Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

demek biz çok fenayız he :mymeka: klava:

Sulfat; can sağlığıyla kullan şeker, hepsi çok cici

Teşekkürler pufi Şeniz

düğündaşım çok güzel reçelliklerin yaa bayıldım niye önceden göstertmedin bize mafoldumben

kaydirigubbakcemile3 Vala unutuyorum bazılarını, çıktıkça ekliyorum

sulfattt
hepsıne bayıldım nerden aldın hemen de bana bakem
ayy gene kıskanclık hıssıme kapılıp para harcamak ıstemıyorum
ama ne kadr harıkalar yaa :lepi:

Canım hepsini ykm den aldım. Ama bazıları eski, soslukları yeni aldım. Şuan da var yine ykm de hepsi, gördüm geçen gün yerimseniben Teşekkür ederim Şeniz

Teşekkür ederim canım Şeniz Ykm den aldım bunları, çok şirinler, bu da küçük ama.
Yok tatlım ya nerde yerleşmek.Bugün bi aksilik olmazsa kalan mobilyalar gelcek. Dün tv lerin montajı yapıldı tüm gün o sürdü zaten. Beyaz eşyların montajı oldu. Gelinlik sanki istediğim gibi olmıcak gibi. Ki onların kendi modellerinden diktiriyorum. Sırtını filan çok açık yapmışlar :çok üzgünüm: Bilmiyorum salı günü görcem bakalım son halini

:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
erkekler gelinlik ten ebliseden anlamazlar ila karisacaklar diye bir sey derler.. sen bos ver onu gelinlik konusunda kendi zevkine güven.. erkekler demode oluyor :dilcikar:

benim nisanlimda biliyor KK ya takildigimi ama karsmaz.. bazilari istemiyor sacma saban sebeblerden yok girmiceksin o siteye yok yazmicaksin bilmem ne

Seni ykm güzeli demek sosluklarıda ordan aldın. yerimseniben Azmettim bende gidicem en kısa zamanda artık..
sulfatım içini ferah tut, inşallh gelinlik istediğiiiin gibi olur kuşum. Daha 18 güncük var halledersiniz inşallh cnaım. Zaman yaklaştıkça stres artıyo tabi. opuyorumnanaktan

Kızçeler günaydınlar herkese,

Sulfat ciclerini güle güle kullan

dıMPLES ıı tatiller canım

Tubişte izne gidicek bugünn

Arsima gözünaydın kuzumm

fmk, sabahta yazmıştım ama görmedin sanırım. Hayırlı yolculuklar, güzeeeel haberlerle dön emi.Hiiiç oturma düğünde gül oyna zıpla tamam mı laelaelaelaelae

benımkı karısmaz hatta laptop aldı evlenınce evden ınş bağlanırım
ılk gece bağlancam hemde :jeyyar: dua edınn netım olsun ozmana

canim gözün aydin... özlemissindir degil mi?

hemde nasıllllll

dahada elletme zati

ay canım bende çok mutluyum bugün
ilahi adalet die bişi olduğunu bi kez daha anladım:)
gözünaydın bide

yok elletmicem
sağolasın

Selam kızlar opuyorumnanaktan
Size takılamıyorum artık çok fazla. Ama eşyalar toparlandığında çıkanları çekiyorum. Çeyiz eklemeye devam kaydirigubbakcemile3

iyi günlerde kullan

kısçeler yeni sacımı cebelleşerek kendim çektim buyrun telefondan olduğu için renk tam deil ama idare edin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…