Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

paya tuzluymus akay oldugunu gördüm de belki modeli begenip dikiyorlar sandim.. cok güzel saclarini acik mi birakmak istiyorun

Evet modeli normalinde dikiyorlarda, benim az zamanim vardi, hazir olsun istedim. Sonra begenmem filan. Ugrasamam dedim.

Evet cnm, bana topuz yakismiyo zaten, bende o tip yok yani :çok üzgünüm:

güzel yorum almak cok mutlu ediyor insani dimi.. ama hakikaten süper bir gelinlik.

cogu gelin saclarini salik birakmak istiyor zaten.. bi ben topuza taktim kafayi..

Ben biraz daha sade istiyordum aslinda, ama en icime sinen bu oldu. Benim tarzim biraz daha sade normal hayatta.

Güzel yorum almak kimi sevindirmez ki
Bu gördügünüz kisa duvak, bir tanede uzun var. Mekana girince ve Nikahta uzun olani takacakmisim, ondan sonra diger duvak. Nasil olacaksa :umursamaz:

kızlar izmitte hava güzelmiş yağmur yağmaz büyük ihtimalle dedi aşkım inş güzel geçiyodur burcunun düğünü :Saruboceq:

bişiler daha diyecektim ama unuttum :uhm:

jülide elbisende boncuk isleme filan yok sade sayilir yani ama etek kismi cok cici.. kipir kipir.

burcu evleniyor suan taki merasimi vardir saat 9 sonra da pasta yerler .. insallah güzel geciyordur eyleniyorlardir.. samsun da ordu da havalar bozmus cok yagmur yagiyormus.

julide albüm yapsana gelinligini sabah kizlar gelince merak edecekler..onlarda görsün, dimi ama.

bence duvak cikar diyerini tak seni urastirir.. bitanesine karar ve o dursun
ben uzunundan yana yim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…