nasıl kızlar
canım bunun adı gölge saat dimi?bizde istiyoruz bunan.nerden buldun
tamam kandırdınız yarın ekliycem..ah keşke ankarada olsanız kızlar ya o kadar güzel şeyler varki kaydirigubbakcemile2
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
nasıl çok hoşlar dimi
nerden buluyosunuz bu kadar ucuz gecelikleri
çok güzeller yaaa maşallahh ağız tadıyla dolu sofraların olsun cnnnn
kızlar ekledim mi hatırlamıyorum canikom istedi diye bir kere daha ekliyorum...
gündelik yemek takımım artı kendi oluşturduğum kahvaltı setim ve çaydanlığım huzurlarınızdaaaaa....
aha buda derme çatma kahvaltı takımım:)))))
bu tabağıda kardeşim aldı uydurduğum takıma uyuyor diye:)))) ama aldığında öbürküleri çoktan kaldırmıştım birlikte fotolarını çekemedim...
ve tabi çaydanlığım
şimdi birde içinde ki pembeler ve mavlerden de böyle bir takım oluşturdum bir misafir ikinciye geldiğinde ayrı servisler oluşturmayı düşünüyorum. bir sefer yeşiller bir sefer maviler bir sefer pembeler gibi...
nasılmı????? süperrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:
fiyat ve yer detayı lütfen
cnm bu takım ykm ve boynerlerde satılıyormuşş fiyatını bilmiyorum açıkcası:1no2:
nerden aldığını öğrenebilirmiyim canım normalde gecelikler çok pahalıcnm valla tesadüf olsu diyim biraz...ben çok aldım öle ve en pahalısı 20 ytl...bu haftasonu bi tur daha atıcam..3 takım aldım alt üst tanesi 5 ytlhihoyyyt
vay anasını yawww:1shok: canım sağol çok tatlısınnŞeniz heee bu arada çeyiz güzelleri nişanlım mobilyalarımız gelince salonun resmini çekmiştiama akıllım yatak odasını çekmeyi unuttuklava: akşam yollicak bana bende size göstercem inşallahhihoyyyt
gündelik yemek takımım artı kendi oluşturduğum kahvaltı setim ve çaydanlığım huzurlarınızdaaaaa....
aha buda derme çatma kahvaltı takımım:)))))
bu tabağıda kardeşim aldı uydurduğum takıma uyuyor diye:)))) ama aldığında öbürküleri çoktan kaldırmıştım birlikte fotolarını çekemedim...
ve tabi çaydanlığım
şimdi birde içinde ki pembeler ve mavlerden de böyle bir takım oluşturdum bir misafir ikinciye geldiğinde ayrı servisler oluşturmayı düşünüyorum. bir sefer yeşiller bir sefer maviler bir sefer pembeler gibi...
nerden aldığını öğrenebilirmiyim canım normalde gecelikler çok pahalı
ay heycanla bekliyorummmm akşam takip edicem kuzum :sm_cool:vay anasını yawww:1shok: canım sağol çok tatlısınnŞeniz heee bu arada çeyiz güzelleri nişanlım mobilyalarımız gelince salonun resmini çekmiştiama akıllım yatak odasını çekmeyi unuttuklava: akşam yollicak bana bende size göstercem inşallahhihoyyyt
süper :lepi:
Burcucumm cnm ne kadar cici yaa inan tahmin ettiğim gibi
Allah ağız tadıyla mutlulukla kullanmayı nasip etsin balımŞeniz
burcuşimin takımalrı herzamnki gibi yine renkli sevimli kendi gibi...:1hug:
kız nasıl yakaladım ama msnde bugün seni sırnaşık şey
canım alttakinden bizde var yerimseniben bundan 5 sene önce internetten almıştık. kolidorumuz karanlık oluyor epey. oraya astık. hem aydınlatma amaçlı hemde saat amaçlı kullanıyoruz. görenler çok orjinal buluyor. ama aydınlık mekanlarda gözükmez. biiz doğru bir yer seçtiğimiz için iyi oldu... yerimseniben
canım bu saat nasıl çalışıyor?elektrikli falanmı.bizde hevesleniyoruz ama tam olarak nasıl bir mekanizması var onu anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?