Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gamze maşallah ne kadar hamaratsın :)))
bende deniyim bunu çok tatlı görünüyo kaydirigubbakcemile5

bi gtiim geldim tarifler havada uçuşuyoo,,

halam gelcek bi kaç gün sonra ve ben çok yiyomm doyamıyorumm zaten canım tatlı da istiyo bu pastaları gödükçeeeee

kızlar guzel yorumlarınız ıcın hepınıze cok tesekkurler... begenılmesı gercekten cok hosuma gıttı optum hepınızı sekerler..zemuszemus

:roflol::roflol::roflol:

hep merak etmiştim bu renkli kısımlar nasıl oluyorda karışmıyor diye :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

neler demiş hatun ablamm vay bee, geçen gün çeyizime zeytin çekirdeğini falan çıkarma aleti var ya 6 ytlden 2 ytlye düşmüş aldım ondan ekleyemedim utandım böyle garip şeyler yazıolar diyeeee

zeytin çekirdeğini çıkarma aletimi delikafadulden
o nası olii yaw eklesene sırnaşık şey

KOPYALADIM

çok tuhaf gelebilir şu çeyiz bölümünü geziyorum..eve konsol vitrin gümüşlük yada kokoş boncuklu yatak örtsü almak kitaplık almaktan çok çok daha değerli olmamalı gibi sanki...
kimsenin günahını da almak istemiyorum evim evim güzel evimi de geziyorum...amaç sözümona birbirimize fikir(!)verip yardımcı olmak değil mi?güldürmeyin allahaşkına ...özellikle bazı evlere bakıyorum..resmen ben sizden bir kaç gömlek üstünüm ...hangi sınıfa ait olduğum evimin lüksünden belli...ahanda havamı atıyorum düşünceli insanlar var.kadın kadının kurdudur.çeşit çeşit insan var burda hasetçide çoktur muhakkak.nitekim birkaç gün önce hanımın biri acarkentteki villasını koyup kavga çıkınca sizi hizmetçi olarak alayım aşağı sınıflar gibilerinde birşey ima etti...bekliyordum bu sonu...

[qcnm bnm mutfak salon yatk odası 750 olculerı unttm am ayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…