Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pitircik bende de öyle.. bütün okuldan arkadaslarim evli nerdeyse iki tane var bekar olan.. hepsinin cocugu var yada hamile.. bide sen nezaman evleniyorsun diye sorunca belli etmiyordum ama sinirleniyorum.. onlar evlendiya hava atiyorlar aklilari sira.. carisda yürüyorum mesela magazada yada sokata uzun zamandan beri görmedigim birine rasliyorum merhaba merhaba sonra ellerime sarilip yüzük varmi diye bakiyorlardi.. annemde görüyor utaniyorum aslinda ama belli etmiyorum.. Nisanlandim 13 aydan beri nisanliyim.. ve yine ayak üstü sohbet ederken soruyorlardi ne var ne yok diye, bende iylik saglik ne olsun diyorum gecip gidiyorum. Nisanlandigimi söylemedim bile.. simdi daha yeni yeni duymaya basladilar evlenecegimi.. simdide aa ne kadar ani evleniyorusun diyorlar..) niye ani olsun diyorum bende..
pitircik takma böyle seyleri kafana kizmet bu herseyin hayirlisi evlenmek kolay zor olan bunun devamini getirmek bana göre.. evlilik hezaman olur

evet yaaa. Bende ferhatin sarkilarini begeniyorum ama hepsi ayrilik sarkilari ;=)
Arsi sanada gösteriim mi?

cennet´de mi ayrilik sarkisi kiz???? kaydirigubbakcemile3

neyse bu sefer yalniz gecerecegin son yolculuk olucak canim
insallah dönüste esinde yaninda olcak... rahat rahat ona yaslanarak uyursun artik beklerken....

Sagol pitircik Şeniz
Ay fmk bende bütün arkadas cevrem bekar ;=)
Kusenlerim artik benimler takilmiyo. Basim bagliymis ;=)
Ailemizden gelin giden 3. kisiyim...

evet haklısın canım hayırlısı olsun geç olsun ama insan özenio işte böle olunca

Tamam kiz aime, cennet öyle degil ;=)
Ama cok standart, herkes kullanir bu sene sanirim...

Kizlar ben cikar, nisanlim ilgi istiii ;=)
KOcaman öptüüüüüüümmmm

inanamiyorum ki ben suan masal gibi geliyor.. bukadar sene bekledikten sonra dügünümü gelin olmaya gidiyorum rüya gibi.. insallah bir huzursuzluk olmaz
ne kadar cok düsünmüsümdür nerden nereye... allah utandirmaz insallah.
28 yasinda gelin oluyorum.. bende ümidi kesmistim ben artik evlenmem diyordum ama allah nasip edecek insallah.. dua edin nolur..ben cok panik atak bir insanim

Jüli sunlar nasil bak bakiyim bi size uyan var mi aralarinda

Semiha Yanki - Seninle bir dakika
Baha - Canim Sevgilim
Kutsi - Ilan-i Ask
Kayahan - Seninle herseye varim ben
Zerrin Özer - O yaz
Kenan Dogulu - Ask tanrisi
Grup Gündogarken - Sen benim sarkilarimsin
Yasar - Benim bütün rüyalarim seninle

Yabanci:
Goran Karan - Stay With Me

evet cok duygusalim.. yapi olarak duygusalim zaten.

kizlar hepinize iyi geceler ben kacar

yarin staj yerimde son günüm...

buda bitti allaha sükür... mezuniyete bir adim daha yaklastim....

burcu ne yapiyor simdi acaba?!

burcu simdi vedalasiyor.. misafirlerle

iyi geceler aime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…