Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kendılerını eğıtıme önem veren bırı gıbı tanıtırlar ama
önyargılı olmayı cok severler
düşüncesızlerdır ve kalp kırarlar
ne demek parası yok dıe bı kadın anne olamaz mı
yada ayy dur kenara para atalım öle dıyıp menopoza grmeyı mı beklemelı
hersey para deıldır sevgıdır
annelık sevgısı en ustunudur
ayrıca
ben evm bölumunu gezerken hıc öle ustunluk gormedım aksıne cok mutlu oluyorum
ayrıca foto makınam gelsın
kutuphanemı cekıp buraya eklıycem
benım kadr kıtap okumus mu

Kızlar biraz alakasız olacak ama size bişey sorucam :kedi:

Nişanlıyken; aileniz nişanlınızın evinde kalmanız için izin verirmiydi yada verdimi hiç? Tabi ailesi de var

çeyisde alırım
kitapta okurum
incik cincik hepisinide merak ederim
ev dekorasyonu en sevdiğim konulardandır.
çok sevdiğim sürekli takip ettiğim yazarlarım vardır...

herkesin bir ilgi alanı var.
herkes bir yerlerde geyik yapıyor.
ama bazı yorumlarına katılıyorum.
mesela bu kıslar beni çileden çıkardı.burada her gördüğümü almak isitiyorum,param çok olsun istiyorum,ayrıca hiç bitmesin istiyorum...

Nişanlıyken; aileniz nişanlınızın evinde kalmanız için izin verirmiydi yada verdimi hiç? Tabi ailesi de var

walla canım bizim evler baya uzak birbirimize..o nedenle nişanlım bizde kaldı bikaç defa
ama ben onlarda kalmadım hiç sölesem nası bi tepkiyle karşılaşırım tahmin ediyorum çünkü :sinifsinif:

BENİM BABAM NİŞANLI OLDUĞUMU DAHA BENİMSEYEMEDİ YANYANA BİLE DOGRU DURUST GELMEDI...NISANLANALI 5 AY GECIYO BIR KES OLSUN OGLUM GEL CAY ICMEYE DEMEDII KALDIKI EVINE KALMAYA GONDERECEK...ÖLDRR..TÖRE CINAYETI...:tomato:

canım bizde öyle bir durum olmadı hiç şimdiye kadar
ama tahminim ailem bişi demezdi her nekadar içlerinden istemeselerde yani bence istemezler ama dayatmazlarda gitme kalma diye

zaten bende kalmazdım kayınvalidem kaç kere gel diye tutturdu ( başka şehirde yaşıyorlar ) hep geçiştirdim işlerimi bahane ettim hayatta kalmam

benim şahsi fikrim bu
hatta şimdi resmi nikahı benim şehrimde yapacağzı bir kaç gün sonra da onların şehrinde düğün yapacağız ben napsam ne etsemde erkenden gidip onlarda kalmasam diye çare
arıyorum :lepi:

zeytin çekirdeğini çıkarma aletimi delikafadulden
o nası olii yaw eklesene sırnaşık şey

ekle kzum ya boşverrrr

kızlar benimkini bulursam ekliyim annemede almıştık o kulanıyo hatta, onuda çekip eklerim bi ara

abartı bi alet değil bir milyoncularda var, üsr tarafta sarımsak ezio, alltta da çubuğu var vişneyi yada zeytinin çekirdeğini çıkartyoo

hımm fiyatlar genelde böle gibi yani daha uygun olur dediğiniz bi fikir varmı acaba kızlar
perde kumaşı satan yerler varmı ordan uyguna bulabilirmiyim diktireyim

daha uyugnu yokturkıo cnm bı bnm bı buketın böyle uygundu dıglerlerı daha pahalı
belki daha ucuz vardırda bu sıtede yok

benim oldu canım ama kayınvaldem benden habersiz pat diye söyleyince babamda bişey diyemedi bir kaç günlüğüne tatil yapmıştık.onların memlekette.......ama bidaha kesinlikle vermedi.

sinaycım misafirin warsa sana havuçlu tarçınlı kek öneririm..ablamdan alırım tarifini istersen senin için.
çok çok hafif ve harika oluyo.
içinde yağ hiç yoktu yanlış hatırlamıyosam...
ayyy ne yazık ki misafirim var tşkr ederim canıımopuyorumnanaktan
sinay sanada mı misaffir geliyor laelaelaelaelae kolay gelsin fisfisfis
eveeettt sana da mı ???:çok üzgünüm:
woavvv bu tarifi tuttum :lepi:hemen yarın deniyorum güzel olursa cumartesi yapıyorum kaydirigubbakcemile2

1000 lira çok iyi tutmuş benimkiler 1600 civarı tuttu-tatlicadiarzu-

Kızlar nişanlımla konuştuk aramız tam anlamıyla düzelmedi ama barıştık sayılır..
Fakat annesine karşı önyargılarımın olacağını söyledim kendisine..

Bu tarflerde kabartma tozu kullanlıyo ya o sızın mıdenızı eksıtmıyomu bana dokunuyo sısırılmŞ pogcalar..bendemı tuhaflık var..

Kızlar size sordum çünkü bende istemiyorum.
Nişanlımın kuzenleri geldi cuma gecesi hep beraber olacaklarmış, aradı sende bizde kal lütfen ihtiyacım var felan dedi zaten dipte sonda kem küm ettim bişey diyemedim. Zaten izin bile isteyemem de bakalım uygun bi dille red cevabını vericem bir yolunu bulurum inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…