Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bugün mesaiden sonra tekirdağa kaçcam inş.
kimsecikler yok her zamn olduğu gibi.
ben tabi yine yedide çıkmaya mecbur.
patronun izin için yanına bile yaklaşamam ,zaten uyusluğundan vermezde.
zaten yaşlanmadan acaba cumt yarım gün yada hiç mesai lmayan bir işim olacak mı çok merak ediyorum.

gule gule kullan aybuerım
onun benzer modellerı var hatrlıyom senın yemek takımını

SAĞOL CANIM İNŞALLAH..işte eksiğim tek kayık tabaklar tuzluk falan onlar da eksik oluversin başka takıımım da var nasılsa önemli parçalar var diğerinde de

karalahana ben de aynen senin gibi düşünüyorum canım ctesileri çalışmak çok sıkıcı oluyor 5 e kadar çalışıyorum ben de diğer iş yerimde güya öğlene kadardı ctesileri ama çok az öğleyin çıkmısımır en erken 4 oluyordu. :lmaz:

çok pahalı yaa 15 lira bir bardak 12 si 180 yapar başka markaların komple çay seti parası,bir tanesi kırılsa canı yanar insanın...

ben de çay bardağına 5 lira verdim tanesine.bakarken demiştimm 5 liraya bir bardak mı alınır diye o ara nasıl olduysa aldım satıcı bayanın gazına geldim annemin bir de :)

gazla mı calısıyonus nan siz:roflol:
gaza gelmeyın kızlarr
onların işi muşterıye kazık atmak olmuş
ayy zatne benım cok pıs huyum var bı mağaza gırım arkamdan satıcı gelırse cıkarım hemen
serbest dolasmak ıstıyommm ıstedım kadr bakım elleyım ıstıyom

ben daha dört gün önce jumbodan aldım çay setimi 12 kişilik....ama nasıl oldu?? aslında hiç aklımda yoktu satan kişi yemek takımı, tencere seti, cezve takımı,çaydanlık,düdüklü..bunları aldım hımm çatal kaşık bıçakta tabii sonra gel sana çay setide verelim dedi hiç aklımda yokken bende bi bakıyım dedimm onuda ekledik ve hepsi üzerinden tekrar indirim yapınca 300-350 arası bi şeye geldi işte ama iyi oldu çok kaliteli jumbo...ancak bardağı kırılırsa çok acırım yaa keşke bardağını almasaydım diyorum şimdi....tühh ((((

günaydın kızlar...çay seti jumboda çok pahalı ya ona vereceğim parayla başka şey alırım..ben hisardan aldım 6 çay bardağı hediyeydi 150ydi 125e aldım peşin...ben herşeyimi peşin alıyorum şükürler olsun borcum yok babam sağolsun...

fremoon keske ama keskelerle olmuyo
kırlırsa artıkı oturup ağlama bu sana yeter

yelız bızım babamız yok maalesef yardım etcek emeklı maası ıle memlekette ancak gecınılıyoo

mawro bend varım ama patron geldı cok bağırıyo gene herzmnkı gıbı cıkıyom o yuzden

ben nişanlıyım kıss ne evlisi :)))
orda takılıyos kızalrlaa evett
düğün belli değil şubat - nisan arası düşünüyoruz ya şubat tatilinde yada nisan ayında... olmadı çok küçük bi ihtimal yaza kalır belkii onuda ben istiyom dışardaki akrabalar filadna gelsinler diyee

varlığı yeter dimi böcüğüm..:sm_cool:

hee ok
aynı zmnda evlencez gıbı bısey oluyo
benımkı kasım dıo hala ben nısan
bu ınatla bızımkısıde kalırsa yaza kalır
ama ben bölebı sıcakta ıstemıyom aboww gene bunaldım bakk

yelız tabıkı sukret halıne otur aşaa-tatlicadiarzu-

hava guzel gezıyorlardır
zaten coğu arkdasımız evlendı koçişlerıyle suan:jeyyar:
bazılarıda bugun calısmıo

ınş bıgun bende cteıs gunlerı olmam

gunaydınn
zabahın körunde geldık işe ne mok yıyceksek off anam offf
bıde aksam foto ekledım onu sılmedım sanırım

hehe çatlak yaa güldürüon beni
kız böcük senin makina kaç mpdi
sölemiştin ama yine sorcam unuttum çünkü
o kadar çok makina araştırdım ki kafam karıştı iice
bak en son bunu beğendim
özelliklerinide koyuom
inceleyin bakalım
ptesi alcam çünkü
eda gibi yazdım yine yaaaa:)

rün Kodu A-480
Açıklama Canon'a özgü DIGIC III ve iSAPS teknolojisi.Türkçe menü ile kolay kullanım.Dijital Tele Dönüştürücü ve Güvenli Zoom işlevleri.İnsan çekimlerinde daha başarılı netlik için Yüz Tespiti AF/AE/FE/WB işlevleri.
Menşei İTHAL
Garanti 24
Stokta Bulunduğu Mağazalar Topkapı, Bostancı, İzmir, Ankara, Bursa, Adana, Antalya, Konya, Kayseri, Batıkent, Avcılar, İnternet
Özellikler
Fotoğraf Hassasiyeti 10 MegaPiksel
Çözünürlük 3648x2736
Optik Zoom 3.3x
Digital Zoom Kamera (x) 4X
LCD Ekran 2,5" geniş LCD ekran
Video Çözünürlüğü 640 x 480 (30 fps)
Ön Bellek 32 MB hafıza kartıyla
Mobil Bellek SD Secure Digital , SDHC, MMC, MMCplus, HC MMCplus
Dijital Çıkışlar USB 2.0 Hi-speed
Pil Çeşidi AA ALKALINE x 2
Boyutlar YxGxD (cm) 92.1 x 62.0 x 31.1 mm
Ağırlık (Kg) 140 gr.

anlayanların yorumlarını alayım son kez

benımkı 8,2 mp cnm nan bınkez dedım
ı al bunu ben ne bu markadan anlarım ne bısı ederım
benımkısı kodak memnunum bıcok ozellığı var
sarjlı ustelık
300 tl deıl 170 190 düşmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…