Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bjk nin istiorum ya böcüküm şimdi bakıorum nettende 1tane model var senin bildiin bi site varsa ordan bakiim die sormuştum lafı hep poposundan anlatıorum yaw :kedi:

bugun bende bısıler anlamazsam mazur görun:gitme:
dun bjk gıttık bız kartal yuvasında var mı bakmadım yaa
ama bızım caddedekı taç mağazasında var
sen taça bak netten onun var cnm

suan bu yazdığına gulsem mı ağlasam mı bılemıyomkafamçokkarıştı
9 aylık deıl sanırım buna ben ınandım anneısne sorcam
tuhh dun sorsaydım keskem
ya ben nışann dedım boşver nışanı dedı
:1shok:
nıkahh ıkısıde aynı harfle baslıyo dıe bıde espırı edıyy
off ben sımdık naısl bakcem netten bana bı akıl verın

tamam bidenem sende sakin kafayla düşün olurmu acele karar verme ne kadar oldu daha sizin çok yeni dimi?ama öncesindede tanılmışlığınız var hmmm ama insanlar ikili ilişkilerde daha farklı olabilio poff ii düşün böcüüm benim opuyorumnanaktan

bakmakaydirigubbakcemile3
bakamadım bizim nikah bi gün attı de kaydirigubbakcemile3

böcüğüm ev bakacaksan eğer hiç emlakçılarla uğraşma derim ben öncce çevrene bir göz at gelip giderken gözün ilanlarda olsun hep.

biz ev alacağız arıyoruz şimdi bursaki bütün emlakçılara gittik kimi daha yapımına başlanması yere götürür kimi bşizim limitin çok üstüne çııkar..dün de aradı bi tanesi annemler daha önce bakmışlar benim de bakmamı istediler aradık emlakçıyı annem babam ben aşkım gittik evi oraya anahtar yok adam diyoki bir anahtar var elimde bakalım deneyelim açarsa...o kadar gidiyorsun bakacaksın eve anahtar yok.ee çağırma o zaman .nişanlım da dedi emlakçıya abi o zaman evi satmaya niyeti yok ev sahibinin.nasıl iş bu anahtar olmaz mı,yoksa çağırmayın bizi..tabi bulamazsan kendin netten falan arastır bakalım sahibinden die olan siteye falan bir bak...

kız böcük daha ne isitıyonn bana benımkı dıcek ev bakta ben bakmıycam bulursun alımaallah...ne gusel işte evde kalmışlar kategorısıne gırmden evlenecen

BURCU hayırlı olsun canım.
herşeyin gönlünce olmasına çok sevindim.
sende çok güzel olmuşsun.
mutluluklar hayatım...

canım benim hayırlı olsun aşkının damatlığı

sımdık alamam ama ruyamda bılem gordum

:gitme: sende gıdıyon cok az kaldı yaa baksana:gitme:
ayakkabına benı yaz emı
aldıklarını gule gule kullan cnm

yazmammı kuşum yazıcam tabii
teşekkür ederim

anammm maçta konuşursanız böle olur tabi bende bi şey anlamadım valla kafamçokkarıştı

Öncelikle geçmişten ancak çıktım herkese günaydın.
Bugun çook işim var yazamayabilirim. Sanırım parpalm banada nazar etti.

aime, çooook geçmiş olsun. Yoksa izmirdemi yaşıyor aneannesi?

pıtırım, Allah sana şöyle yağuşuıklu önce gönlü sonra cebi zeeengin beyaz atlı bi prens nasip etsin :) buarada son eklediğin foto mak. bizimkiyle aynı. Çoook güzel canım kusursuz.

yaa böcük, hep ben yokken ekliyorsun fotolarını yaaa. neeee kiralık mı arıyorsuuz :S

ycycyc, hayırlı olsun gelinliğin.

müebbet, taze gelin hoşgeldiiiin.

lahanam, canıııııım inşallh haftasonu tatil olan bi iş fırsatı olur sana canım. Değiştirmeyi düşünüyormusun işini?

sinay, geçmiş olsun canım üşüttün mü acep? amaniiin yoksa kaza mı?

burcu, tuu tuu maşallh 41 kere. harika olmuşsunuz canım beniiim bayıldım. Gelinliğinde fıstık gibi çoooook beğendim, prensesler gibi görünüyorsun harikaa.. Bakır taçtan vazgeçtin sanırım, çiçek çok yakışmış. Çoook tatlı bi poz olmuş çerçevelik tam. Ama eminim bunun gibi dahaaa çook cicileri vardır. Çatlatmadan daha çook fotoyla çabucak dön aramıza emi

esrakaradeniz, hoşgeldin canıııııııııııııııım. çok özlettin kendini .

sulfatcım, az kaldı tabi davetiyeye. Modelini belirllediniz mi ? Bide cici evini ne zaman ekliceksin bakem?

