

• $gitti gidi02.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…