Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kizlar bu arada benimkinin dogumgünü hediyesini daha yaptirmadim... malum buraya geldiginde vermek istiyorum.... daha özel posta ile yollamaktansa....

fikir olarak: photoshop ile bir resim yaptim o resmi bir yastik olarak bastirmak istiyorum...
beni özlediginde benim yerime sarilsin diye :kedi:

Son düzenleme:
günaydın kızlar
mandilin ve pufilotaya teşekkür ediyorum....
böcük ne güzel evleniyorsun işte..bana ev bak diyecek ertesi gün bulurum valla....

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan

Düğündaşım ben de diş beyazlatmaya gitmek istiyorum ama zararlı diyolar.:bbo: Makyaj sabitleyici aldın mı? Yaaa almak istiyorum ama hangi markanınki iyidir acaba CADIARZU

günaydınlarrrr

ohhh biçok iş aradan çıkıyor yavaş yavaş
davetiyeyide halledersen en önemliler bitmiş olacak kıscem Şeniz
rabbim sağlık huzur versin gerisi halloluyor

Evet canım halloluyor birçok şey . Kalanları da düğünden sonra hallederiz diyoruz daha fazlakafaya takamıcam valla.

canım benim hayırlı olsun aşkının damatlığı

Teşekkür ederim tatlım Şeniz Keşke gelinlik de bu kadar kolay olsaydı kaydirigubbakcemile3

sulfatcım, az kaldı tabi davetiyeye. Modelini belirllediniz mi ? Bide cici evini ne zaman ekliceksin bakem?

Yok canım davetiye çok baktım netten ama yakından görmeden karar veremiyorum ben. Nişanda da öyle oldu beğendiğim bi sürü şey yakından umduğum gibi değildi. Bugün orda seçicez inş.

Benim çeyizim geç gidicek canım, ptesi günü yerleşcek. Görümcemler de burda olmak istediler şehirdışından gelcekler. Ama evimi düğünden sonra eklemeyi düşünüyorum yerimseniben

Günaydın kızlar
Hafta sonu çok yorucu yoğun ve bir o kadar da güzel geçti doktora gittim, misafir ağırladım, misafir oldum, annemlere gittim opuyorumnanaktan dr boğazın iltihaplanmış dedi misafirlerim çok memnun gittiler bol bol kıçımı kaşıdım :) dimples poğaçanı deneyemedim çünkü cesaret edemedim (açmayı hiç beceremiyorum) ama keke bayıldılar misafirler Ailemi çoook özlemişim bol bol ağladık kaydirigubbakcemile3

Böcük senden de alıntım vardı ama çıkmamış. Teşekkür ederim canım, bugün hallederiz davetiyeyi umarım. Çok şükür yolunda gidiyor

Pufilota sana da teşekkür ederim tatlım

Sinay midem bulanıyor filan dedin yaaa. Rüyamda seni gördüm. Güya sen ve burdaki kızların bi kısmı bi kursa gidiyoruz. Dershane gibi bişey ve ortaokul arkadaşlarımın bi kısmı da vardı. Sen ve kızların bi kısmı hamileydi. :bbo: Ben diyorum ki şimdi bi müfettiş gelse ne der, bu sınıfın yarısı niye hamile demez mi :roflol::roflol::roflol:

ellerine sağlık sinaycım c.tesi akşamı bende yaptım gamzenin kekiniii çok güzel oldu yaw:kedi:

Son düzenleme:
sülfattt bi yerlerin harbi açık kalmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canımm inşallah herşey sırasıyla olacak
resminizide gördüm inanılmaz tatlısın canım
çok güzel bir fikir geldiğinde verirsin bencede

canım benim giyebilirsin tabii kırmızı elbiseni nolcakki

Allah bu fedakarlıklarını görüp daha güzel yaşatır inşallah sana
opuyorumnanaktan

canım sadece temizlettim ben
beyazlatmaya 750 tl dedi kafamçokkarıştı

diş rengimde problem yok sadece lekeleri filan temizlettim süper oldu
makyaj sabitleyici alamadım bir türlü hala araştırıyorum
aşkıma da söyledim o da almanya da bakıyor bulabilirse alacak
:lepi:

Sinaycım ne güzel annenlede özlem gidermişsin taze gelin
opuyorumnanaktan

Günaydın kızlarrr,

Hepinize iyi haftalar olsun,

Böcükkkk şokk oldum sahibindendeki ev ilanlarına bakmanı tavsiye ederim, bu arada ben nişanlığımı aldım, astım beni bekliyor, Allah mutlulukla giymemi nasip eder inşallah, cumartesi gübü bohçam da geldi, heyecan üst seviyede zemuszemus

Bu hafta izindeyim, aranızda olamıycam maalesef Burcum süper olmuşş maşallah Allah nazardan saklasın

aynı grup ıcındeyız ama yenı tanıstık 7 haftacık
böcüüm sahibinden die bi site var canım ordan bak daha uygun oluo hemde emlakçı olmuo arada
bı bakem

bakmakaydirigubbakcemile3
bakamadım bizim nikah bi gün attı de kaydirigubbakcemile3
yarım gun gıttı bugun yoğun gunum
ayy bıde msj atmıs çıktısını ıstıyo evın
onun pek vaktı yokya ılla resmınıde ıstıyo alla alla kafamçokkarıştı

böcüğüm ev bakacaksan eğer hiç emlakçılarla uğraşma derim ben öncce çevrene bir göz at gelip giderken gözün ilanlarda olsun hep.

...
tanıdık emlakcı falan var aksama bıde onlara sorcam
nettende bakmam lazım

kız böcük daha ne isitıyonn bana benımkı dıcek ev bakta ben bakmıycam bulursun alımaallah...ne gusel işte evde kalmışlar kategorısıne gırmden evlenecen

off off

offff hayırlara gelsin sulfat yapma lütfen zaten çok korkuyorum kabus gibi offffffff:çok üzgünüm:

ellerine sağlık sinaycım c.tesi akşamı bende yaptım gamzenin kekiniii çok güzel oldu yaw:kedi:

tşkr ederim seninde ellerine sağlık canım Şeniz

bende dün gamzenin poaçalarını denedim kocişle. Çoooook güzel oldular :lepi:
sıra kekinde onuda denicem :)

aime, pek yakışmışsınız Allah mutluluğunuzu artırsın.

lady, nişandan sonra güzel fotolarla dön emi. ınşallh herşey gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…