- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
böcük kısaca sedef diyebilirsin.Heee bugun maşallah çenelerımızo biçim.Ya kızlar ben size bi şey sorcam bende bir kahvaltı takımı var 6 kişilik eklerim birazdan.Ya süreklı hafta sonları bızde kalabalık oluruz pazar kahvaltılarımız meşhurdur.10 kişi 12 kişi oluyoruz.Bir takım daha almam lazım aynısından mı alsam nette buldum yada bır tane daha buldum nette onu mu alsam ayrı ayrı aynı masada takım kötü durur mu
dün bu arada 1. ayımızı kutladık
işten koştur koştur eve gittim. çorbayla karnıyarık vardı zaten, dün sabahtan pasta yaptım attım dolaba, akşam da gidence pilav ve salata yaptım. bira aldım. biz hep mutfaktaki masada yiyoduk şimdiye kadar ilk kez salondaki yemek masasına kurdum sofrayı. örtümü serdim. misafir tabaklarımı çatallarımı falan çıkardım. mum koydum slow müzik ışıklar kapalı mum ışığı+ abajuru yaktım. kendi halimiz de güzel bi gece oldu :jeyyar:
bu arada dün akşam hep servis kaşığım hem buz kalıbım çat diye kırıldı yaa
ben 2 bira bi beylies içtim pilot gibiydim sırnaşık şey
Ben arıyordum ama epeyi oldu aldığım.Hatta ayağımda bugun de.
resmıne bı bakalım
eğer tek rank ıse kolay olur
yok deılse cıceklı falansa cıceklerın rengınde tek renklılerden alırsın
kısaca once resme bı bakalım
nan nıe cok kalabalık oluo:1shok:
sen rızelı mısn neresınden
benımkını sorma bılmıomkaydirigubbakcemile3
çooh moralim bozuluyo verdiğim parayı düşününce de ondan geriliyorum -tatlicadiarzu-aldın demedim ki bende 70 lira verilmez dedim.
biz ne dioz sen ne dion
döküldün hemen
kızım resim eklemeden bişi sölemicez demedimmi
işten koştur koştur eve gittim. çorbayla karnıyarık vardı zaten, dün sabahtan pasta yaptım attım dolaba, akşam da gidence pilav ve salata yaptım. bira aldım. biz hep mutfaktaki masada yiyoduk şimdiye kadar ilk kez salondaki yemek masasına kurdum sofrayı. örtümü serdim. misafir tabaklarımı çatallarımı falan çıkardım. mum koydum slow müzik ışıklar kapalı mum ışığı+ abajuru yaktım. kendi halimiz de güzel bi gece oldu :jeyyar:
bence kötü dururböcük kısaca sedef diyebilirsin.Heee bugun maşallah çenelerımızo biçim.Ya kızlar ben size bi şey sorcam bende bir kahvaltı takımı var 6 kişilik eklerim birazdan.Ya süreklı hafta sonları bızde kalabalık oluruz pazar kahvaltılarımız meşhurdur.10 kişi 12 kişi oluyoruz.Bir takım daha almam lazım aynısından mı alsam nette buldum yada bır tane daha buldum nette onu mu alsam ayrı ayrı aynı masada takım kötü durur mu
hayatım bak bu kadar insan foto bekliyor
konuyu toplam 24 kullanıcı okuyor. (22 kayıtlı kullanıcı ve 2 misafir)
mandilin, aybuer, baberko+, bunebu, croiselle+, densem+, dimples+, eccu+, esmy+, gülay_gülay+, hanzade34, mawro, mervebu+, parpalm+, pembelipembe, psoriasis, pufilota+, pıtırcık85+, p_nr+, sewengirl, sirrus, _hayatim_+
arsicim benim ocakta ankastre ben onu temizlemek için çizmeyen süngerlerden aldım bide mr muscle yağ çözücüsünden aldım onla temizliom
buarda bende bişi soram size.
mutfaktaki lavobada damlalaık kısmında su lekeleri kalıyor sürekli, sinir oluyorum. Kuru bezlerle ovala ovala ancak çıkıyor ama her seferinde de olmuyor..
Sizin bi çözümünüz var mı, ya da sadece benimki mi oluyor?
kızlar düğün dönüşü geçmişi bi türlü okuyamıyorum ya takibi zor yapıyorum hala adapte olamadım. valla bişiler diyen varsa bana kusura bakmayın görmedim :1ninca:
nasılsınız ne ediyonuz?
böcük kısaca sedef diyebilirsin.Heee bugun maşallah çenelerımızo biçim.Ya kızlar ben size bi şey sorcam bende bir kahvaltı takımı var 6 kişilik eklerim birazdan.Ya süreklı hafta sonları bızde kalabalık oluruz pazar kahvaltılarımız meşhurdur.10 kişi 12 kişi oluyoruz.Bir takım daha almam lazım aynısından mı alsam nette buldum yada bır tane daha buldum nette onu mu alsam ayrı ayrı aynı masada takım kötü durur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?