Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

valla etekleri faln herbişeysi harika

senin kınandaki kıyafetinde çiçek vardı çok yakıştırmıştım sana

gelinliğinde de var süper olmuşş

böyle hoşumuza gittiğinde düğün günü ne olursun bilmem artık

damadaın dili tutulcak gibime gelioo jülideyi görünce

fmk az kaldi gidiyorsun türkiyeye....
heyecanli misin???

heyecan var.. artik dügün günü gelsin de bitsin normal hayatimiza devam edelim diye bir düsünce var bende.. üzüntü var annemi babami görecegim bunun sevinci var.. alandan nisanlim karisilicak beni bu beni cok cok sevindirdi... normalde babam izin vermez diye düsünmüstüm ama annem ben soramdan kendi söyledi istere M.. seni alandan alsin dedi kaydirigubbakcemile3 sonra gelinligimi görecegim onun icin de cok heyecanlaniyorum.. ama kendimi hazirladim mutlaka terzilik isi olur.

Cuma gece yarisindan sonra ucak kalkiyor sabah 9 da samsunda olmus oluyorum istanbul aktarmali ucuyorum istanbulda iki saat bekliyorum.. cumartesi günü erkenden uyurum herhalde cünki yorgun olurum.. sali carsambada erkek tarafi gelecekler beni görmeye bide dügün islerini konusmaya.. sonra dügün alisverisi derken o hafta biter.. bir hafta daha kalir dügüne.. medium filan olsaydim da simdien neyin nasil olacagini görseydim... böyle uzakatan cok cok merak ediyorum.. zamanda gecmiyor..

bu gün aslinda solariuma girecektim ama enistem saolsun arabami aldi az isim var dedi gidis o gidis saat kac oldu halen yok ortada.. yarin giderim artik solariuma..

ne güzel anlatmissin duygularini canim benim...
herseyin en güzeli senin olsun ....
gece yolculugu olucak anladigim kadariyla... cok zor gece yolculugu ya... hele sen birde aktarmali gidiceksin... heyecandan uyuyabilecek misin?

nisanlini görünce gerci bütün uykusuzlugun filan kacar... hele annenle babani görünce uyku muyku kalmaz aklinda degil mi?

fmk hersey cok güzel olacak, bundan eminim.

Pashmina canim, yorumlarin icin cok tsk ederim. Kinamda biraz degisik desenli yesil elbisem vardi, herhalde onu diyon.

Nisanlim zaten cok merak ediyor. Bencede begenir. Zaten hep straplez istedi. Bende kandiriyom su an, yok degil filan diye kaydirigubbakcemile3

Kizlar dans müzigi icin bu nasil?

Pinhani - beni al

yada

Pinhani - 'Sevmekten usanmam

Son düzenleme:
hıımmm aklıma gelmedi türkçe şarkı da

ferhat göçer i çok severim ama son aşkım şarkısı var ama o da olmaz yaa

diğer kızlara soralım ne çalmışlar düğünleriinde

tekrar ekliyom, ya resimler coook büyük albüme girmiyor cnm

bak ben göremedim jüli
yine eklermisin

kızlar resim ekliimmi size hazır topic boşken kendimi deşifremi etsem azcık
ettt

bu böcüğede bişe söledik bakmamış bile :mymeka:
neyse en azından pıtırcık görmüş güzel dimi ama delikafadulden

evetttt

ay bende bu akşam arkadaşıma gittim,lise ve üniversitede beraber olduğum iki arkadaşım var biri burda biri istda o gelmiş toplaştık,ama kısa oturabildik birinin kızı var uyucaktı,diğeride hamile,ya hepsi evliydi bi ben bekar
bende evlenmek istiom artık yaa

bu seferki yoluculuk yine neyse iyi sayilir bundan önceki seferler nasildi hemen anlatayim.. sabah 5 uyaniyorum ise gidiyorum calisiyorum eve geliyorum toparlaniyorum aksam 10 ucagana biniyorum.. sabahin köründe istanbulda alanda oluyorum.. öglene dogru samsun ucagi kalkiyor onu bekle cok cok yorgun oluyordum.. saatlerce beklerken uyku cok fena bastiriyordu.. alanda banklara uzanayim diyorum bu sefere korkuyorum uyur kalirim ucaga kacirim diye.. bu sefer enazindan sadece iki saat bekliyorum istanbulda allahtan bir sey olmaza ondada zaten pasaport kontorlü filan derken zaman hemencik gecer allahin izniyle...

Yegenim var simi cadi 11 yasinda.. cadi 3-4 yasinz dayken teyzeli yegenli ucktuk... naz küpüdü ozamanlari ailenin tek torunu düsünün yani.. yine böyle gece yolculugu yaptik.. cadi uyudu aktarmali ucuyoruz yine ucaktan ineceyiz uyandirmaya kalkiyorum bagrimaya basliyor tam uyku saati cünki..benim el cantam ve el bagajim, cadinin sirt cantasi bide kucagimda cocuk öyle indim ucaktan ve öyle gectim pasaport kontolünden sonra uyandi alanda uyku sersemine aglamasin diye alanda onunla yakalamaca oynadik güzel bir yolculuktu aslinda cocugu kucagimda tasimak zorunda kalmasaydim... neyseki sonsuz sükürler eve vardir.. ertesi gün beni bi göreceksiniz kolalrimi kaldiramiyorum omuzlarim kolarim okadar ham tutmus... simdi burda böyle anlatirken bana dün gibi geliyor halbuki aradan kac sene gecmis cadi büyüdü her gecen günle birlikte ömür de bitiyor hic farkinda olamiyoruz.. ey gidi ey ne günlerdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…