Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Mikro dalga ne işe yarıyoki zaten fırında aynı işi görmezmi

frının yapacağından çok çok daha hızlı yapıyor hayatım..
mesela 2 dakikada buzluktan çıkan bir şeyi çözüp bir kaç dakikada pişirebiliyor...
bunu nasıl yapıyor?
mesela tavuğu baz alalım. içindeki su moleküllerini harekete geçiriyor. böylece moleküller başlangıçta başladığı yerde durmuyor. yer değiştiriyor. sürtünme hızıylada ürün ısınıp pişiyor. yani bir neyi yapısı bozuluyor. buda direk kanserli hücreleri lüpletmek demek oluyor. dna sı bozulmuş moleküller...
eskiden çokkk zararlı denilirdi sonra hayır zararlı deil denildi. bunun sebebinide açıklıyım. eskiden yani ilk çıkan modeller yüksek oranda radyasyon salıyordu. şimdi o kadar fazla değil. yani yaşamı tehtit edecek kadar değil.onun için zararlı değil deniliyor. ama yiyeceği neler yaptığının kimse farkında değil...
bir örnek daha vermek istiyorum araştırmalarımdan. bir hastaya deney için kan mikrodalgada ısıtılıyor. ama kendi kanı adamın. sonra enjekte edildiğinde vücudu kendi kanını tanımıyor. ve adam ölüyor.... :1shok: neden çünkü atomik yapısı bozuldu kanın...
olan adama oluyor :roflol: neyse umarım aydınlatıcı olmuştur kızlar... kedi araştırmalarımı paylaştım sizlerle şakkıdı

arsima çerçeveli saati nerden alcan kuzum çok yakışıklı bişimiş:)

Kızlar kahvaltı takımımcokacimcoook Kütahya Porselen 175 tl'ye almıştım

bu da kütahya porselinin sitesindeki resmi :)

ayy canım nasıl çıtı pıtı bir şey bu böyle yaa...:1hug: allah can sağlığıyla kullanmak nasip etsin valllahi isanın kahvaltı yapası gelir...hihoyyyt
insan bir davet eder :mymeka:

ben derme çatma kurduğum kahvaltı takımımı eklemişmiydim bu arada?????

[

her birimi 8 tl ?[/QUOTE]

yok cnm tamamı 8tl[/QUOTE]

nasıl ya 8 lira, nerden baktın buna.

dimples bende tam yazıyordum burda onun komple takımını 180 e satıyorlar diye:)))))
kesin bir yanlışlık var diyecektim...yerimseniben

bu arada kızlar ne kadar yamyam gibisiniz çeyiz konusunda oncaaa mikro dalga için bilgi yazdım resim ekledim kollarım koptu...:dilcikar:
yok size bundan sonra bilg milgi kıymet bilmiyorsunuz sizi ymayamlar sizii:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…