Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yok canım sade kalmaz düğündede giyebilirsin bence

yaşına, fiziğine ve senin tarzına bağlı tabi bu kıyafet işleri hihoyyyt

ama elbise ve şık ve ağır opuyorumnanaktan

valla pashmina ben bayıldım bu elbiseyede, amcamın eşi sağolsun biraz kokoş, banada bak abinin düğünü güzel bişey al özel olsun diyip duruyo da bakalım :)))

çok sağol fikirlerin için a.s.

valla pashmina ben bayıldım bu elbiseyede, amcamın eşi sağolsun biraz kokoş, banada bak abinin düğünü güzel bişey al özel olsun diyip duruyo da bakalım :)))

çok sağol fikirlerin için a.s.

kuşum senin içine sindiyse içinde rahat ediceksin kimseyi dinleme zatenn,

mutlu günlerinde giy

off off nasıl dayanıyorsunuz bırbırınızın sesını duymadan
bacım barı sen ara bak zman gectıkce soğukluk grmesın

seni seviyorum diye mesaj at :) biz kavga ettikmi 1 2 gün konuşmuyoruz sonra bi mesaj :) tamamdır

heme elisacım ya böyle bi sebepten ilişki bitermiymiş kendi kendine kuruntu yapıyosun düşünme bence öyle..

selam kizlar.. nevresim almayi düsünenler siz siz olun ranfoce almayin.. o ne yikandiktan sonra burus burus varsin bir iki nevresim takiminiz az olsun ama pamuk saten olsun.. ben ranfoce olanlari aldigima pisman oldum gibi.. keske üc tane ranforce alacagima bitane pamuk saten alsaymisim..

aslina bakinca iki bilemedin üc yetiyor.. benim sadece bitane pamuk saten var bakalim duruma göre param olursa bitane pamuk saten daha almak istiyorum.. onlarda ütü istiyor ama en azindan diyerleri kadar burusmuyor.

elisa allah korusun.. araniz acik herhalde.. büyüklük sende kalsin telefon ac herifine barisin.
dügün öncesi gerginlikler cok olur, seytanin aranizi bozamsina müsade etme

rainforce marka değilmiydi ya tür mü? pamuk sateni ilk burda duydum ben ama her alan memnun sanırım :) neyse hiç birşeyim yok çeyizimde diye üzülüyodum ama böyle sizden duyup sizi örnek aldıkça çok zorlanmıcam sanırım :))
Bavulunu hazırladın mı fmk? ütü işine başladığına göre halsizliğinde geçmiş

muhaah bu arada ağustosta düğünü olacak abimin nişanlısı almanyadan gelecek :) fmkya bi baktım 18 gün yazıyo ya sanki müstakbel yengemmiş gibi hissettim bi an :))

bu arada yarın sabah için meteoroloji istanbulu uyarmış kuvvetli sağanak var diye.. inşallah izmitte yağmaz :Saruboceq:

Burcunun düğünü sağ salim sorunsuz geçsinde hayırlısıyla..

evi temizledim sildim sübürdüm heryeri.. bavul yerlestirmeye basladim.. bide su nevresimleri ütüleseydim daha ne isterim

ranforce marka degil normal kumastan olan nevresimlere öyle diyorlar kumasin kalitesi.. pamuk saten cok güzel tacda saten de lüks diye geciyor... güzel ama pahali malesef ama gercektende iki yada 3 cift yeterli.. havalardan herahlde.. basim agriyor agri kesici aldim.

bide yarin sabah abim ailesiyle birlikte arabayla türkiyeye gidecekler.. bide ev tasidilar esyalari yerlestirdik eve yengem az dünzenledi ama ortalik biraz danlik halen.. benim dügün olmasaydi kesin bu yaz gitmezleri türkiyeye cok telasli ev aldilar filan evde tadilat boya parke filan bir sürü is abimde cok yoruldu.. dün de yengem eski oturudgu yerde ki sebse bahcesinden lahana toplamis.. bugün dediki hic zamanim yok lahanalari oldugu gibi cöpe atacagim bende yazik günah ben alip kayanatirim onlari dedim donurucuya atarim dedim, deminde onu hal ettim kaynattim lahanalari sonra soguk suyun altinda sokladim suan sogudlar posetleyip dipfirze atarim pc basindan kalaka bilirsem.

Son düzenleme:
muhaah bu arada ağustosta düğünü olacak abimin nişanlısı almanyadan gelecek :) fmkya bi baktım 18 gün yazıyo ya sanki müstakbel yengemmiş gibi hissettim bi an :))

) olurmu olur belki sen benim görümcemdirsin kaydirigubbakcemile3 demek sizin de dügünüz olacak.. ne güzel ya tatli telas.. yengen mi türkiyede kalacak abin mi almanya gidecek

maşallah çok hamaratsın yaa :fmk:

nevresim bencede 3 çift alırsak kendimize yeterli olur.. hatta bende evde tek bi tane var bjkli nevresimim sabah yıkıyorum akşama kadar kuruyo tekrar onu kullanıyorum :))) ama büyük olunca kurumaz heralde.. bide ben ütülemiyorum yaa alla alla buruşukta olmuyo aslında artık annem napıyosa :)))

demekki neymiiş kendimize pamuk saten nevresim alcakmışız :) misafire o kadar önemli değil heralde az kullanılcak ütü istesede bişi olmaz sanırım..

bu arada geçmiş olsun, streste var şu anda sende ondanda ağrır başın :) kısmetse 18 gün sonra hiçbişeyin kalmıcak zaten :)) darısı başımıza :Saruboceq:

) olurmu olur belki sen benim görümcemdirsin kaydirigubbakcemile3 demek sizin de dügünüz olacak.. ne güzel ya tatli telas.. yengen mi türkiyede kalacak abin mi almanya gidecek

onların iş biraz ilginç :) kız orda tıp okuyo, 1buçuk senesi kalmış bitirene kadar git gel yapıcak 15 günde bir falan :) burda ev kurdular dayadılar döşedilerde, kız gelince o evde kalcaklar, kız gidince tekrar amcamın evine döncek abim :)) gerçi çalıştığı şirket almanyadaki şubeye alırız seni demiş ama o konuda bi gelişme yok henüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…