Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

fmk, sabahta yazmıştım ama görmedin sanırım. Hayırlı yolculuklar, güzeeeel haberlerle dön emi.Hiiiç oturma düğünde gül oyna zıpla tamam mı laelaelaelaelae

görmemisim canim gözümden kacmis.. saol.. agalamk gibi bir niyetim yok insallah aglamam oynar ziplarim.. insallah burda tekerar bulusacagiz sizlerle

arsi sacinin rengi güzel ben begendim..
dügünden sonra bende kisa kestirecegim

benımkı karısmaz hatta laptop aldı evlenınce evden ınş bağlanırım
ılk gece bağlancam hemde :jeyyar: dua edınn netım olsun ozmana

ula deli ilk gerdek gecesi Kk da mi olacaksin..:lepi: :lepi:
senden hersey beklenir.. usagini uyutursun takilirsin buraya :roflol:

benımkı karısmaz hatta laptop aldı evlenınce evden ınş bağlanırım
ılk gece bağlancam hemde :jeyyar: dua edınn netım olsun ozmana

İlk geceymiş ha ha ha ayyy ben buna ağzımla bile gülmem sen nete gircen o da seni beklicek böcüükkk koparttın beni uhahapuhahah:roflol::roflol::roflol::roflol:sen ilk gece kk yı hatırlarsan dua edelim :jeyyar::jeyyar:

İlk geceymiş ha ha ha ayyy ben buna ağzımla bile gülmem sen nete gircen o da seni beklicek böcüükkk koparttın beni uhahapuhahah:roflol::roflol::roflol::roflol:sen ilk gece kk yı hatırlarsan dua edelim :jeyyar::jeyyar:

sositososito sositososito sositososito kaydirigubbakcemile3 sositososito sositososito sositososito

:1shok: arsi görünce bölee oldum. balım bu renk süpper olmuşşşşşş :lepi:

bencedeeee kaydirigubbakcemile2
gerçi yine tam hayalimdeki deil ama olsun düne göre süper

:lepi:arsimaacım daha güzel olmuş cnm tuttum bu sefer

bendeee :lepi:

arsimam çok seker olmuşsun

Şeniz

arsima harika olmuşşşşşşşşşşşşş :lepi:

Şeniz

arsi sacinin rengi güzel ben begendim..
dügünden sonra bende kisa kestirecegim

bende kestirdim dün ama kısa değil
kısa yaparsam çok kabarıyor sacım uzun olunca hakimiyet bende :)
ama tabi sürekli duş fln düşününce kısa makbul

arsim kullandığınız tuvalet kağıdınızıda gördü bütün kk kaydirigubbakcemile3

ofisin tuvalet kağıdı :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

arsima çok güzel olmus ne renk bu?dün aralarda başka renk varmıydı bu tek renk dimi?

dn aralarda başka renk idi taban daha acıktı
şimdi tek renk değil çünkü dünden kalan acıklar hala orada ama daha koyu bi renkle karşımızda
komple kapamak için direk siyah yapmak gerekir dedi

bence ilk gece değil ilk 10 geceden sonra anca aklına gelir bu böcüğünn :))))

aaaa kk vardı derr :tomato: :sm_cool:

ula deli ilk gerdek gecesi Kk da mi olacaksin..:lepi: :lepi:
senden hersey beklenir.. usagini uyutursun takilirsin buraya :roflol:

hee aklıma geldı neden hep kadınlar yanı coğu hap kullanır bende uyku hapı alsam ona cok ı olur:jeyyar:
gelırm buraya anlatırm herbısey artık evlenen evlenır evlenmeyen kendı bılır
kaydirigubbakcemile3

hıc aklımdan cıkmazsınız yemnlezemuszemus
yorgn düşer uyur kesın:jeyyar: bende saat kac olursa olsun gelırım
bak eğer netıom olursa söz verıyorum gelcem
sözzzzz:1closedeyes:

sositososito sositososito sositososito kaydirigubbakcemile3 sositososito sositososito sositososito

:roflol::roflol::roflol:

bence ilk gece değil ilk 10 geceden sonra anca aklına gelir bu böcüğünn :))))

aaaa kk vardı derr :tomato: :sm_cool:

böcük bunlar sana kuzum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydınlarr..cumanız mübarek olsun dualarını kabul olsun :Saruboceq:
arsicim gözün aydınn opuyorumnanaktan

Kızlar cuma dualarınız çok güzel özellikle böcük net olayına kitlendim:)Arsı gözün aydın,kocişine kavuştun:)

günaydın hayırlı cumlar kızlar. tşk ederim mandilincim a.s.

Aminnn.. Hayırlı cumalar herkese.. Rabbim dualarınızı kabul etsin, sağlık sıhhat versin cümlemize, sevdiklerimizin yanında olmayı nasip etsin..

aşkımı özledim bende yaa :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…