Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:roflol::roflol::roflol: nan ben fmk nın gelınlığınden ıstedım bılıyon mu neyse
gel senıde komsumla tanıstırayım
lady 1bın tl verıp nısanlık alcaktı
ben 350 tl kıralalık buldumzemuszemus

kılzar gelinliğimi aldım...

hayırlı olsun, mutlulukla giy insallah a.s.

:roflol::roflol::roflol: nan ben fmk nın gelınlığınden ıstedım bılıyon mu neyse
gel senıde komsumla tanıstırayım
lady 1bın tl verıp nısanlık alcaktı
ben 350 tl kıralalık buldumzemuszemus

yok artık lebron james (bunuda dedim ya ölsemde gam yemem) :roflol: :roflol:
ikizimmisin nesin sen ya aa herseyi aynı begeniyoruz opuyorumnanaktan
bak o nisanlık konusunu biliyorum yazmıstın bi ara, onu bildigimden sana gelcem zaten balım, cok güzel olcak insallah seninde yardımınla, eltilerimede pırrrt :dilcikar: cok hevesleniyorlar gelinligi secmek icin ama seninle gidicem :lepi:

ben kacrdım dımek komsumu

yelız resım yok mu cnm yaad benzer bı resım koysan
satın mı aldın kaca aldın
hayrlı olsun kusra bakma kacrdım

böcük daha resim yok cnm ama en yakın zamanda koyucam relactive diye bir markadan aldım

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gas welcomeeeeeeeee

kayıptın canım
sağol canım, hoşbuldum :1hug: ya sorma, 3 gündür iş yoğunluğum acayip fazla, eve geliyorum, evde bile gece 1 e kadar çalışıyorum falan:bbo: neyseki bu akşam eve iş getirmedim. çok yorgunum ve çok uykum var ama buraya bakmadan yatamadım :)

ayy burcuma çok sevindim yaa , cümeleten çok dua ettik, hatta perşembe günü buralara yağmur yağdıkça ben dertlendim, inş. oraya yağmıyordur diye, borçlarının kalmamasına da ayrıca çok sevindim ya, ne güzel rahat rahat geçinir giderler inş.. hep çok mutlu olsunlar,
masal gibi ya onalrın herşeyleri, inş. sonsuza dek mutlu yaşasınlar opuyorumnanaktan

buketi de özledik dimi :) iyidir inş.

hayatım resim eklemediyse ben de kaçırmadım demek oluyo, e bu güzel bişey :lepi:

:)) sağol kuzum özet içinŞeniz

amin
kizlar sagolun ya...
iyiki varsiniz... a.s.

kılzar gelinliğimi aldım dedim ama kimse bana hayırlsı olsun demedi

özür dilerim, telastan kacirmisim bu ayrintiyi...
gelinligini en güzel gününde giymek nasip olur insallah hayirli olsun
resim varsa eklesene

nan ben yabancı dıl bılmım
turkce de hele o ne demek aktör falan mı:1ninca:,
kac kez yazdım fmk cok beğendımı bıde ben ınş nısan ayı gıbı evlenırsemm o havada ancak öle gıder
ve benım laz hayatta askılı straplez neyım gydırmez:mymeka:zaten straplez gıyemem ben:kedi:
eltıler mı pırttt:roflol: :dilcikar: gelmesler tabı
nan ben 10 nısanda nıkahım olursa yanı evlenırsemm burda mısın pekı
ozmna kadr mobılyalarımıza bıle bırlıkte bakabılırık zemuszemus

yelız hayrlı olsn cnm kaca aldınız satın mı kıralık mı

gazwoman abla bısı deıl nan yağmur yağmasın dıe mı ettın çarpılmadık ı hee:roflol: ben hayrlısı olsun dedım

gazwoman abla bısı deıl nan yağmur yağmasın dıe mı ettın çarpılmadık ı hee:roflol: ben hayrlısı olsun dedım

kızcağız burda kendini paraladı, dua edin yağmasın diye :))))
ben yağarsa da sıkma canını, yarım saatlik yağmurdan bişey olmaz, hem evliliğinde bereketli olur ne güzel demiştim :)))

nan komsumu bı ben kacrmışım

hevn bak hele betanın bındallısı varya süper gördun mu sen hıc
bana vercek bılıyon mu gymem ıcnn kıralycam ondan

:roflol:
sporcu galiba, ne bilim baksana hayalötesi bisey olunca milletin diline dolanmıs, yok artık lebron james diyorlar :roflol:
yok yok böcügüm, ikizimsin sen benim kaydirigubbakcemile
benimkide straplez asla izin vermez ki versede ben zaten giyemem utanırım rahat edemem o kalabalıkta hem yakısmaz bana :çok üzgünüm:
eltilerimi cok seviyorum ama bu is baska, banane :umursamaz:
böcügüm tam belli degil ama eylül gibi dügün olcak gibi görünüyor Allah nasip ederse cünki seneye tatilimi öyle ayarlıcam ramazan sonu hemen, onun icin üc dört ay önce gelmeyi düsünüyorum herseyi halletmek icin, insallah denk getirebilirimde askımla nikahına bile geliriz :Saruboceq: :Saruboceq:

cnm satın aldım ama daha bana vermediler taksiti bitsin alıcam...çok araştırdım bu mrkayı gelinlikleri gerçekten çok güzel..kocaelide bir yerde 2000 satılık dedi bende biraz daha araştırdım maltepe şubesinde 1500e aldım cnm az daha kazıklanacaktım...ama kadın bana satış fiyatını gösterdi 2000opuyorumnanaktan di gerçekten...

tam sezon ya şimdi fiyatları abartıolar güzel bir pazarlıkla normal fiyatlara indiolar zemuszemus zemuszemus

hayırlı olsun tekrar opuyorumnanaktan

aaa betacım geldi mi ya? buket i gördüm ama onu görmemiştim bak, merak da ediyordum, iyimiymiş bari? keyfi nasıldı?

Geldi ya a.s bende gecmisi okurken gördüm, morali cok iyiydi hersey cok güzel gecmis, balayı icin hazırlanıyorlardı, pazartesi esi isbası yapacakmıs galiba, beta'da gelcek resimleri eklicek :lepi:

Ha bide MüebbetSevdam'da geldi, hersey cok güzel gecmis sadece evden cıkınca annesi aglayıp bayılmıs :gitme:

hevn bak hele betanın bındallısı varya süper gördun mu sen hıc
bana vercek bılıyon mu gymem ıcnn kıralycam ondan

görmedim ya :1no2: aa süpermis valla, seviyorum KK dostlugunu opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…