bugun yemek takımı sıparış ettım
69 parca kutahya 300 tl
ürün kodunu yazdım sadece y569yt42013168 dıye ama netten bulup ekleyemedım
artık eve gelınce gösterırım
bıde hamam takımı ve battanıye almıstım ablamdan getrdım
resm mak olsaydı hemen eklerdımhepsını bırlıkte ınş
RABBIM dualarımızı kabul etsın ınş
herkesın yuvasına huzur ver:Saruboceq:
KIzlar şu anda balayındayız....
kızlar bennnn geldiiiimmmm.1 haftadır yoktum aranızda.herkes aldıklarını güle güle kullansınnnn
Herşey gönlünce olur inşallah. Hoşçakalın yine geleceğimm...
Biz de bugün damatlığı aldık hihoyyyt
güzellerimmmmmmm ben geldim, Günaydınnnnn alkisalkisalkis
gunaydın kızlarr
ben evlenıyommmm:1shok: benım uşak aradı netten kıralık evlere bak dedı nıe dıyemedım hemen kapadı nan telı
Böcügüm askım sefkilim güle güle kullan canım hayırlı olsun hepside cok güzel ama yemek takımına ayrı bayıldım :asigim:
Şenizböcül alıklarını güle güle kullan
h geldın tazecık gelıncıkkkaydirigubbakcemile3Canlarım ballarımm tatlılarımmmmmmmm ya ben geldim ama pazar günü geldim kimsecikler yok. Sizi nasıl özledim nasıl burnumda tütüyorsunuz anlatamam. Henüz internet alamadık. herşey çok güzel gidiyor herşey yolunda Rabbim herkeze bu mutluluğu tatırsın. Sizi çokkk seviyorum. Aranızda olmayı dört gözle bekliyorum...Gözüme burcumun o zarif ve çok güzel resmini gördüm maşallah balımaaaaa... Herşey gönlünce olur inşallah. Hoşçakalın yine geleceğimm...
böcük şu katı meyve sıkacağını nerden alıcan bende düşünüyorumda iyi fiyat vermişler
amanınnnnngunaydın kızlarr
ben evlenıyommmm:1shok: benım uşak aradı netten kıralık evlere bak dedı nıe dıyemedım hemen kapadı nan telı
cnm gelınlıgın tam hayalımızdeki gibi cok guzel yaaaKIzlar şu anda balayındayız....
ben burda bile internet bulup sizlerle birlikteyim... :lepi:Lakin kimse yok:roflol:
Bu konuda emeği geçen, gidip internet bağlantısını yaptıran kocama sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum :asigim:
burcu
Müthiş havadisleri kaçırdınız ama sizin için bir kare iyice çatlayıp patlayın diye foto ekliyorum sırnaşık şey hedefim merakınızı dindirmek değil dahada alevlendirmek delikafadulden
daha sonra yorumlarınızı okuycam kızlar.... opuyorumnanaktan
öpüyorum hepinizi şimdi kızgın kumlardan serin sulara yapıcam :sm_cool:
sımdık alamam ama ruyamda bılem gordum
şimdilik alma artık canım evlenince beğenirsen çok var die alamazsın sonra
bende çok fazla beğendim ama almıyorum tutuyorum kendimi anneme kalsa başlayalım artık diyo
hersey süper gıdıyoBiz de bugün damatlığı aldık hihoyyyt Ne güzel yaa damatlık hemen alınıyor ben 6 ay gelinlik aradım :roflol: Ama aşkıma çok yakıştı yaaa, öğretmen olduğu için h.içi hep takım elbiseli ama damatlıkla bambaşka oldu :asigim::asigim::asigim:
Dün evimizin aydınlatmalarını da hallettik, tüm avizelerimizi aldık. Geriye evle ilgili eksik halılar kaldı. Yarın da halı alcaz inş.
Bu arada hala davetiyemiz yok, çok geç kaldık ama onu da yarın bastırcaz. Çünkü kına gecesi için mekanı daha dün netleştirebildik. Allahtan tüm çevremiz uzun süredir düğün tarihini ezberledi artık kaydirigubbakcemile3
ŞenizCümleten hayırlı kandiller olsun inş., Rabbim dualarımızı kabul etsin, sağlık huzur ve bereket versin inş.:Saruboceq:
:gitme: sende gıdıyon cok az kaldı yaa baksana:gitme:hafta sonu sıcaktan erimeden bir kaç işimi hallettim
dişlerimi temizlettim
makyaj malzemeleri aldım
bu hafta için cilt bakımı , gelinlik ve bindallı randevularımı ayarladım bu hafta çok yoğun geçecek veeeeee
son 15 gün :lepi:
günaydın kuşlarrrrrrrrrrrr bende deldiimmmm
böcüküm ben çift kişilik nevresimini almak istiorum da burdaki store de yok nette bi site varmıki alabilceem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?