- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
valla de :1shok: :1shok:
o zaman alternatif düsünmeliyim
evet istanbuldan alcam, fmk'nin diktirdigi var ya buraya üye olmadan görmüstüm bi sitede hatırlamıyorum ama o gün bu gün hayalim öyle bi gelinlik opuyorumnanaktan
amaaa taa ki seninle tanısana dek :roflol: gelinlik konusunda yardımına ihtiyacım olcak böcügüm biliyorsun :kedi:
buket hıc gelmedı ama slmı geldı
kılzar gelinliğimi aldım...
:roflol::roflol::roflol: nan ben fmk nın gelınlığınden ıstedım bılıyon mu neyse
gel senıde komsumla tanıstırayım
lady 1bın tl verıp nısanlık alcaktı
ben 350 tl kıralalık buldumzemuszemus
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:roflol: aynı ben iste zemuszemus
önceleri cok giremiyordum yogunluktan, böcügümün bu yıldırım askı, sözü olalı her üc-dört günde bir girmeye calısıyorum mazallah kacırırım bu sefer herseyi kaydirigubbakcemile3
sağol canım, hoşbuldum :1hug: ya sorma, 3 gündür iş yoğunluğum acayip fazla, eve geliyorum, evde bile gece 1 e kadar çalışıyorum falan:bbo: neyseki bu akşam eve iş getirmedim. çok yorgunum ve çok uykum var ama buraya bakmadan yatamadım :)gas welcomeeeeeeeee
kayıptın canım
burcu geldı bı damla yağmur yağmamıs hersey süpermış:lepi: takılarla borcları odemısler
hatta takıların bazıları kalmıs borcları yokmuskaydirigubbakcemile2
ben hala bekarım
pıtırcık bı foto mak alamadı
arşı saclarını kestrdı daha guzel olmuş daha koyu ve kocası geldızemuszemus yolculuktan
julıde gelınlığını ekledı süperdı kendıde guzeldı
ben hala bekarım merak etme sen
buket hıc gelmedı ama slmı geldı
hayatım gelıo ama bı turlu resım eklemıyo:umursamaz:
daha kım vardı la kaydirigubbakcemile3
aıme yangından ben cok korkrım ve yanan evın bı odası dahı olsa o koku gtmez yıllarca
ayy ya ne emeklerı gıttı
RABBIM daha ıyılerını nasıp etsın
ne kadr sağlık desekte mal canın yongası
bu sonn acınz olsun ınş
Amin :Saruboceq:
Böcügüm herseyi yazmıs zaten, cok iyi yaptın aramakla aimecim yanında oldugunu bilsin, cok sevindi hem bak, belki azda olsa yüzünde bir tebessüm olusmustur teyzemizin insallah. Allah saglık, sıhhat versin, birdaha göstermesin :Saruboceq:
kılzar gelinliğimi aldım dedim ama kimse bana hayırlsı olsun demedi
yok artık lebron james (bunuda dedim ya ölsemde gam yemem) :roflol: :roflol:
ikizimmisin nesin sen ya aa herseyi aynı begeniyoruz opuyorumnanaktan
bak o nisanlık konusunu biliyorum yazmıstın bi ara, onu bildigimden sana gelcem zaten balım, cok güzel olcak insallah seninde yardımınla, eltilerimede pırrrt :dilcikar: cok hevesleniyorlar gelinligi secmek icin ama seninle gidicem :lepi:
hayırlı olsunkılzar gelinliğimi aldım dedim ama kimse bana hayırlsı olsun demedi
aaa betacım geldi mi ya? buket i gördüm ama onu görmemiştim bak, merak da ediyordum, iyimiymiş bari? keyfi nasıldı?Buket geldi gecen gece, ceee diyip gitti, Beta'da geldi zemuszemus
yelız hayrlı olsn cnm kaca aldınız satın mı kıralık mı
gazwoman abla bısı deıl nan yağmur yağmasın dıe mı ettın çarpılmadık ı hee:roflol: ben hayrlısı olsun dedım
kılzar gelinliğimi aldım dedim ama kimse bana hayırlsı olsun demedi
nan ben yabancı dıl bılmım
turkce de hele o ne demek aktör falan mı:1ninca:,
kac kez yazdım fmk cok beğendımı bıde ben ınş nısan ayı gıbı evlenırsemm o havada ancak öle gıder
ve benım laz hayatta askılı straplez neyım gydırmez:mymeka:zaten straplez gıyemem ben:kedi:
eltıler mı pırttt:roflol: :dilcikar: gelmesler tabı
nan ben 10 nısanda nıkahım olursa yanı evlenırsemm burda mısın pekı
ozmna kadr mobılyalarımıza bıle bırlıkte bakabılırık zemuszemus
yelız hayrlı olsn cnm kaca aldınız satın mı kıralık mı
gazwoman abla bısı deıl nan yağmur yağmasın dıe mı ettın çarpılmadık ı hee:roflol: ben hayrlısı olsun dedım
cnm satın aldım ama daha bana vermediler taksiti bitsin alıcam...çok araştırdım bu mrkayı gelinlikleri gerçekten çok güzel..kocaelide bir yerde 2000 satılık dedi bende biraz daha araştırdım maltepe şubesinde 1500e aldım cnm az daha kazıklanacaktım...ama kadın bana satış fiyatını gösterdi 2000opuyorumnanaktan di gerçekten...
aaa betacım geldi mi ya? buket i gördüm ama onu görmemiştim bak, merak da ediyordum, iyimiymiş bari? keyfi nasıldı?
hevn bak hele betanın bındallısı varya süper gördun mu sen hıc
bana vercek bılıyon mu gymem ıcnn kıralycam ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?