Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Çeyizci arkadaşlarım konusu burası değil ama banada bi yardım ediverin olur mu
Şimci beni biliyorsunuz kara esmer simsiyah saçlıyım.
Bende saçlarımı bu boyda kestirmek istiyorum. Alttaki gibi dalgalı kullanmak istiyorum hem her zman fön çektiremem hemde azıcık dalgalı saçlarım.

bence ilk gece değil ilk 10 geceden sonra anca aklına gelir bu böcüğünn :))))

aaaa kk vardı derr :tomato: :sm_cool:

ahh ahh bı kendıme ınadırabılsem
hıc yalanda konusmamkı
nan bak söz verdım netım olsun gelcem sözz
netm bağlasın gelcem :1closedeyes:

böcük bunlar sana kuzum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

gördukk:dilcikar: hala ınanmıyonus demı
he şuda varr saabaha anck gelırım belkı yanı 4 5 gıbı:kedi:
cunku cok enerjık ılacın etkı etmesı o saatı bulabılır
aksam bızde
kolbastı oynadı horon teptı ank havası oynadı az daha dur demesem mezdekeye doğru yol aldydı:1shok:

sülfat çok güzeller hepsi güle güle kullan...benim de öyle bir günlük şekerliğe ihtiyacım var,çok hoşmuş...

kizlar ben kapatiyorum.. aksam gelirim yine..öptüm hepinizi

hıc aklımdan cıkmazsınız yemnlezemuszemus
yorgn düşer uyur kesın:jeyyar: bende saat kac olursa olsun gelırım
bak eğer netıom olursa söz verıyorum gelcem
sözzzzz:1closedeyes:

ayyy yeter böcük karnım yarıldı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:herifte seni nete gir die alıyodu isterse düğünde taş taşısın hiç bir erkek gerdek gecesi yoruldum diyip yatmaz hele hele bu bide aylarca yıllarca elele dizdize gezip tozduğun bi erkekse vay haline :roflol::roflol::roflol::roflol:

arsicüüm saç rengin çok güsel olmuşl yeminle sositososito
mandilinciim isabetli bi karar vermişin canım . o saç rengi o bayanlara yakıştığı kadar sanada yakışacaktır eminm laelaelaelaelae

madilin 2. model çok hoşmus her şekilde kullanılır.evleneyim ben de öyle kısa model kestireceğim.çok hoş bi model.

nie be cnm . bende el ele gezdm ne olcekkk şimdik bana delikafadulden

Arsima gözün aydın :))

Gamzeye iyi tatiller

üff o reçellikler sosluklar kimindi yaa :S güle güle kullan bayıldım bende hepsinee a.s.

Mandilin kat kat kullanmak zor olmaz dersen eğer kesim güzel, ama bence rahatça toplanacak şekilde kestir, en azından alışana kadar, toplu saç her zaman kurtarıcı oluyo çünkü :) o ilk resimde kat kat ya hepsi toplanmaz saçında hafif dalgalıysa eğer toplayamadığın yerler kabarıcak kötü durabilir, kendim düzeltirim dersen güzel bi model

sinay bişi dimmi benimki vala uyumayı teklif etti sırf ben tırsıorum die canım kocam çok tatlı yaaa :asigim:
teklif etmiş uyumuş mu orası önemli:jeyyar: incelik yapmış ama en azından heee :roflol::roflol::roflol:

nie be cnm . bende el ele gezdm ne olcekkk şimdik bana delikafadulden

bekle gör ne olacağını :roflol::roflol::roflol:canım ya senide kaybediyoruz hee :jeyyar:

mandalın burası bızmı ıcn sadece ceyıs demek deıl demı yaa
bence cok guzel sac modelı
kısa kesım süper
benım düğün işi olmasa öle ederdım

arşı sacın sımdık daha bı ı olmuşş sankı
bıde cekebılırssen yarına farklı sekıllerde ceker mısn

mandilimcim benim saçlarım çok uzundu nerdeyse belime geliyodu yani.hep uzun saç kullandım.iki hafta önce kestirdim o koyduğundan biraz daha uzun.ama çok üzüldüm sonradan mafoldumben
bana kalırsa bu kadar kısaltma derim.ama şuda war inanılmaz rahatladım yanii kaydirigubbakcemile3

laa bı sus
söz dedık duyman mı:1closedeyes: ama bak netım olur ınş dua edınn
elbet onunda uykusu gelcek
aksam bana dıo düğün salonlarına baktım aralıktakını tutalım dayanamıyom :1shok:
abboww dedım olmas beklıycen:roflol:

Kızlar geçmişi okuyodum yarım bıraktım fmk ye ıyı yolculuklar dılıyorum.Sulfatın aldıkları çok güzel.Hele reçelliklere bayıldım.En kısa zamnda mutfagımda olması lazım öylebır reçellik:)Arsımam saçlarını henuz göremdım bakıcam şimdi.

mandalın sen evlı garusu ne etcen uzun saçı kestr gıtsın
yanı senı düşünüyom yazın sorun olmazda
kışın hasta olursun:jeyyar:

teklif etmiş uyumuş mu orası önemli:jeyyar: incelik yapmış ama en azından heee :roflol::roflol::roflol:

bekle gör ne olacağını :roflol::roflol::roflol:canım ya senide kaybediyoruz hee :jeyyar:

zemuszemus wayy benim halime o zamn sinayımmm :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…