Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım bunun adı gölge saat dimi?bizde istiyoruz bunan.nerden buldun

ewet gölge saat canım ama satışı durmuş birincisini ise daha öncede görmüştüm hatta yapmak için planda yapmışım unuttuğumu farkettim bi arkadaş saat ekleyene kadar hihoyyyt
ortadaki mekanizmayı bulunca gerisini kendiniz hallediyorsunuz ister nokta ister cd ister resim olarak yapabilirsiniz sayıların yerine hatta mekanizmasını büyük bulunumazsa yelkovan ve akrep yaparak uzun kuyruklu mekanizmaya sabitleyebiliriz
ama şu mekanizmayı bulmaya başlasam iyi olur yerimseniben

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
nasıl çok hoşlar dimi

canım alttakinden bizde var yerimseniben bundan 5 sene önce internetten almıştık. kolidorumuz karanlık oluyor epey. oraya astık. hem aydınlatma amaçlı hemde saat amaçlı kullanıyoruz. görenler çok orjinal buluyor. ama aydınlık mekanlarda gözükmez. biiz doğru bir yer seçtiğimiz için iyi oldu... yerimseniben

ben görmemiştim çok hoşmuş renkleri pek beğendim, iyi günlerde kullan.

nasılmı????? süperrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:
fiyat ve yer detayı lütfen

süpermiş gerçektende, hatunun dekolteside süpermiş bende öle durması imkansız gibi bişey sanırım benneyaptımki

böcüğüm ne güzel şeyler almışsın allah güle güle kullanmayı nasip etsin canımcım

cnm bu takım ykm ve boynerlerde satılıyormuşş fiyatını bilmiyorum açıkcası:1no2:

valla helalinden 100 kağıdı vardır derim bensırnaşık şey en az oda yani..
bu arada hiç atlarmıyım 33 günün kaldığını biliyorum..çeyizlerini gördüm..bi evin tek çocuğusun..nişanın daha yeni oldu fotolarınıda gördüm yerimseniben şimdiden mutluluklar cnm.çaktırmadan bi çırpıda sayfları geçiverdim bunalr aklımda kalanlar

tubişcim teşekkür ediyorum hayatım....Şeniz

beğenmeyen açık fikirle söyleyebilir hatunlarr açığım her fikre...:roflol:

tamam cnm bekliyorum sabırsızlıkla...hihoyyyt

Burcucumm cnm ne kadar cici yaa inan tahmin ettiğim gibi
Allah ağız tadıyla mutlulukla kullanmayı nasip etsin balımŞeniz

nerden aldığını öğrenebilirmiyim canım normalde gecelikler çok pahalı

cnm burda iki katlı bi mağaza var ordan aldım...gerçekden güzel şeyler var bi iç çamaşırı takımları var insan şaşırıyo hangisine bakacağına..20 ytl takımları..ankarada bu yer sen ist sanırım burda olsan buluşur bi iç çamaşırı alışverişi yaprdık..sadece iççamaşırıda değil.pijamalar.bebek pijamalrı..anneler için iç çamaşırları çoraplar erkekler için..hatta ben düğün bohçası için almaya başladım bile ordan az az alıyorum

burcuşimin takımalrı herzamnki gibi yine renkli sevimli kendi gibi...:1hug:
kız nasıl yakaladım ama msnde bugün seni sırnaşık şey

ay heycanla bekliyorummmm akşam takip edicem kuzum :sm_cool:

teşekkür ederim arsimam Şeniz

Burcucumm cnm ne kadar cici yaa inan tahmin ettiğim gibi
Allah ağız tadıyla mutlulukla kullanmayı nasip etsin balımŞeniz

oyyy teşekkür ederim elissam balım Şeniz bende seni beklerim kızz kahvaltıya kaydirigubbakcemile3bak cici mamalar biliyorum ben hee. hemde çok cici sofralar hazırlarım... yıl başında hazırladığımı göstermiştim yaa

burcuşimin takımalrı herzamnki gibi yine renkli sevimli kendi gibi...:1hug:
kız nasıl yakaladım ama msnde bugün seni sırnaşık şey

ayy sağol hayatım yaaa beğenmene sevindim :1hug:
he valah yakaladın beni. ajan gibimsin vallahi :1ninca:

canım bu saat nasıl çalışıyor?elektrikli falanmı.bizde hevesleniyoruz ama tam olarak nasıl bir mekanizması var onu anlayamadım.

canım bu saat nasıl çalışıyor?elektrikli falanmı.bizde hevesleniyoruz ama tam olarak nasıl bir mekanizması var onu anlayamadım.

canım arkasında bir adet pil takılan mekanizması var o saati çalıştırıyor. bldiğin saat. birde fişi var elektiriğe takıyorsun ışığıda o sağlıyor. aslında o kadar kolay bir mekanizması var ki aklın şaşar böyle gölge düşecek gibi çanak gibi bişiyle kapamışlar akreple yelkovanı. alttanda lamba yanınca duvara yansımaları düşünüyor... çokk çokk basit bir mekanizma ama çokkk da şık duruyor duvarda... çok zengin gösteriyor ve alışılmışın dışında... yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…