Kızlar profilime evimi ekledim maşallah demeyi ihmal etmeyin emiiopuyorumnanaktan
elisacım bişe anlatayım sana. benim kuzenim 7yıl birlikte olduğu çocukla nişanlandı başta herşey güzeldi ama aileler nezaman tanıştı işte ozaman kötü oldu. çocuğun ailesi biraz nasıl anlatsam babası ressam değişik bir tipti entellektüel yani. düğün falan istemiolardı kuzenimin ailesi onlara gidio yemeğe adamın umrunda değil falan. sonra çocuk ailede konuşulanları gelio benim kuzene anlatıo benim kuzende gidio halama anlatıo(halamın kızı bu arada) böle böle ailerde işin içine girio. ve 7 yıllık ilişki böle bitti. inanamadım ben. SELEN_ AY'a katılıorum keşke konuşmasaydın nişanlınla. üzülme sakın barışırsınız opuyorumnanaktan
var böcüğüm 2 banyo takımım varkaydirigubbakcemile5
erva yere atıp denemedım dersen ben senı atcam:mymeka:
pekı rengı parlak mıydı mat mıydı
kac tl aldın
klozet ve perdesını aldın ınş
Sağol tatlıımmm opuyorumnanaktan altında markası yazıyomu peki benmkinde yazıyodu prima nova diyecnm banyo takımın benim 2. takımım arasıra değiştirp kullanıorum ama kırılıoo malesef benimkinin el sabunu koyma şeyi kırıldı gidip almam lazım . güle güle kullan
erva ne dıe benım resmı alıntı edıp koydun nan benı heycanlandırdınnn:mymeka:
ahh ahh bı göremıycemm bu banyo setımın resmını
koçtaşada gıdemem hem uzak hemde param yok hanı görsem gıdıp bakırköydekı yerden alıvercem
erva ne dıe benım resmı alıntı edıp koydun nan benı heycanlandırdınnn:mymeka:
pıtırcık afıyet olsunn
bızdede yesıl fasulye varr en sevdım yemeklerden bı tanesı
hoşgeldin canımKızlar merhaba.Ben tüm geçmişi okudum sayılır hepinizi tanıyorum.Ama topiği hep okuyordum ama katılımda çok nadirbulnuyordumGizli hayranınızım yani.Artık benımde aranızakatılma vaktim geldi eğer kabul ederseniz:)Öncelikle 2 yıllık evliyim ve düğün resimlerimi eklıyım sizlere.
ne güzeller kızzz
altında hand painted yazıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?