ışılım, sende bir sürü işini halletmişsin. Gelinimiz hazır sanırım :)

gunaydın kızlarr

ben evlenıyommmm:1shok: benım uşak aradı netten kıralık evlere bak dedı nıe dıyemedım hemen kapadı nan telı

:1shok::1shok::1shok:
böcük senin hizina daha dogrusu sözlünün hizina yetisene ask olsun
hakkinizda hayirlisi olsun canim....

Öncelikle geçmişten ancak çıktım herkese günaydın.
Bugun çook işim var yazamayabilirim. Sanırım parpalm banada nazar etti.

aime, çooook geçmiş olsun. Yoksa izmirdemi yaşıyor aneannesi?

sagol canim... bursada yasiyorlar... izmirde degil.... izmirdede mi yangin var di? :çok üzgünüm:

kizlar bu arada cuma gün staj yerimde ki son is günümdi.... bana kocaman bir gündogdu almislar... cok güzeldi... birde hediye ceki vermisler...

bende onlara karsilik ufak ciceklerden aldim bugün götürücem...
aralarinda bana öyle iyi davrananlar vardi ki cok üzülüyorum...
alismisim her gün calismaya bugün kendimi bir bos hissediyorum...
su okul bitsin artik yaaaaa

ayy beni çok üzdünüz çok üzüldüm kızlar ya aşk olsun mandilin balım ya offfffffffffffffffff yoktu vallahi kötü niyetim benim nazarım değmez hemmafoldumben

Kızlar günaydın; hayırlı haftalar hepiciğinize...
Bu gece çok güzel rüyalar gördüm Allahım hayır eder inşallah:Saruboceq:

Burciliko çok tatlı olmuşsun
Böcük, evlilik listesinde yazmışlardı ya sana BÖCÜK süpriz yapıp hepimizden önce evlenebilir diye,arkadaşlarının yüzünü kara çıkartmayacaksın anlaşılan :asigim:
ycycyc, gelinliğin hayırlı uğurlu olsun...

Sulfat sende birçok şeyi halletmişsin ohh mis :1hug:

Kızlar hani bir davetiye sitesinden davetiye ve magnet beğenmiştim ya; numune istemiştim geldi. Magnetler ince ve küçük ama hoşuma gitti ben alıcam. Kurdela ve küçük teşekkür yazısı ile forma girer tabiki tülle felan da süslücem, arsi ve mandilin demişti ya kuruyemiş kına birde magneti içine atıp tülle sıkıştırcam işte hem değişik hemde hatıra olur en azından diye düşünüyorum.

Davetiye modelleri de geldi, ben 1000 tane bastıracağım için en cuzi rakamlarda istiyordum ve çok çok beğenmememe rağmen bir tanesine karar verdim gibi çünkü 1000 tanesi 60 tl, çokda kötü değil yani napalım.

Magnet ve davetiye modellerini isteyen varsa gönderirim sizde bakarsınız yada fotosunu çekeyim...

Kızlar birde size birşey sorucam, 2 yıl önce abimin düğününde bir abiye giydim kırmızı renkte. Düşünürken düşünürken aklıma geldi, abmin düğününden sonra hiç giymedim onu kına gecemde giysem sizce nasıl olur, malum durumlarımızı biliyorsunuz biliyorum bir kere oluyor ama işte herşeyi en azamiye indirmeye, nişanlımı sıkıntıya sokmamaya çalışıyorum:gitme: Zaten sıkıntılı ben birşey beğenirde alamazsak felan çok üzülür. Benimde bir huyum var bir şeye karar verdim mi bir daha dönmem yani kırmızı abiyemi giycem diye karar verirsem şimdiden bir daha hiç kına elbisesi bakmam da düşünmem de.

Size resmini de çekeyim ama olurmu sizce sonuçta abimin düğününde giydimCADIARZU

Uzun oldu kusura kalmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…