geçen kim yazmışta yaaa kuruşunuzu bile isteyin die???
annem geldiğinde batik mağazasına gittik. ben bi tişört aldım kız bana 10 kuruşumuz yok dedi.sorun olurmu dedi bende olur dedimlmaz: kız bi bozuldu. annemde bana kızıo ne yapıosun die dedim böle böle para yapıolar lmaz: aradılar taradılar 10 kuruşuda bana buldularkaydirigubbakcemile5
hevin ne alıysınız bakem zemuszemus
Philips'in blender seti var ya kuzum bi önceki sayfaya ekledim, böcügüm alcakmıs 200 TL'ymis, ben burda 50 Euro'ya aldım yaklasık 100 TL onu konusuyorduk,
sende hosgeldin bu arada Şeniz
hevin güle güle kullan cnm benimde aynı blender 100 tl ye aldım. tost makinasıda ondan alcam 140 lira
hım anladım anladım canım güle güle kullan madem zemuszemus zemuszemus
hoşbuldukk saol canım opuyorumnanaktan
sağol tatlım bizde seni öpüyoruz kocaman kocamaaaanMüebbetSevdam: çok teşekkürler kızlar. fotoları en kısa zamanda atacağım kızlar. şimdi pek vaktim yok. ben kaçıyorum hepinizi çok çok öpüyorum.... evlenecek olan arkadaşlara şimdiden mutluluklar...
Allah hakkında en hayırlısını nasip etsin ve gönlünde ne sıkıntın varsa gidersin inşallah canım..elisaa kullanıcısından alıntı
kızlar benim için dua edermisiniz ?
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:mawro kullanıcısından alıntı:
Ayy kızlar bı haber okdum sımdı mynette bı gunluk damat denısde boĞulmuŞŞŞ
khhiwa: erva, kahvaltılık çok güzel iki şekilde kullanımı olmasıda çok iyi.
bardaklarının aynısı komşumda var bizde onlar beğenerek almıştık.
güle güle kullan.
ugur böcügü: erva ı gunlerde kullan bardaklar cok cıcı
esmy: eva cıcılerın cok cıcıyaaa
canımm harika görünüyorlar yaa nasıl yaptın bunu bende öğreniiiim ellerine sağlıkdimples işte kat kat açarak yaptığım pofuduk poğaçalar eşim bayılıo sabah bunlardan yemeğe
sen ceyiz bakanı olarak kazık yicen ha?
gülerim buna :roflol:
baska yerlere bi bak kuzum insallah daha ucuza bulursun ki 200'de cok pahalı ya :bbo:
kuzenimin 6 ağustosta kınası 8 ağustostada düğünü var :) sence düğün için çokmu sade kalır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?