Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

resmıne bı bakalım
eğer tek rank ıse kolay olur
yok deılse cıceklı falansa cıceklerın rengınde tek renklılerden alırsın
kısaca once resme bı bakalım
nan nıe cok kalabalık oluo:1shok:
sen rızelı mısn neresınden
benımkını sorma bılmıomkaydirigubbakcemile3

hayatım ohhh şükür kavuştuk.
ben, morçilek, gülay, başıyazmalı, nastasia, sinay, buket, beta . .......

dün bu arada 1. ayımızı kutladık

işten koştur koştur eve gittim. çorbayla karnıyarık vardı zaten, dün sabahtan pasta yaptım attım dolaba, akşam da gidence pilav ve salata yaptım. bira aldım. biz hep mutfaktaki masada yiyoduk şimdiye kadar ilk kez salondaki yemek masasına kurdum sofrayı. örtümü serdim. misafir tabaklarımı çatallarımı falan çıkardım. mum koydum slow müzik ışıklar kapalı mum ışığı+ abajuru yaktım. kendi halimiz de güzel bi gece oldu :jeyyar:

bu arada dün akşam hep servis kaşığım hem buz kalıbım çat diye kırıldı yaa

ben 2 bira bi beylies içtim pilot gibiydim sırnaşık şey

kız insan öle ormantik bi ortamda şarap içer
2. ayda şarap alıosun tamammı bebişim

bak hala foto bekliosss
çok sinirliyim sanada kızarım:jeyyar::jeyyar:

Hayatım bak bu kadar insan foto bekliyor

Konuyu Toplam 24 Kullanıcı okuyor. (22 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
mandilin, aybuer, baberko+, bunebu, croiselle+, densem+, dimples+, eccu+, esmy+, gülay_gülay+, hanzade34, mawro, mervebu+, parpalm+, pembelipembe, psoriasis, Pufilota+, pıtırcık85+, p_nr+, sewengirl, sirrus, _HaYaTiM_+

rizeliyim evet.Resmi bulayım netten tekrar yuklıycem hemen birazdan.Çok kalabalık aileyiz.Ben kaynanamla birlikte oturuyorum.ÇOk çok iyi de anlaşıyorum genelde hafta sonları kaynanam annemlerı teyzemlerı çağırır kahvaltıya.Bizkalkana kadar da sofrayı hazır eder berabe rkahvaltı ederiz.Biz o kadar iyi anlaştık ailecek beni verdiler kuzenımle eşimin kuzenını verdik ağustosta d aonların düğünü var.Kalabalık aileyiz yanı

biz ne dioz sen ne dion
döküldün hemen
kızım resim eklemeden bişi sölemicez demedimmi

AY BEN YAZDIKTAN SONRA GORDM YAA TÜHH

AA KIZ BEN ILK GUNDEM MASAMDA YEDIM KIM GELSE KARDESI BİLE MISAFIRLK PECETELRIMI SUPLALARIMI CIAKRDM HEVES ETTIMMMM opuyorumnanaktan

bence kötü durur
annem bana dedi ki
eğer fazla misafirin gelirse kahvaltıya
zaten yemek takımınıçıkarırsın
gerek yok falan
benim evde zaten yerim yok 90 m2 bi ev
dolap falan da yok
işime geldi istemedim 12 kişilik olandan

canım nice yıldönümlerine inşallah

KIZLAR SUPLA NEEYY BENDE YOKTAA ETRAFIMDA KULLANAAN DA GORMEDIM AYY HIC BU CEYIS KAVRAMLARINA ALIŞAMADAN EVLENECEM GALIBAAA....kafamçokkarıştı

delikafadulden delikafadulden delikafadulden 1 ay mı oldu hayatiM vay ya ne çabuk geçti..Allah daha nice nice ayları nasip etsin a.s.

--1 eksi 1 oda hayatım

arsicim benim ocakta ankastre ben onu temizlemek için çizmeyen süngerlerden aldım bide mr muscle yağ çözücüsünden aldım onla temizliom

onuda alayım :)

yengem bişi demişti ama unuttum
benim değişti ya öle deil takmıom onun için

kızlar düğün dönüşü geçmişi bi türlü okuyamıyorum ya takibi zor yapıyorum hala adapte olamadım. valla bişiler diyen varsa bana kusura bakmayın görmedim :1ninca:

nasılsınız ne ediyonuz?

senden resim beklioz

aynısını al daha şık olur

dün bu arada 1. ayımızı kutladık

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
sen ne yaptın yaaa mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…