sütlü çikolatalı bir likör benimde en sevdiğmdiropuyorumnanaktan
beylies ne bu arada hayatım cahil kaldım azcık
rizeliyim evet.Resmi bulayım netten tekrar yuklıycem hemen birazdan.Çok kalabalık aileyiz.Ben kaynanamla birlikte oturuyorum.ÇOk çok iyi de anlaşıyorum genelde hafta sonları kaynanam annemlerı teyzemlerı çağırır kahvaltıya.Bizkalkana kadar da sofrayı hazır eder berabe rkahvaltı ederiz.Biz o kadar iyi anlaştık ailecek beni verdiler kuzenımle eşimin kuzenını verdik ağustosta d aonların düğünü var.Kalabalık aileyiz yanı
bence kötü durur
annem bana dedi ki
eğer fazla misafirin gelirse kahvaltıya
zaten yemek takımınıçıkarırsın
gerek yok falan
benim evde zaten yerim yok 90 m2 bi ev
dolap falan da yok
işime geldi istemedim 12 kişilik olandan
kızlar supla neeyy bende yoktaa etrafımda kullanaan da gormedım ayy hıc bu ceyıs kavramlarına alışamadan evlenecem galıbaaa....kafamçokkarıştı
tatlı sütlü bir içkidirbeylies ne bu arada hayatım cahil kaldım azcık
KIZLAR SUPLA NEEYY BENDE YOKTAA ETRAFIMDA KULLANAAN DA GORMEDIM AYY HIC BU CEYIS KAVRAMLARINA ALIŞAMADAN EVLENECEM GALIBAAA....kafamçokkarıştı
cnm servislik varya tabaklarn altına konuyor
henı yemekteyız de gormusundur pöle kocaman simli felan ordakiler
Normalde kaynanam felan çok beğendıler bu kahvaltı takımımı.Ben çeyiz alırken çok tecrubesızdım.Annemler bır mağazaya soktu her şeyı bır anda aldık.Çok da zevklı değildim burayı gördukten sonra zevkım gelişti.Ondan çok da sevmıyorum aynısı da almak pek ıstemıyorum ama farklı oluncada masada tuhaf durur
arsiiiii bana cevap wersene kaydirigubbakcemile
evin camlarını açık unutmadın dimi burası çok fena yağmurlu
Normalde kaynanam felan çok beğendıler bu kahvaltı takımımı.Ben çeyiz alırken çok tecrubesızdım.Annemler bır mağazaya soktu her şeyı bır anda aldık.Çok da zevklı değildim burayı gördukten sonra zevkım gelişti.Ondan çok da sevmıyorum aynısı da almak pek ıstemıyorum ama farklı oluncada masada tuhaf durur
biramı likörmü karar verin
çirkin değilki
ayrı olacağna aynı olsun bence
görmedim kaçmış aradan kuzu
kapalı acıksada şuan annemler evde sorun değil :)
geçen yapmurda korktum su alır camlar diye almadı şükür
kızım bak şimdianladım cnm
allah bozmasın:Saruboceq:
ne bılıyon hemen olmaz dıon hee
belkı tek renk yada ıcındekı cıcek neyme uydurur bısıler
ben sana gelcem o yemek takımınla 3500 tl olanla yemek yıycem
off hayatım geldi anlattı gitti
şuan canım nası acıdı anlatamam size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?