evt :roflol:
nan kandrmak ıcın akla karayı sectım ne dedığımı bılıyom mu
hem ben barışımı kaldırmak hıc ıstemıyom:gitme:
fmk, sabahta yazmıştım ama görmedin sanırım. Hayırlı yolculuklar, güzeeeel haberlerle dön emi.Hiiiç oturma düğünde gül oyna zıpla tamam mı laelaelaelaelae
benımkı karısmaz hatta laptop aldı evlenınce evden ınş bağlanırım
ılk gece bağlancam hemde :jeyyar: dua edınn netım olsun ozmana
benımkı karısmaz hatta laptop aldı evlenınce evden ınş bağlanırım
ılk gece bağlancam hemde :jeyyar: dua edınn netım olsun ozmana
İlk geceymiş ha ha ha ayyy ben buna ağzımla bile gülmem sen nete gircen o da seni beklicek böcüükkk koparttın beni uhahapuhahah:roflol::roflol::roflol::roflol:sen ilk gece kk yı hatırlarsan dua edelim :jeyyar::jeyyar:
İlk geceymiş ha ha ha ayyy ben buna ağzımla bile gülmem sen nete gircen o da seni beklicek böcüükkk koparttın beni uhahapuhahah:roflol::roflol::roflol::roflol:sen ilk gece kk yı hatırlarsan dua edelim :jeyyar::jeyyar:
:1shok: arsi görünce bölee oldum. balım bu renk süpper olmuşşşşşş :lepi:
:lepi:arsimaacım daha güzel olmuş cnm tuttum bu sefer
arsimam çok seker olmuşsun
arsima harika olmuşşşşşşşşşşşşş :lepi:
arsi sacinin rengi güzel ben begendim..
dügünden sonra bende kisa kestirecegim
arsim kullandığınız tuvalet kağıdınızıda gördü bütün kk kaydirigubbakcemile3
arsima çok güzel olmus ne renk bu?dün aralarda başka renk varmıydı bu tek renk dimi?
,gidemem esmacım taa avcılarda düğün..hem gitsem nası döncem o saatten sonra... :umursamaz:
Arsi gayet güzel olmuş şimdi
ula deli ilk gerdek gecesi Kk da mi olacaksin..:lepi: :lepi:
senden hersey beklenir.. usagini uyutursun takilirsin buraya :roflol:
sositososito sositososito sositososito kaydirigubbakcemile3 sositososito sositososito sositososito
:lepi: :lepi:
:roflol::roflol::roflol:
bence ilk gece değil ilk 10 geceden sonra anca aklına gelir bu böcüğünn :))))
aaaa kk vardı derr :tomato: :sm_cool:
günaydınlarr..cumanız mübarek olsun dualarını kabul olsun :Saruboceq:
arsicim gözün aydınn opuyorumnanaktan
Kızlar cuma dualarınız çok güzel özellikle böcük net olayına kitlendim:)Arsı gözün aydın,kocişine kavuştun:)
günaydın hayırlı cumlar kızlar. tşk ederim mandilincim a.s.
hayrlı cumalar
canlarım ciğerlerım dalağım böbreğımmmkaydirigubbakcemile3
RABBIM kımseyı sevdığınden ayırmasın
herkesın yuvasna mutluluk versın
sağlıklı bebışler nasıp etsın
her gunumuz bı öncekı günden daha guzel geçsın
net bağlantımız hıc kesılmesın :Saruboceq:
Allahım bu mübarek cuma gününde dularımızı kabul et.
Taze gelinlere daha fazla mutluluk, mutfakta, temizlikte dayanma gücü çalışma şevki ver.
Bekar kızlarımızın başını bağla, onlara gönüllerindeki beyaz atlı prensi nasip et.
Evliliği yaklaşanlara üzüntüden uzak heycanlar yaşat. Düğünlerini, gelinliklerini gülen yüzlerle giymelerini nasip et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?