Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sinay bende balayından geldiimizin ertesi günü babamın yanına gittiğimizde anladım biliomusun o kadar kötü oldumki ordanda k.pederimin mezarına gittik orda bi ağladım bi ağladım eşim şaşırdı noldu sana aşkım die orda koptum eve kadar ağladım :sinifsinif:

kızlar kadın kendini düğün pastası yaptırmış
hahaha

Selam kızlar :1ninca:
Nasılsınız bakalım ?
Balayındayım hala benimki nete girdi bende bi bakim dedimm hazır o uyumuşken kaydirigubbakcemile3
ay betacım gelmiş canımcım benim

hayatım gelmiş
yine resim eklemicektir herhal

eklese artık şok olurum herhalde

ya ben yokkene yine eklemişiniz bir sürü resim sora silmişiniz
biri haber verir dimii
çok yorgunum canım sıkılıo
ya ben gidip gölgede uyumak istiom artık
çalış çalış nereye kadar beee

gamze bize yokmu kaydirigubbakcemile3 Allah kız seniiii
çok güzelmiş ama yazın

nışanda öle yaptrcam kısmetse

zaten arkdaslarla bulusp hala kutlama yapamadık
ben ve benım usakla o pastayı suratımıza yemeğe az kaldı :sinifsinif:

betam toprağım gelmişte gitmiş herşeyin çok güzel gittiğine çok sevindim mutluluklar canım

Son düzenleme:
gamze kuzum ben silikon kek kalıbı aldım şu yıldızlı olanlardan küçük küçük ama hiç güzel bi kek tarifi bilmiom bana vereceğin güzel bi tarifin var mı cumartesi günü misafirim var ne yapacam bilmem şu poğaçanın tarifinide aldım onuda deniycem

sinaycım misafirin warsa sana havuçlu tarçınlı kek öneririm..ablamdan alırım tarifini istersen senin için.
çok çok hafif ve harika oluyo.
içinde yağ hiç yoktu yanlış hatırlamıyosam...

5 yumurta
1 su bardağı şeker
2 su bardağı un
kabartma tozu
1 büyük boy havuç
ceviz
tarçın. tete bu kaaaa zemuszemus

gerçekten deneyin süperr oluyo.gamzecim sanada tavsiyemdir yerimseniben

kek çok güzel görünüyor maşallah çok hamaratsın gamzecim.deneyeceğim inşallah başarırım.

tam ortasına 3 yemek kaşıgı beyazdan koyduktan sonra beyazın bittiği yerden mi 3 yemek kaşığı kakaoya devam ediyoruz?tek bunu anlamadım.

parpalm vanilya yok tarifte ama istersen koyabilirsin.
tarçın olduğu için vanilyaya gerek kalmıyo zaten mükemmel bi tarçın kokusu yayılıyo zemuszemus
yağ olmadığı içinde çok hafif bi kek oluyo.pazar günü sevdiceğime yapiiim bari bende opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…