- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
:çok üzgünüm: cok cok gecmis olsun canım, anneannesi nasılmıs? Allah'ım sen yardımcısı ol teyzemizin :Saruboceq:
aıme gecmıs olsun cnm allah sağlık versın cok kötu bısey yaa cok uzuldum ınan
hevın napan bacımmm
sagligi yerindeymis cok sükür
hevın ne edım aksama kadr kk
totom pısene kadrda sandalyed oturuyom
o eksın senınn bu eksınn benım dolanıyom
bjk formaları tanıtılıyo onu ızlıyom
:roflol:
totonada kıyamam sanada Şeniz
eksın deme hıyarlı baba geliyor aklıma :lepi:
aa sizinkiler tanıtıldı mı? bizimkiler hala yok ortada bekliyoruz, dünki macta cıkarlar yeni formayla dedik ama foss haftaya insallah
(msjım tam konudısı olmasın) ee aldınmı blenderi?
aa bak zarifim, askım bidenem, sen benden daha cok buralardasın ayakkabı altlarına benide yazdır bizim kızlara ya kendini yazdırırken benide söyle sırnaşık şey
aime yaaa
çok geçmiş olsun canım
sızın mac noldu hele
böcük fotosu yokmu beğendiğin takımların
pahmına yok cnm suan aklımdada yok aceleyle bakıverdım
eylule kadr beklersen canlısını eklerım cnm
katalogta 2009 aıt ama ılk 6 ay sanırm
böcük bekleyemem o kadar bi ara b.köye indiğimde girer mağazaya bakarım, bende günlük aldım misafir için alcam bi takım daha
bizim ön eleme macıydı, 1-1 berabere kaldık ama as takım degil genclerle oynadık, haftaya insallah as takımla oynarız, özledim takımımı opuyorumnanaktan
benden uzun yasayacaksın Pashminam buyrunnnnnnnnn
allah sanada uzun ömür versin sevdiğile beraber mesut yaşayınn opuyorumnanaktan
bizim ön eleme macıydı, 1-1 berabere kaldık ama as takım degil genclerle oynadık, haftaya insallah as takımla oynarız, özledim takımımı opuyorumnanaktan
bekle o zaman biraz balım, belki o zamana kadar az daha fiyatı düser insallah alırsın sende, olmazsa ben burdan alıp sana yollarım Şeniz
ah ah kütahya'nın modelleri benimde cok hosuma gidiyor ama mahrum kalıyorum onlardan malesef :çok üzgünüm: sen benim yerimede kullanırsın canım, ama bence tane tane alma öyle olunca cok pahalı olur, bak dedigin 85 parca 200 300 TL iyiymis, bi eklesene resimleri
]
Arkadaşlar kaç gündür bu sayfaları okuyorum sayenizde pek çok bilgi edindim eminimki buraya takılmaya devam edicemm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?