Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:jeyyar::jeyyar:
:CüvCüv::CüvCüv:
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Arsiii psikolojik baskı yapmaa:mymeka: eğer öyle birşey olursa ben biterim yaa borçlarımızın bitmesi lazım ve bunun içinde benim çalışmam-tatlicadiarzu-

Arsiii psikolojik baskı yapmaa:mymeka: eğer öyle birşey olursa ben biterim yaa borçlarımızın bitmesi lazım ve bunun içinde benim çalışmam-tatlicadiarzu-

hayırlısı şeker
:kedi:

Kismeler kalmamış Arsi ikimizden başka kaydirigubbakcemile5

evet
bende ara sıra bakıyorum iş çokta
dün parpalim nazar etti beni :roflol:

ben gidiom kociş çaldırıyor aşağı in diye hepinize iyi tatiller akşamda misafirim var offf puufff (

ben gidiom kociş çaldırıyor aşağı in diye hepinize iyi tatiller akşamda misafirim var offf puufff (

görüşürüzz Allah yardımcın olsun
bi ara kapımızı kimse çalmıyor diyordun oh oldu sna :roflol:
geçen hafta bizede hiç misafir gelmedi hayretttt eşim yoktu ondan kanımca :roflol:

arsi sende mi tam günsün bugün

bizde normalde belli bi saat yok yani hafta içi gibi 6
ama işi olmayan çıkıo gidio öğleden sonra
bende genelde 2de çıkardım tabi laf çakmalara maruz kalıp :umursamaz:
ama hziran başından beri her cumartesi izinli olduğum için (benim düğün hazırlığı, yıllık izin ve kaynımın iki düğün için) bu cumartesi ilk çalıştığım cumartesi ve biraz geç çıkıcam (3 yada 4)
ama bi iki hafta şöyle kalır sonra yine erkenden kaçarım :))))))

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Arsima

yapayalnızım :umursamaz:

üç dört çıksam yatar kalkar şükrederdim....:gitme:

lahanacım çıkıyorum ben şmdi işi bitirdim
pazartesi patron izinden geliyor çıktılarımıda hazırladım sabahın kör saati tünerim odasına :)))))

herkese iyi tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…