Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

saygı ve sevgı cok onemlı
annem hep der
büyük dedığın bıraz kör bıraz sağır olur

esmyy iyi tatiller canım bol bol dinlenn

arisma hayatim ben yoktum siz düğünden sonra ilk geldiğinizde ayakkabınızda adım ne oldu onu merak ettim çok
hatırlayabilcekmisiniz acaba

arsima kız çok alemsin haa oyunda geçtin demek iyi yapmışsın

bu erkeklerin oyun merakı ne olcak yaa benimkide aynı kalkmaz oyun başından da

esa cım iyi tatiller kuşum güzelce dinlen gel

pıtırım ne makınasıı aldın cnm bende 4 gun havuza gıttım pespeseee ıı geldıı sımdı askımla gıtcem ınss bısı cıkmazsaa...kızlar dgs sınavından kurtuldum sımdı heyecanlaaa sonucları beklıorumm sans dıleyın bana

KIZLAR BEN 10 GUN YOKUM BEN YOKKEN EVLENENLERE MUTLULUKLAR
KIMLER GELIR RESIM EKLER ACABA BEN GELENE AKDAR HOŞCAKALN
MUHTARINIZ GIDIYRRRRkaydirigubbakcemile5

özliycez canım güle güle git güle gel
ama çabuk bitsin tatilin
geldiğinde 4 güncümüz kalcask sulfatla :lepi:

hee onu mu diyon annadım mersi şekerim
bejeweled de güzel çok

esmyy iyi tatiller canım bol bol dinlenn

arisma hayatim ben yoktum siz düğünden sonra ilk geldiğinizde ayakkabınızda adım ne oldu onu merak ettim çok
hatırlayabilcekmisiniz acaba

canımcım kötü haberi ben vermek istemezdim ama bu kızlar maalesef tükenmezle yazmışlar :roflol: :roflol:
ama iki hafta sonra ben kurşun kalem le yazcam söz Şeniz

esmacım muhtarım iyi tatiller özletme kendini fazla emi

arsi çok derken kimler geldi mesela? bize kimse yeni evlisiniz diye gelmiyo. sanki sabah akşam alla allla

evet benide düşündüren herşeyi kontrol etmek istermi?en sevmediğim şeydir..yaşıycam görücem....:içelim:

evet hayatımla arsıma benıde yazmıstıı ama ben sılınmemısımdırrr kesınn nerde bende o sans fisfisfis

ışıl sende dene yaz benıı olur muuu?? belkım bı ıse yarar

kızlar ben armut gibin pilot kalemle yazmışım ve o ayakkabımı kısa bi süre gildim çünkü düğünde adidas giydim. o yüzden benden kimse silenemedi

miniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

inşallah istediğin puanı alırsın dgsden canım Şeniz

canımcım kötü haberi ben vermek istemezdim ama bu kızlar maalesef tükenmezle yazmışlar :roflol: :roflol:
ama iki hafta sonra ben kurşun kalem le yazcam söz Şeniz

umut fakirin yoncası mı goncasımı öle bi deyim vardı benimkide o hesap işte canım kaydirigubbakcemile3
artık senin sonuçları beklicez :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…