bence ilk gece değil ilk 10 geceden sonra anca aklına gelir bu böcüğünn :))))
aaaa kk vardı derr :tomato: :sm_cool:
böcük bunlar sana kuzum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hıc aklımdan cıkmazsınız yemnlezemuszemus
yorgn düşer uyur kesın:jeyyar: bende saat kac olursa olsun gelırım
bak eğer netıom olursa söz verıyorum gelcem
sözzzzz:1closedeyes:
ayyy yeter böcük karnım yarıldı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:herifte seni nete gir die alıyodu isterse düğünde taş taşısın hiç bir erkek gerdek gecesi yoruldum diyip yatmaz hele hele bu bide aylarca yıllarca elele dizdize gezip tozduğun bi erkekse vay haline :roflol::roflol::roflol::roflol:
teklif etmiş uyumuş mu orası önemli:jeyyar: incelik yapmış ama en azından heee :roflol::roflol::roflol:sinay bişi dimmi benimki vala uyumayı teklif etti sırf ben tırsıorum die canım kocam çok tatlı yaaa :asigim:
nie be cnm . bende el ele gezdm ne olcekkk şimdik bana delikafadulden
ayyy yeter böcük karnım yarıldı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:herifte seni nete gir die alıyodu isterse düğünde taş taşısın hiç bir erkek gerdek gecesi yoruldum diyip yatmaz hele hele bu bide aylarca yıllarca elele dizdize gezip tozduğun bi erkekse vay haline :roflol::roflol::roflol::roflol:
teklif etmiş uyumuş mu orası önemli:jeyyar: incelik yapmış ama en azından heee :roflol::roflol::roflol:
bekle gör ne olacağını :roflol::roflol::roflol:canım ya senide kaybediyoruz hee :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?