fmk az kaldi gidiyorsun türkiyeye....
heyecanli misin???
heyecan var.. artik dügün günü gelsin de bitsin normal hayatimiza devam edelim diye bir düsünce var bende.. üzüntü var annemi babami görecegim bunun sevinci var.. alandan nisanlim karisilicak beni bu beni cok cok sevindirdi... normalde babam izin vermez diye düsünmüstüm ama annem ben soramdan kendi söyledi istere M.. seni alandan alsin dedi kaydirigubbakcemile3 sonra gelinligimi görecegim onun icin de cok heyecanlaniyorum.. ama kendimi hazirladim mutlaka terzilik isi olur.
Cuma gece yarisindan sonra ucak kalkiyor sabah 9 da samsunda olmus oluyorum istanbul aktarmali ucuyorum istanbulda iki saat bekliyorum.. cumartesi günü erkenden uyurum herhalde cünki yorgun olurum.. sali carsambada erkek tarafi gelecekler beni görmeye bide dügün islerini konusmaya.. sonra dügün alisverisi derken o hafta biter.. bir hafta daha kalir dügüne.. medium filan olsaydim da simdien neyin nasil olacagini görseydim... böyle uzakatan cok cok merak ediyorum.. zamanda gecmiyor..
bu gün aslinda solariuma girecektim ama enistem saolsun arabami aldi az isim var dedi gidis o gidis saat kac oldu halen yok ortada.. yarin giderim artik solariuma..
Kizlar dans müzigi icin bu nasil?
yada
arsiiii opuyorumnanaktan
kızlar merhaba . . . içim çok sıkılıo . annem bakıp bakıp ağlıo . benim durmadan gözlerim doluo. mutluluğumu yaşıyamıorum bile. gözyaşlarım içime akıo . . . ne zormş şeymiş yuvadan uçmak . . .
bende size gelinligimi gösteriim mi?:kedi:
tekrar ekliyom, ya resimler coook büyük albüme girmiyor cnm
etttkızlar resim ekliimmi size hazır topic boşken kendimi deşifremi etsem azcık
bu böcüğede bişe söledik bakmamış bile :mymeka:
neyse en azından pıtırcık görmüş güzel dimi ama delikafadulden
ne güzel anlatmissin duygularini canim benim...
herseyin en güzeli senin olsun ....
gece yolculugu olucak anladigim kadariyla... cok zor gece yolculugu ya... hele sen birde aktarmali gidiceksin... heyecandan uyuyabilecek misin?
nisanlini görünce gerci bütün uykusuzlugun filan kacar... hele annenle babani görünce uyku muyku kalmaz aklinda degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?