Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tabiki cnm çok ii düşünmüşsünüz...bu gibi ilişkilerde her iki tarafıda düşünmek en iyisi...inş. her zman mutlu olursun...bende 5 sene bekleyenlerdenim bu arada...evleneceğimize inanamıyorum:)

ayy kıyamam heleki günler azaldıkca insanın inanası gelmiyor dimi opuyorumnanaktan
ama esinle her an yanyana olcaksınız ya iste o zaman inanırsın yavas yavas, Allah bir ömür boyu kocatsın ömürboyu mutlu olursunuz insallah canım :Saruboceq:

Burcu balayındadır simdi Serhatıyla, Allah ömürboyu mutluluklarını sürdürsün insallah, orjinal ciftimiz bizim :asigim:

evet cnm aynen öyle...bizde uzağız ama sadece 2 saatlik mesafe var ben kocaelide o istanbulda bilirim yani hasretlik nedir..hiç bir zaman istediğim zaman onu göremedim sadeec hafta sonları:gitme:

yat kalk Allah'a sükret canım sen yine haftasonları görüyorsun, biz 6 ayda bir olmadı senede bir :gitme:
ama özlemek bile cok güzel, hele bide bulustugunda bir sarılma olur ya herseye bedel o iste, ah bak yine efkarlandım :gitme:

geldımmmmmmmmmmmmm

7 yasındakı kız yığenıme genc odası alındı ablamdaydım
sımdık geldım eve 1.yasına gıren yığenımın doğumm gununu kutlyacaz

anam noluyor size ya pıtırcık dügüne gider böcük partiye :gitme:
benide alın benide alınn kaydirigubbakcemile

böcük bi geldin sonra kayboldun nerdesiin :bbo:

fmk simdi sevdiklerinin yanındadır ne mutludur kesin, insallah güzel gecmistir yolculugu

geldım geldım
mum üfledıkk
pasta yedık geldım aceleylennnn
napıyonn cnm
ayy yığenımın mobılyasını 1000 tl yatrmış ablamlar ama ne sağlam hee
bende aldoradan beğendıklerımı yaptrmaya karar verdım
daha ucuz hem
1500 tl olsa aldorada 3500 tl baya karlı deıl mı

yegeninin dogumgününü bizim icinde kutla canım yanaklarını sık ısır bizim icin cokacimcoook
baya karlı olur öyle böcügüm karar vermende cok güzel fazla degil hem pahalıya alcagına ordan kar ettiginle baska bir eksigini alırsın hihoyyyt

aha zil caldı geldi bizimki hadi ben kactım balım yarın görüsürüz Şeniz

nan bı kavusamadık senınlede hee bugun
gule gule cnm öperım senın yerıne yığenımı
zaman kar etme dönemı

bugun yemek takımı sıparış ettım
69 parca kutahya 300 tl
ürün kodunu yazdım sadece y569yt42013168 dıye ama netten bulup ekleyemedım
artık eve gelınce gösterırım

bıde hamam takımı ve battanıye almıstım ablamdan getrdım
resm mak olsaydı hemen eklerdım hepsını bırlıkte ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…