Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ankarada yaşadığında sewemiyorsun ama bırakıp gittiğinde çook özlüyorsun ...
Geeel tabi geeel.. yerimseniben

evet haklısın ama ailemle birlikteyim aynı şehirdeyim istediğimde yanlarına gidebiliyorum eşimleçok mutluyum tek sorun büyükşehirde yaşamamak ankara özlemi.Onu da zamanla aşıyorum alışıyorum

kızlar düğün dönüşü geçmişi bi türlü okuyamıyorum ya takibi zor yapıyorum hala adapte olamadım. valla bişiler diyen varsa bana kusura bakmayın görmedim :1ninca:

nasılsınız ne ediyonuz?

anlıyom senı cnm bende hep öle dıom ama herseferınde gene takstle alıyorum

bugun maass gunu ....oley aksam aldgımın hepsı borca gıdecek :sinifsinif:

ben maaş aldığıma hiç sevinemiyom yaaa :sinifsinif:
alıyorum, aldığım bir saat içinde borçtu- gündü elime bişey kalmıyo :çok üzgünüm:
Rabbime şükür çalışıyoruz, istediğimizi alıyoruz ama çok zoruma gidiyor yaa
4 seneye girdi ben çalışmaya başlayalı şöyle gönlümce fazla fazla harcıyamadım maaşımı, gerçi öyle bol bol harcıcak bi maaşımda olmadı ama . . . :çok üzgünüm:

@pıtırcık senin ne sinirin geçmedi de bakim

Değiştirme imkanı yok mu peki.

valla onaylanmış artık

böcük ben dedim
ben yapim netten müdür onaylasın
olmuomuş öle
inşallah ikinci tercihi olur birincisi biraz zor çünkü
aptal yaa ağlıcam sinirden varya
annemede kızdım zaten
umursamıo doru düzgün arayın bi beni madem bilmionuz sanki fizandayım yaa
uyuzlar işte öff
nese ben fatura kesçem
sinirim yatışır belki biraz
görüşürüz yine

böcük kısaca sedef diyebilirsin.Heee bugun maşallah çenelerımızo biçim.Ya kızlar ben size bi şey sorcam bende bir kahvaltı takımı var 6 kişilik eklerim birazdan.Ya süreklı hafta sonları bızde kalabalık oluruz pazar kahvaltılarımız meşhurdur.10 kişi 12 kişi oluyoruz.Bir takım daha almam lazım aynısından mı alsam nette buldum yada bır tane daha buldum nette onu mu alsam ayrı ayrı aynı masada takım kötü durur mu

ben yokken kimler evlendi bi deyiversenize yaaaa

gülay, mandilin, arsi, nastasia başka?

DUR ARSİ SENEL AYNI GUN
SİNAY MANDİLİN BASIYAZMALI GÜLAY
GULCEHTE

arsi ----
sinay mandılın basıyazmalı gülay
gülcehre
buket beta gecen hafta daha bunlar

kızlar hakkaten yetişemiyom heee

pufii hala üzgünmüsün sen canım yaaa
geçecek birtanem sakin ol herşeye ağlıyorsun şimdi anlıyorum ama güçlü olman lazım
Allah bir kapıyı kapar diğerini açar merak etme balım

Sinayy burdan da yazayım evinde mutlulukla otur huzurla otur inşallah maşallah bu arada

Allahım gelinlikçi haftaya gelceksin dedi ilk provaya yaa düşünüp duruyom yetişmezse diye ama mecbur yetiştircek klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…