günaydınlarrrrr çeyiz güzelleri
hafta sonu sıcaktan erimeden bir kaç işimi hallettim
dişlerimi temizlettim
makyaj malzemeleri aldım
bu hafta için cilt bakımı , gelinlik ve bindallı randevularımı ayarladım bu hafta çok yoğun geçecek veeeeee
son 15 gün :lepi:
günaydınlarrrr
ohhh biçok iş aradan çıkıyor yavaş yavaş
davetiyeyide halledersen en önemliler bitmiş olacak kıscem Şeniz
rabbim sağlık huzur versin gerisi halloluyor
canım benim hayırlı olsun aşkının damatlığı
sulfatcım, az kaldı tabi davetiyeye. Modelini belirllediniz mi ? Bide cici evini ne zaman ekliceksin bakem?
Günaydın kızlar
Hafta sonu çok yorucu yoğun ve bir o kadar da güzel geçti doktora gittim, misafir ağırladım, misafir oldum, annemlere gittim opuyorumnanaktan dr boğazın iltihaplanmış dedimisafirlerim çok memnun gittiler bol bol kıçımı kaşıdım :) dimples poğaçanı deneyemedim çünkü cesaret edemedim (açmayı hiç beceremiyorum) ama keke bayıldılar misafirler Ailemi çoook özlemişim bol bol ağladık kaydirigubbakcemile3
kizlar bu arada cuma gün staj yerimde ki son is günümdi.... bana kocaman bir gündogdu almislar... cok güzeldi... birde hediye ceki vermisler...
bende onlara karsilik ufak ciceklerden aldim bugün götürücem...
aralarinda bana öyle iyi davrananlar vardi ki cok üzülüyorum...
alismisim her gün calismaya bugün kendimi bir bos hissediyorum...
su okul bitsin artik yaaaaa
canım benim giyebilirsin tabii kırmızı elbiseni nolcakkiKızlar günaydın; hayırlı haftalar hepiciğinize...
Bu gece çok güzel rüyalar gördüm Allahım hayır eder inşallah:Saruboceq:
Kızlar hani bir davetiye sitesinden davetiye ve magnet beğenmiştim ya; numune i de.
Size resmini de çekeyim ama olurmu sizce sonuçta abimin düğününde giydimCADIARZU
Uzun oldu kusura kalmayın...
Günaydın kızlar opuyorumnanaktan
Düğündaşım ben de diş beyazlatmaya gitmek istiyorum ama zararlı diyolar.:bbo: Makyaj sabitleyici aldın mı? Yaaa almak istiyorum ama hangi markanınki iyidir acaba CADIARZU
yerimseniben
Günaydın kızlar
Hafta sonu çok yorucu yoğun ve bir o kadar da güzel geçti doktora gittim, misafir ağırladım, misafir oldum, annemlere gittim opuyorumnanaktan dr boğazın iltihaplanmış dedimisafirlerim çok memnun gittiler bol bol kıçımı kaşıdım :) dimples poğaçanı deneyemedim çünkü cesaret edemedim (açmayı hiç beceremiyorum) ama keke bayıldılar misafirler Ailemi çoook özlemişim bol bol ağladık kaydirigubbakcemile3
sülfattt bi yerlerin harbi açık kalmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canımm inşallah herşey sırasıyla olacak
resminizide gördüm inanılmaz tatlısın canım
çok güzel bir fikir geldiğinde verirsin bencede
aynı grup ıcındeyız ama yenı tanıstık 7 haftacıktamam bidenem sende sakin kafayla düşün olurmu acele karar verme ne kadar oldu daha sizin çok yeni dimi?ama öncesindede tanılmışlığınız var hmmm ama insanlar ikili ilişkilerde daha farklı olabilio poff ii düşün böcüüm benim opuyorumnanaktan
bı bakemböcüüm sahibinden die bi site var canım ordan bak daha uygun oluo hemde emlakçı olmuo arada
yarım gun gıttı bugun yoğun gunum
bakmakaydirigubbakcemile3
bakamadım bizim nikah bi gün attı de kaydirigubbakcemile3
tanıdık emlakcı falan var aksama bıde onlara sorcamböcüğüm ev bakacaksan eğer hiç emlakçılarla uğraşma derim ben öncce çevrene bir göz at gelip giderken gözün ilanlarda olsun hep.
...
kız böcük daha ne isitıyonn bana benımkı dıcek ev bakta ben bakmıycam bulursun alımaallah...ne gusel işte evde kalmışlar kategorısıne gırmden evlenecen
offff hayırlara gelsin sulfat yapma lütfen zaten çok korkuyorum kabus gibi offffffff:çok üzgünüm:Böcük
Sinay midem bulanıyor filan dedin yaaa. Rüyamda seni gördüm. Güya sen ve burdaki kızların bi kısmı bi kursa gidiyoruz. Dershane gibi bişey ve ortaokul arkadaşlarımın bi kısmı da vardı. Sen ve kızların bi kısmı hamileydi. :bbo: Ben diyorum ki şimdi bi müfettiş gelse ne der, bu sınıfın yarısı niye hamile demez mi :roflol::roflol::roflol:
ellerine sağlık sinaycım c.tesi akşamı bende yaptım gamzenin kekiniii çok güzel oldu yaw:kedi:
inş.en yakın zamanda evlenirsin cnm..kendi evinde oturmanı en yakın zamnda nasip etsin Allah:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?