Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

allah sanada uzun ömür versin sevdiğile beraber mesut yaşayınn opuyorumnanaktan

Amin canım cümlemize insallah Allah hayırlı, saglıklı, sevdiklerimizle beraber uzun ömürler verir :Saruboceq: tüm hasret cekenler, özleyenler, dügün icin, nisan icin, söz icin, sevgilisiyle bulusmak icin gün sayanlar cabucak kavusurlar insallah :Saruboceq:

Arkadaşlar kaç gündür bu sayfaları okuyorum

hosgeldin aramıza zemuszemus

yok cnm sen keske bı gelsen yanıma daha ne ısterımkı

Şeniz Allah nasip ederse Istanbula gelir gelmez askımı koluma takıp sana gelicem böcügüm insallah opuyorumnanaktan
hatta düsünüyorumda simdiden yemek takımı almayayım, geldigimde beraber alırız, senin pazarlıgınla karlı dönebilirim almanyaya :kedi:

sılcem dığer topıcte kızlara koydumda

hevın pekı naısl gotrcen kılo sorunu yok mu ucakta
tmm sen gel ıstedığın takım olsun
benım cenemle ındırım kaparız kesın
b köyede gıderık ıstersen cok ucuz orası

pashmına tam bılmıyom ama gun once alcamm dıodu bugun hala duruyodu[/B]

Son düzenleme:
pahmına yok cnm suan aklımdada yok aceleyle bakıverdım
eylule kadr beklersen canlısını eklerım cnm
katalogta 2009 aıt ama ılk 6 ay sanırm

aıme ne dedıler

önce anneyi aradim...
telas icindeydi, suan baska sehirde... bilet ariyormus bütün arabalar dolu dedi nasil gitcegimi düsünüyorum dedi. bilet ariyorum sabahtan beri dedi

sonra anneanneyi aradim...
sesi aglamakli geliyordu. belli etmemeye calisti ama sanirim agliyordu...
bende zor tuttum kendimi... iste ben hic anlamadim filan dedi. allah komsulardan razi olsun dedi uyandirdilar filan dedi... ben iyiyim dedi. eve cok üzülmüs belli.... alt katta dükkan vardi ve dükkanda kumaslar vardi hep onlar tutusmus sonra üst katlara sicramis... camlari filan patlamis evin hep... iz olmus... en üst katlarda eski mobilyalar filan vardi hersey gitmis yani....

bende üzme kendini önemli olan senin sagligin dedim... sagol yavrum dedi...

sonra gelmiyor musun seni özledim dedi mafoldumben

allah razi olsun kendi torunlarindan ayirt etmez beni... bende onu cok benimsedim... kan cekiyor herhalde ne bileyim....

hevın pekı naısl gotrcen kılo sorunu yok mu ucakta
tmm sen gel ıstedığın takım olsun
benım cenemle ındırım kaparız kesın
b köyede gıderık ıstersen cok ucuz orası

pashmına tam bılmıyom ama gun once alcamm dıodu bugun hala duruyodu[/B][/QUOTE]

sen ne pozitif bir kızsın ya....

Son düzenleyen: Moderatör:
yelızcım alıntından resmımı sıler mısn cnm benım

aıme amın cnm hıc kımsenın eksılmesınn

aıme yangından ben cok korkrım ve yanan evın bı odası dahı olsa o koku gtmez yıllarca
ayy ya ne emeklerı gıttı
RABBIM daha ıyılerını nasıp etsın
ne kadr sağlık desekte mal canın yongası
bu sonn acınz olsun ınş

oyy benim zarifim Şeniz Allah nazarlardan korusun bitanem
var tabi kilo sorunu olmazmı, 30 kilo serbest ama, yalnız kırılmadan buraya getirebilirmiyim asıl derdim o.
bakalım subat/mart gibi gelmeyi düsünüyorum, hem askımın vize islemlerini baslatmak icin hemde gelinlik falan onları önceden ayarlamak icin, o zaman getirebilirim esyaları, 30 kilo tutmaz herhalde dimi :bbo:

aıme amın cnm hıc kımsenın eksılmesınn

Amin :Saruboceq:

Böcügüm herseyi yazmıs zaten, cok iyi yaptın aramakla aimecim yanında oldugunu bilsin, cok sevindi hem bak, belki azda olsa yüzünde bir tebessüm olusmustur teyzemizin insallah. Allah saglık, sıhhat versin, birdaha göstermesin :Saruboceq:

budamactan cıkan askımlann kıpkırmızı olmuss usakk
bende boğulmak uzereyım[/B]

Son düzenleme:
oyy ben gelemeyeli nerdeyse 300 sayfa olmuuuşş (
bücüğüüm, var mı önemli bi gelişme bi deyiver kuzum sevabına ya.. burcu naptı acaba?

bu arada görmeyeli iyisinizdir inş kızlar? bücüğüm bu arada evlenmedin dimi sen kaydirigubbakcemile3 korkuyorum kızım, senin ne yapacağın belli olmuyo :))

hevın laa o enaz 50 kılo sanırım cunku ben yerınden zor kaldıryom
kızlara soralım 82 parca yemek takımı yaklasık kac kılo
gelınlığı burdan mı alcan

yelız saol

bücüğüm bu arada evlenmedin dimi sen kaydirigubbakcemile3 korkuyorum kızım, senin ne yapacağın belli olmuyo :))

:roflol: aynı ben iste zemuszemus
önceleri cok giremiyordum yogunluktan, böcügümün bu yıldırım askı, sözü olalı her üc-dört günde bir girmeye calısıyorum mazallah kacırırım bu sefer herseyi kaydirigubbakcemile3

burcu geldı bı damla yağmur yağmamıs hersey süpermış:lepi: takılarla borcları odemısler
hatta takıların bazıları kalmıs borcları yokmuskaydirigubbakcemile2

ben hala bekarım
pıtırcık bı foto mak alamadı
arşı saclarını kestrdı daha guzel olmuş daha koyu ve kocası geldızemuszemus yolculuktan
julıde gelınlığını ekledı süperdı kendıde guzeldı
ben hala bekarım merak etme sen
buket hıc gelmedı ama slmı geldı
hayatım gelıo ama bı turlu resım eklemıyo:umursamaz:
daha kım vardı la kaydirigubbakcemile3

hevın laa o enaz 50 kılo sanırım cunku ben yerınden zor kaldıryom
kızlara soralım 82 parca yemek takımı yaklasık kac kılo
gelınlığı burdan mı alcan

valla de :1shok: :1shok:
o zaman alternatif düsünmeliyim

evet istanbuldan alcam, fmk'nin diktirdigi var ya buraya üye olmadan görmüstüm bi sitede hatırlamıyorum ama o gün bu gün hayalim öyle bi gelinlik opuyorumnanaktan

amaaa taa ki seninle tanısana dek :roflol: gelinlik konusunda yardımına ihtiyacım olcak böcügüm biliyorsun :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…