Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Merhaba kizceler,

Burcum, cooooooook tatli cikmissiniz, sanki sen degil bir mankenin resmi gibi.
Tüh tüh tüh tüh masallah
Umarim balayinda muhtesem gecer sengözlerimebaksanab

şimdi görüyorum böcük nedense iki kez refresh yapmama rağmen görememiştim.
Neyse sonuncu meyve sıkacağını kullnıyoruz onun için sanayi tipi diyorum ben bizim burada meyve suyu satan yerler bunu kullanıyorlar.kaydirigubbakcemile3
sağlamdır herşeyin suyunu sıkar süzgeci ince delikli haznesi de geniş yüksek devirle çalışıyor
ütü ve süpürge benim istediklerimden ama süpürge çok pahalı geliyor bana cimriyim biraz kıyamıyorum olmayan paramakaydirigubbakcemile3

kızlar bennnn geldiiiimmmm.1 haftadır yoktum aranızda.herkes aldıklarını güle güle kullansınnnn

Burcu süpersiniz İlk anda bi katalogdan herhangi bi foto sandım
Sonradan farkettim sizin olduğunuzu Çok güzel bi poz olmuş
Siz zaten güzelsiniz Mşlh
Allah mutluluğunuzu daim etsin

Böcük aldıklarını güle güle kullan
Allah borçlarını bi çırpıda ödeyip bitirme kolaylığı versin

meyve sıkacağını canlı gormedım ama netten karsılastrma yaptım bu cok ıyıdı zaten dığer phılıps ıle farkı yoktu
bıraz kaba ama ıyımış
sende öle ddın rahatladım:ecrin_bebek:
süpürge gene ucuz nıe dersen ben auro cleanmax alcaktım 1800 tl bıanda sözlenınce düğünde yakın olunca ve kımse yardım etmeyınce bunu aldım
sonucta uzun omur kullancam bısey
yengem almıs kendıne 250 tl ınan bı halta yaramıyo
sen ne marka dusunuyon

cevahırx cnmcok tskler ınş amınn cnm yaa benım hıc 1500tlden aşağı taksıtım olmadı bılın mı:roflol: ınş odenır
gercı zmn su gıbı akıp gıdıyo arcelık 7.takst geldı dün gıbı derdım 2500 tl nasıl btcek bı baktım 1000 kalmıs
allah işimize zeval vermesınde odenır

songa nerdeydın cnm sen tskler ayrıca
mınıkcımm tskler neden ütüyü beğenmedın sen ne alcaksın

ayy k valıdm k babam halam yengem enıstem amcam dayım drken hep askımın aılesını aradım kandıl kutladım sıra geldı benım tarafa cok şükür

böcüğüm tatildeydim.armutluya gittik. :) gidiyorum diyede yazamadım.oradanda girmedim. çok özledim sizleri.

selam kızlar
bir haftadır yoktum
evimi yerleştirmeye gittim geldim.
çok güzel oldu evim çok mutlulyum:)
en kısa zamanda ekliyicem resimleri
çok az kaldı heyecan artıyor gittikçe...
ben yokken ne oldu ne bitii bilmiyorum ama burcunun resmini gördüm çok güzel olmuş yA MAŞALLAH

beğenmediğimden değil tatlım daha karar vermedim buhar enjeksiyonlulardan da alabilirim o yüzden
gerçi ben çeyize başlayana kadar bunların üstüne 10 model çıkar kaydirigubbakcemile3

sen kullandıkça tavsiyelerini verirsin dimiii :kedi:

haydi hayırlı olsun canımm resimleri bekliyoruzz kaydirigubbakcemile2

böcüğüm tatildeydim.armutluya gittik. :) gidiyorum diyede yazamadım.oradanda girmedim. çok özledim sizleri.

ohh yarasın ben bu yıl tatile gidemicem galiba :sinifsinif:

ohhhhhhzemuszemus ne guzel
bıde ben cıkabılsem ızne ama nerde
annemı babamı cok özledım ınş ramazandan sonra
:gitme:

h geldın tatlumŞeniz
ınş darısı basıma
dun yığenıme mobılya almıslar ınan sankı yatak odam gelıyo sandım
bıkac parca ceyısde alınca allah dıom sankı gtmem yakınmış gıbı hıssettım:sinifsinif:

evet biraz kaba ama taş gibi üründür meyve sıkacağı.
ben daha düşünmedim aslında acele de etmek istemiyorum biryandan çünkü beyaz eşyalarla birlikte de verebiliyorlar böle şeyleri ama bilmiyorum benim gözüm esasen bunda:kedi:
ütüyü ben elime elime almıştım çok ağır gelmişti ağır ütü iyimidir ki

he orasıda var demı
neyse ben kullanırım sana derım cnm
buharlı dedıklerın kazanlı olan demı cok yer kaplıo onlarda ya:1ninca:gercı sen bılırsın ama
ayy ben gezmeyı özledım bugun evdeyım yamaç var ınş gıderız dıycem ama abım uyusluk edıp gelmemezlık etmesse
benımkı yalnız gtmemı ıstemıyo:mymeka:kendı calısıyo benı kıskanıo:gitme:
YKM ENGLISH HOME KOÇTAŞ gıbı yerlere gtmek ıstıymm yaa
ahh ahh parasızlığı gözu cık
sın

cnm beyaz esyalarla verırler belkı ama beyaz esyanda bunlarla aynı marka ıse
yoksa o markadan baska bı sıkacak verırler
mesela ben arcelık lal serısını alcaktım vazgectım sımdılık ama el blenderını hedıye aldım
daha tv buzdolabı fırın alcaz onlarlada daha baska hedyeler alırız artık ne alırım onuda bılmım hekafamçokkarıştı
ütüyü ben aldım hıc ağır gelmedı evdekılerle ayn
ıydı

evet o da var böcük aman neyse kısmet şu nişan geçsin de elimize gelen paraları değerlendiririm elbet şimdilik beklemedeyimkaydirigubbakcemile

Burcum Özgem
dogru söze ne denir
lepiye katiliyorum
bekledigim gibi hersey muhtesem olmus... resimlerden bile anlasiliyor

cnm geçmiş olsun
tskler canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…