[ımg]http://www.myhouseshop.net/themes/myhouseshop/upload/market_urunler/banyo/banyoaksesuari/thumb/1108000103949_medium.jpg[/ımg]
8 tl kıslarr
yok cnm tamamı 8tl
arsimacım çok teşekkür ederim kuzum Şeniz
çok ciciymiş
sitesindeki rengi sevmedim sendeki daha hoş
söylemem :1ninca:
ayy canım nasıl çıtı pıtı bir şey bu böyle yaa...:1hug: allah can sağlığıyla kullanmak nasip etsin valllahi isanın kahvaltı yapası gelir...hihoyyyt
insan bir davet eder :mymeka:
ben derme çatma kurduğum kahvaltı takımımı eklemişmiydim bu arada?????
arsimacım çok teşekkür ederim kuzum Şeniz
burcucum cnm çok teşekkür ederim tatlişim güzel temennilerin için. Rabbim hepimize tüm aldıklarımızı can sağlığıyla kullanmayı nasip etsin. Çağırmammı balım seni kahvaltıya ben cokacimcoook bu arada ben kahvaltı takımını hatırlamıyorum bebişim eklesenee merak ettim. eminim çok cicidirŞeniz
ya ben bişiler alamıyorum bu aralar ekleyemiyorum ya offff:çok üzgünüm:
kızlar çok güzel şeyler almışsınız yaa...ben haftasonu biraz iç çamaşırı alışverişi yaptım..hemde çok ucuza..takımlar aldım 5 ytl..sadece altlar aldım 1 ytl..bi saten mini gecelik aldım 7 ytl...ama ekleyemiyorum utandım
Tobi sana aşkolsun ne utanıon yaw normal şeyler bunlarŞeniz
aaaa tobişş kız kimden utandın biz bizeyiz annemmm :jeyyar:
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
nasıl çok hoşlar dimi
Seven123 süper şeyler yaa ama 2.cisi sabah gözükmez sanırsam
gülpembe özel mesajın kapalı
ya ben bişiler alamıyorum bu aralar ekleyemiyorum ya offff:çok üzgünüm:
kızlar çok güzel şeyler almışsınız yaa...ben haftasonu biraz iç çamaşırı alışverişi yaptım..hemde çok ucuza..takımlar aldım 5 ytl..sadece altlar aldım 1 ytl..bi saten mini gecelik aldım 7 ytl...ama ekleyemiyorum utandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?