evet yaaa. Bende ferhatin sarkilarini begeniyorum ama hepsi ayrilik sarkilari ;=)
Arsi sanada gösteriim mi?
bu seferki yoluculuk yine neyse iyi sayilir bundan önceki seferler nasildi hemen anlatayim.. sabah 5 uyaniyorum ise gidiyorum calisiyorum eve geliyorum toparlaniyorum aksam 10 ucagana biniyorum.. sabahin köründe istanbulda alanda oluyorum.. öglene dogru samsun ucagi kalkiyor onu bekle cok cok yorgun oluyordum.. saatlerce beklerken uyku cok fena bastiriyordu.. alanda banklara uzanayim diyorum bu sefere korkuyorum uyur kalirim ucaga kacirim diye.. bu sefer enazindan sadece iki saat bekliyorum istanbulda allahtan bir sey olmaza ondada zaten pasaport kontorlü filan derken zaman hemencik gecer allahin izniyle...
Yegenim var simi cadi 11 yasinda.. cadi 3-4 yasinz dayken teyzeli yegenli ucktuk... naz küpüdü ozamanlari ailenin tek torunu düsünün yani.. yine böyle gece yolculugu yaptik.. cadi uyudu aktarmali ucuyoruz yine ucaktan ineceyiz uyandirmaya kalkiyorum bagrimaya basliyor tam uyku saati cünki..benim el cantam ve el bagajim, cadinin sirt cantasi bide kucagimda cocuk öyle indim ucaktan ve öyle gectim pasaport kontolünden sonra uyandi alanda uyku sersemine aglamasin diye alanda onunla yakalamaca oynadik güzel bir yolculuktu aslinda cocugu kucagimda tasimak zorunda kalmasaydim... neyseki sonsuz sükürler eve vardir.. ertesi gün beni bi göreceksiniz kolalrimi kaldiramiyorum omuzlarim kolarim okadar ham tutmus... simdi burda böyle anlatirken bana dün gibi geliyor halbuki aradan kac sene gecmis cadi büyüdü her gecen günle birlikte ömür de bitiyor hic farkinda olamiyoruz.. ey gidi ey ne günlerdi..
pitircik bende de öyle.. bütün okuldan arkadaslarim evli nerdeyse iki tane var bekar olan.. hepsinin cocugu var yada hamile.. bide sen nezaman evleniyorsun diye sorunca belli etmiyordum ama sinirleniyorum.. onlar evlendiya hava atiyorlar aklilari sira.. carisda yürüyorum mesela magazada yada sokata uzun zamandan beri görmedigim birine rasliyorum merhaba merhaba sonra ellerime sarilip yüzük varmi diye bakiyorlardi.. annemde görüyor utaniyorum aslinda ama belli etmiyorum.. Nisanlandim 13 aydan beri nisanliyim.. ve yine ayak üstü sohbet ederken soruyorlardi ne var ne yok diye, bende iylik saglik ne olsun diyorum gecip gidiyorum. Nisanlandigimi söylemedim bile.. simdi daha yeni yeni duymaya basladilar evlenecegimi.. simdide aa ne kadar ani evleniyorusun diyorlar..) niye ani olsun diyorum bende..
pitircik takma böyle seyleri kafana kizmet bu herseyin hayirlisi evlenmek kolay zor olan bunun devamini getirmek bana göre.. evlilik hezaman olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?